Pavljučenko má stále místo v reprezentaci

05.11.2009, 13:03
Aktuality
Rusko čeká barážové dvojutkání o postup na MS 2010 proti Slovinsku a jeho trenéra Guuse Hiddinka před ním trápí například pozice Romana Pavljučenka v Tottenhamu. Ten letos moc často nenastupuje a od prvních minut bude chybět minimálně i v prvním zápase proti Slovinsku, Hiddink s ním ale i tak počítá...

"Jeho situace mě opravdu hodně vážně znepokojuje," řekl Hiddink v rozhovoru pro internetové stránky Premier League.

28letý útočník letos zasáhl jenom do čtyř ligových zápasů a hodně se mluví o jeho zimním odchodu. Za ruský tým hraje daleko pravidelněji, přesto se i v něm musí smiřovat s rolí náhradníka.

"Možná by měl myslet na to, jak se na hřiště dostávat častěji, ale i napříč všem těmto problémům má své kvality: skoro v každém zápase, do něhož zasáhne, se dostane do jedné nebo dvou gólových šancí a daří se mu je i proměňovat. Kvůli tomu bychom ho neměli úplně vyřazovat z národního týmu. Pokud zápas proti Slovinsku nebude probíhat podle našich představ, tak by Pavljučenko měl dostat šanci," naznačil Hiddink.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Lojd

Ruskej Koller

Reagovat
j_mrazik

Jenda v žádným klubu, kde hrál, nezklamal... po přestupu ze Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco a Norimberk se mu taky zrovna moc nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

az na to ze Pavljučenko je rychlejsi a promenuje sance ktere nekdy koller nedava

Reagovat
Bakary3

Rychlejší je, ale Koller je kanonýr, ten dal skoro všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koller ve formě býval lepší.

Reagovat
jtbs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele