Mak uvažuje o změně dresu

17.04.2013, 14:40
Aktuality
Od polovice februára tohto roku sa slovenský reprezentant Róbert Mak v drese svojho 1.FC Norimberg na ihrisku neobjavil. Ostatné ligové kolá nie je dokonca nominovaný ani na súpisku a preto zvažuje odchod z klubu. Záujem už údajne prejavili kluby z Talianska či Španielska.

Naposledy sa v základnej zostave bundesligového zápasu ocitol v prvom jarnom kole proti Hamburgu. Odvtedy nastúpil už dokopy len na 67 minút, pričom stihol ubehnúť celý kalendárny mesiac a teda štyri duely. Keďže nie je zranený a v "B"-tíme pravidelne skóruje, dostal priestor na odpoveď, prečo do v nemeckej lige nenastupuje pravidelnejšie: "Neviem prečo. Nikto mi nič nepovedal a tak som šiel za šéfom klubu. On mi však túto situáciu vysvetlil po svojom. Mame kouča z 'béčka'. Pozná ma a myslím, že ma má rád. Že nenastupujem, podľa mňa to nie je v trénerovi, ale niekde tam hore. Norimberg hráva dobre, ale určite mi je ľúto, že sa ku mne takto zachovali. Môžem čestne vyhlásiť, že makám pre seba i za klub. Keď za B-tím nastúpim, pravidelne skórujem. Klubu však držím palce, aby sa umiestnil na čo najvyššom mieste," povedal a rázne odmietol špekulácie, že za tým môže byť jeho nedávny prehrešok cez sociálnu sieť twitter. Koniec koncov, dotknutého trénera už v klube prepustili.

Mak si však opäť nedal pozor na to, čo hovorí a vedenie klubu s ním neráta zrejme kvôli jeho vyhláseniam o odchode z klubu: "Dávnejšie som naznačil, že chcem odísť, lebo to inak nemá význam. Prvý ligový zápas odohrám, následne som na lavičke a nikto mi nič nepovie. Takto sa to so mnou ťahá stále a priznám sa že som z tejto veci nervózny. Keď som klubu naznačil, že som s tým nespokojný, odvtedy ma neberú ani na lavičku. Veď odohrám normálny zápas a po ňom ma dajú 10 zápasov sedieť a bez ozrejmenia dôvodov. Povedal som si, že ak to má byť takto, chcem ísť preč," odhalil najpravdepodobnejšiu príčinu jeho nenasadzovania do ligových súbojov.

O mladého futbalistu teda prejavil záujem už nejeden klub a spomínal sa najmä taliansky Neapol. V prípade prestupu by sa tam stretol s reprezentačným kolegom Marekom Hamšíkom: "Neapol nechcem komentovať. Je ale fakt, že už dlhšie majú o mňa záujem kluby z Talianska a Španielska, kde by som chcel hrávať. Nič nie je ešte na papieri, uvidíme v najbližších týždňoch, ako to celé so mnou dopadne," dodal na záver rýchlonohý krídelník.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (11)

Přidat komentář
2miguel1

Mak-Neapol

Weiss-AC Milan

Stoch-Zenit Petrohrad

Depetris-Fenerbahce

Reagovat
smazaný uživatel

Mak si nekopne. Stoch taky moc ne. Weiss bude náhrada místo Robinha.

Reagovat
AC torino

Skrtel-Man City

Hamsik-Chelsea/Real/Juventus

Kucka-AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/584877/artikel_hoeness-sorgt-sich-um-die-liga_so-ist-es-nicht-in-ordnung.html

tak už i Uli se bojí toho, co je v Primeře

...a jinak Schmadtke na konci sezony končí v Hannoveru

Reagovat
Ferguson6

Ten domáci určite nie. Pochybujem, že by dal Adidas Bayernu katalógový dres A ten pre LM vyzerá len ako tréningový. Takže len veľmi málo pravdepodobné dresy Bayernu

Reagovat
db18

to druhý je spíš jen na nastínění barevné kombinace - a to s katalogovými dresy: vždyť Bayern má stejný domácí dres jako Real Madrid

Reagovat
db18

*až na límeček

Reagovat
db18

http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/neue-trikots-haben-einen-knopf-30060722.bild.html

tak mají vypadat takto

+ podle informací Bildu mají k bílému dresu přibýt hnědé šortky

http://tinyurl.com/cnmnaf6

už chybí jen kšandy

Reagovat
jv

Neviděl bych to tak černě, změna už byla potřeba.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele