Další články

Vittek se vrací do Slovanu Bratislava

Útočník Róbert Vittek sa vracia do bratislavského Slovana. Po tom, čo ukončil pôsobenie v maďarskom Debrecíne ostal chvíľu bez klubu, no v utorok tretí tím Fortuna ligy informoval o jeho opätovnom návrate.

Útočník Vittek reprezentaci neřeší

Pomalu se dostává do někdejší formy. Róbert Vitter se v dresu maďarského Debrecínu dvakrát prosadil, přičemž odehrál pouze dva zápasy. Hlavně gól z minulého ligového kola stál za to, neboť se zkušený útočník trefil ze 30 metrů. Možný návrat do reprezentace ale neřeší...

Vittek skončil ve Slovanu Bratislava

Róbert Vittek už nebude oblékat dres bratislavského Slovanu. Po vypršení kontraktu mu vedení klubu nabídlo pouze funkci ve strukturách klubu, tu však zkušený útočník odmítl, protože ještě plánuje pokračování aktivní hráčské kariéry...

Vittek se vrátil do soutěžního zápasu

Konečně se dočkal. Nejlepší kanonýr slovenské reprezentace se v dresu Slovanu Bratislava vrátil do soutěžního utkání. Naposledy za slovenský velkoklub hrál v říjnu 2014, dlouhou pauzu ukončil při odvetě 1. předkola Evropské ligy proti gibraltarskému Europa College, kde nastoupil od první minuty.

Vittek je Slovanu opět k dispozici

Kabinu bratislavského Slovanu po delším čase zasáhla i jedna radostná zpráva. Kromě výměny trenéra se jedna změna udála i v hráčském kádru, přestože nikdo nový nedorazil. Spíše staronový, kanonýr Róbert Vittek, jenž absolvoval nezbytnou operaci, je k dispozici a hrát by mohl už v Evropské lize proti pražské Spartě.

Vittek na soupisce Slovanu pro Evropskou ligu

Informácia, ktorá hovorila o znemožnení hrať skupinovu fázu Európskej ligy Róbertovi Vittekovi sa nepotvrdila. Skúsený matador v útoku belasých bude môcť hrať, momentálne je však aj tak zranený.

Vittekovi skončila ve Slovanu smlouva, novou zatím nemá

Hráči Slovanu Bratislava, kteří jsou jedním ze soupeřů pražské Sparty ve skupině Evropské ligy, v současnosti nemohou počítat se službami klíčového útočníka Róberta Vitteka. Rekordmana v počtu gólů za slovenský národní tým (23) stále trápí zraněné koleno a momentálně nemá s klubem ani smlouvu.

Róbert Vittek sa vracia do Slovana Bratislava

Návrat na miesto činu čaká kanoniera Róberta Vitteka. Odchovanec belasých pomôže svojmu materskému klubu v boji o titul, prichádza z trureckého Büyüksehir Belediyespor.

Vittek: Na fotbal mám stále chuť

Měl to být po dlouhém zranění návrat do reprezentace, kde by si mohl vylepšit střeleckou bilanci, na místo toho se v úvodu zranil a už osm týdnů strávil rekonvalescencí. Vzdát se nehodlá, byť podobné myšlenky měl. Nejlepší střelec slovenské historie Róbert Vittek si v této sezóně už nezahraje, ale budoucnost zatím neřeší.

Vittek je s přestupem spokojen

Navrátilec do nominace slovenské reprezentace Róbert Vittek už může být zvyknutý na to, že se jeho změna působiště vždy upeče na poslední chvíli. Před dvěma lety ho dělily minuty od přestupu do Salzburgu, tentokrát se vše ale stihlo a zkušený útočník přestoupil do klubu İstanbul Büyükşehir Belediyespor.

Vittek konečně zasáhl do utkání, no má si hledat nový klub

Róbert Vittek bol pripravený naskočiť do súťažného zápasu už začiatkom leta, ale až s rozbehnutím sa ligovej súťaže zaťažil svoje problémové koleno naplno. V prvom kole tureckej ligy sa objavil v základnej jedenástke napriek tomu, že mu bolo povedané, aby si hľadal nový angažmán...

Vittek může odehrát soutěžní zápas po deseti měsících

Od září 2011 se zraněným pravým kolenem laborující kanonýr Róbert Vittek může po deseti měsících pomýšlet na první soutěžní zápas. Útočník tureckého klubu Trabzonspor absolvuje v nejbližších dnech přípravu v Nizozemsku a právě tam se chystá jeho možná obnovená premiéra.

Vittek už trénuje bez úlev

Róbert Vittek je zpět. Slovenský útočník ve službách Trabzonsporu se zotavil z vážného zranění kolena a začal naplno trénovat. Stále tak existuje šance, že se ještě v letošní sezoně objeví na trávníku.

Vittek: Pořád to není ono

Róbert Vittek je mimo hru už téměř 7 měsíců a zatím to nevypadá, že se na hřiště podívá v nejbližší době. Čerstvý oslavenec (nar. 1.4. 1982) si nejvíce přeje zdraví. Návrat nechce uspěchat, a tak je nejbližší zápas stále v nedohlednu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele