Další články

Nováček Hranáč se v reprezentaci rychle otrkal, je nachystaný na debut

Úterní přípravný zápas s Arménií v Praze na Letné je pro trenéry fotbalové reprezentace příležitostí vyzkoušet další hráče, kteří se nepředstavili v pátečním vítězném utkání v Norsku (2:1). Na debut napjatě čeká také Robin Hranáč.

Hranáč před Servette: Výhra nad Spartou nám může dodat sebevědomí, ale tohle bude těžší zápas

Obránce Robin Hranáč očekává ve čtvrteční odvetě osmifinále Evropské konferenční ligy proti Servette Ženeva ještě těžší zápas než v neděli v domácí soutěži proti obhájci titulu Spartě, kterou Plzeň nečekaně rozdrtila 4:0. Čtyřiadvacetiletý stoper se chystá na nejdůležitější utkání v kariéře.

Obránce Hranáč podepsal v Plzni novou smlouvu do roku 2027

Viktoria Plzeň si pojistila defenzivní oporu Robina Hranáče. Čtyřiadvacetiletý obránce podepsal novou smlouvu do roku 2027. Třetí tým prvoligové tabulky to oznámil na webu.

Hranáč bere ME jako vrchol kariéry, za několik týdnů se chce poprat o místo v Plzni

V neděli pro Robina Hranáče skončila ligová sezona, když pomohl Pardubicím k záchraně v české nejvyšší soutěži, nyní se musí rychle přeorientovat na mezinárodní scénu. Mladý obránce se zúčastní evropského šampionátu do 21 let, po dovolené pak nastoupí přípravu v Plzni.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele