Další články

Rivaldo pomohl Mogi Mirim k první výhře

Bývalý nejlepší hráč světa Rivaldo má za sebou úspěšný návrat k fotbalu. Třiačtyřicetiletý útočník poprvé nastoupil za druholigový celek Mogi Mirim, kde působí i jako předseda, na hřišti strávil 68 minut a nakonec z lavičky sledoval obrat na 2:1, který pro domácí znamenal první výhru v soutěži.

Rivaldo zpět na trávníky? Trénuje s týmem Mogi Mirim

Na brazilských ligových trávnících by se v dohledné době mohl znovu objevit Rivaldo. Již 43letý mistr světa v polovině března loňského roku pověsil kopačky na hřebík a od té doby se věnoval povinnostem prezidenta celku Mogi Mirim, s nímž nyní ale znovu začíná trénovat...

Rivaldo se snaží prodat klub přes Instagram

Bývalý nejlepší fotbalista světa Rivaldo se rozhodl netradiční cestou najít investory pro svůj brazilský klub Mogi Mirim Esporte. Zájemce oslovil prostřednictvím Instagramu. V druholigovém celku mistr světa z roku 2002 ukončil letos v březnu kariéru a vede ho šest let.

Rivaldo už hrát nebude, rozhodl se ukončit kariéru

Ve svých 41 letech udělal tečku za svou aktivní kariérou Rivaldo. Někdejší ofenzivní brazilský fotbalista během ní sbíral úspěchy na klubové i mezinárodní scéně...

Rivaldo ve druhé lize dohrál

Bývalý nejlepší hráč světa Rivaldo skončil ve druholigovém brazilském klubu Sao Caetano kvůli problémům s kolenem. Jednačtyřicetiletý veterán podepsal smlouvu letos v lednu na jeden rok, ale hrál jen sporadicky. Zda hodlá ukončit kariéru, nenaznačil.

Rivaldo jde ve 40 letech do druholigového Sao Caetana

Bývalý nejlepší fotbalista světa Rivaldo bude ve čtyřiceti letech pokračovat v kariéře v Sao Caetanu. Mistr světa z roku 2002 podle agentury Reuters podepsal s druholigovým brazilským klubem roční smlouvu.

Rivaldo ve čtyřiceti s fotbalem nekončí a míří do Sao Caetana

Bývalý nejlepší fotbalista světa Rivaldo ani ve čtyřiceti letech nehodlá končit s kariérou. Podle agentury SID mistr světa z roku 2002 jedná o angažmá s druholigovým brazilským celkem Sao Caetano.

Rivaldo ve čtyřiceti letech zváží konec kariéry

Nedávno se s aktivní kariérou rozloučil Michael Ballack, jehož by v dohledné době mohla následovat další velká osobnost světového fotbalu. Kopačky na hřebík dost možná pověsí někdejší brazilský reprezentant a mistr světa Rivaldo...

Brazilský kouzelník Rivaldo slaví čtyřicetiny

Brazilský ofenzívní záložník Rivaldo, mistr světa z roku 2002 a například dvojnásobný mistr Španělska oslaví 19. dubna čtyřicetiny. Fotbalový světoběžník, který v minulosti hrál třeba za uzbecký Bunjodkor, AEK Atény, Olympiakos Pireus, Barcelonu a AC Milán, se kterým vyhrál v roce 2003 Ligu mistrů, hraje od letoška za angolský klub Kabuscorp.

Rivaldo bude hrát v Angole za Kabuscorp

Rivaldo si ještě minimálně o měsíc prodlouží svou aktivní kariéru. Již 39letý brazilský útočník a mistr světa si vyzkouší fotbal v Africe, dohodl se totiž na kontraktu s angolským Kabuscorpem...

Rivaldo možná bude hrát v Angole

Hodně neobvyklé angažmá si možná vyzkouší v závěru kariéry bývalý nejlepší fotbalista světa Brazilec Rivaldo, kterého láká angolský klub Kabuscorp.

Rivaldo po vyhazovu ze Sao Paula ještě nekončí s fotbalem

I když přišel bývalý skvělý brazilský fotbalista Rivaldo o angažmá, neznamená to ještě jeho konec kariéry. Mistr světa z roku 2002 a někdejší nejlepší hráč světa to zdůraznil den poté, co dostal vyhazov z klubu FC Sao Paulo a zdálo se, že v 39 letech pověsí kopačky na hřebík.

Bývalý nejlepší hráč světa Rivaldo končí v 39 letech s fotbalem

Bývalý nejlepší fotbalista světa Rivaldo končí kariéru. Devětatřicetiletý Brazilec na Twitteru oznámil, že v sobotu absolvuje svůj poslední trénink s týmem FC Sao Paulo. Rivaldo se rozhodl skončit poté, co se od představitelů klubu dozvěděl, že už s ním nepočítají.

Rivaldo bude hostovat v Sao Paulu

Zkušený brazilský záložník Rivaldo bude ve své kariéře pokračovat v kádru Sao Paula. Do slavného klubu přichází na roční hostování z Mogi Mirim.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele