Vittek: Pořád to není ono

03.04.2012, 17:56
Aktuality
Róbert Vittek je mimo hru už téměř 7 mesíců a zatím to nevypadá, že se na hřiště podíva v nejbližší době. Čerstvý oslávenec (nar. 1.4. 1982) si nejvíce přeje zdraví. Návrat nechce uspěchat a tak je nejbližší zápas stále v nedohlednu.

Naposledy sa rekordér v počte vsietených gólov v slovenskej reprezentácii objavil na ihrisku 17. septembra, to jeho zamestnávateľ hral na svojom ihrisku proti Büyükşehir a prehral 0:1. Vittekovi vypovedalo poslušnosť koleno, odohral tak v tejto sezóne v lige len tento duel a nasledovala dlhá rehabilitácia či už v Mníchove, Trabzone alebo Bratislave. Návrat na ihrisko je však aj po dobe stále nereálny.

"Ešte stále to nie je ono. Chýba mi sila, koleno pobolieva, behám, aj do strán, ale stále necítim potrebnú istotu. Viem, že nič nebudem urýchľovať, že pre párminútové šťastie, že som zas v hre nebudem riskovať ďalšiu možnú absenciu, veď ktovie, čo sa môže udiať, ak nebudem úplne fit. Preto budem počúvať lekárov, trénerov a dbať o svoje zdravie," povedal čerstvý tridsiatnik.

Tomu k narodeninám želali známi kadečo: "Boli vtipálkovia, ktorí mi priali viac vlasov, či tretiu dcérku, isteže by ma to potešilo, ale zdravie je pre človeka tá najpotrebnejšia vec. Aj keď si ma moje baby doberajú, že koľko to mám vlastne rokov, či nie náhodou 35, lebo že som bez futbalu akosi ostarol, rodný list nepustí - 1. apríla 1982 je dňom môjho narodenia," povedal na záver s úsmevom hrdina MS 2010 v JAR, kde sa presadil štyrmi gólmi.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tuxedo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele