Vittek může chybět až půl roku

Slovenský útočník Róbert Vittek může být kvůli zranění kolena až půl roku bez fotbalu. Nejlepší střelec v historii slovenské reprezentace se zranil v sobotním utkání Trabzonsporu s týmem Büyüksehir Belediyespor v druhém kole turecké ligy, v němž jeho tým prohrál 0:1. Vittek musel ze zápasu odstoupit už v prvním poločase.

Trabzonspor posilnia aj Vittek so Saparom

Ak bola nedávno v tureckej lige enkláva slovenských reprezentantov, tak v súčasnosti je to už takmer kompletná jedenástka. V jednom tíme dokonca hneď trojica. Do kádra účastníka najprestížnejšej klubovej súťaže, vicemajstra z Trabzonsporu, prestupuje po Markovi Čechovi aj Róbert Vittek a Marek Sapara.

V Ankaragücü čekají hráči na výplaty, Šesták trénuje s Prešovem

Korupční aféra, obvinění, vězení, vyloučení z Evropských poháru. Něco takové postihlo Tuřecko, kde pusobí nejeden slovenský fotbalista. Týká se to hlavně mistra Fenerbahce Istanbul, Ankaragücü má však jiné problémy. Svým hráčum dluží výplaty a tak reprezentanti od Tatěr nevědí, co dál.

Šesták s Vittekom opäť mimo hry

Dvojica slovenských reprezentantov má v poslednom období mimoriadnu smolu. Stanislav Šesták a aj Róbert Vittek si dajú od futbalu opäť niekoľkotýždňovú pauzu. Obaja obliekajú dres tureckého MKE Ankaragücü a obaja sa zranili len tri dni po začatí letnej prípravy na nasledujúcu sezónu...

Slovenským Fotbalistou roku je opět Hamšík

Nejlepším slovenským fotbalistou za rok 2010 je Marek Hamšík. Třiadvacetiletý záložník Neapole a reprezentační kapitán si po loňském triumfu připsal druhé vítězství.

V Andorre už radšej nie...

Boj o postup na ME 2012, ktoré sa budú konať v Poľsku a na Ukrajine, sa začína zamotávať. Minimálne ve skupine B, kde oň bojuje momentálne až štvorica tímov. Jeden z nich, slovenská reprezentácia, si povinnosť splnila a získala tri body...

Vittekův opožděný přestup do Salcburku FIFA neschválila

Slovenský reprezentant Róbert Vittek zůstává hráčem Ankaragücü. Mezinárodní federace FIFA dnes rozhodla, že jeho přestup do Salcburku je neplatný, protože kluby nestihly transakci formálně uzavřít do půlnoci 31. ledna.

Vittek je zpět v Turecku, čeká na potvrzení přestupu do Salcburku

Přestup slovenského reprezentanta Róberta Vitteka do Salcburku je stále v nedohlednu. Kvůli problémům s rozbitým faxem nestihl být zaregistrován před koncem přestupního období a ani po třech týdnech není rozhodnuto, zda bude moci nastupovat za rakouský celek. 28letý kanonýr se tak vrátil do svého dosavadního klubu Ankaragücü.

Choupo-Motinga zradil fax. Zasekl se i přestup Vitteka

Porucha faxu zhatila přestup útočníka Erika Maxima Choupo-Motinga z Hamburku do Kolína nad Rýnem. Zatím nepřestoupil ani Róbert Vittek z Ankaragücü do Salcburku, turecký klub totiž zaslal svůj souhlas těsně po pondělní uzávěrce přestupů. Oba hráči stále mají naději, že ještě změní dres.

Vittek má namířeno do Salcburku

Slovenský reprezentant a hráč MKE Ankaragücü Róbert Vittek má namířeno do týmu rakouského mistra Red Bull Salcburk. Osmadvacetiletý útočník je blízko k tomu, aby se stal spoluhráčem Dušana Šventa...

Slovenský hrdina Vittek přestoupil do Ankaragücü za 53 milionů

Slovenský útočník Róbert Vittek přestoupil do tureckého Ankaragücü, kde na jaře hostoval z Lille. Francouzský celek za autora čtyř gólů z mistrovství světa dostane 2,1 milionu eur (asi 53 milionů korun). Vittek se v Turecku dohodl na dvouleté smlouvě.

Slovenský hrdina Vittek čeká na telefon z Norimberku

Slovenský hrdina z vítězné bitvy s Itálií Róbert Vittek prozradil německým novinářům, že by se rád vrátil do Norimberku, který před dvěma lety opustil. Nabídka jeho bývalého klubu by ho prý velmi potěšila.

Vittek přepisuje historii slovenského fotbalu

Přestože v kvalifikaci na letošní mistrovství světa vyšel slovenský útočník Róbert Vittek gólově naprázdno, na závěrečném turnaji v Jihoafrické republice zaznamenal již tři branky a má lví podíl na senzačním postupu Slovenska do vyřazovacích bojů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele