Další články

Róbert Mak se těší na zápas s Dortmundem

Poslední zápas v letošní sezoně evropských pohárů před sebou má PAOK Soluň. Řecký klub získal v pěti zápasech jenom čtyři body za stejný počet remíz a k nějaké výhře mu nepomohl ani slovenský záložník Róbert Mak. Ten se již těší na poslední vystoupení na půdě Dortmundu.

Slovenský křídelník Mak přestoupil z Norimberku do Soluně

Slovenský reprezentační křídelník Róbert Mak opouští po čtyřech letech německý druholigový Norimberk a bude hrát za PAOK Soluň. V řeckém klubu podepsal třiadvacetiletý fotbalista tříletou smlouvu.

Mak uvažuje o změně dresu

V polovině února se na hřišti v dresu prvního týmu Norimberku naposledy objevil Róbert Mak. Slovenský záložník není spokojen se svou situací v německém klubu a zvažuje odchod, zájem o něho je v Itálii a Španělsku.

Maka vyšla draho mladická nerozvážnost

Klávesnice, internet, sociální síť a bylo to. Róbert Mak si je v tuto chvíli už velmi dobře vědom toho, že vynášet takovým způsobem do světa své pocity se nevyplácí.

Mak se vrátil a pomáhá Norimberku k definitivní záchraně

Slovenský reprezentant do 21 let Róbert Mak si opět vysloužil místo v základní sestavě svého německého zaměstnavatele z Norimberku a podává nadstandardní výkony. Klub se tak i díky němu pomalu, ale jistě blíží k záchraně a sám hráč prohlašuje, že se na Bundesligu rozhodně cítí a chce trenérovi dokázat, že na ni má...

Mak se mohl poprvé naplno radovat z gólu

Slovenský mládežnický reprezentant Róbert Mak se o víkendu radoval nejen z výhry Norimberku nad Frankfurtem 3:0, ale také ze své druhé bundesligové trefy v kariéře. Devatenáctiletý útočník měl radost o to větší, že jeho trefa poprvé znamenala body pro Norimberk.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele