Rivaldo se příští rok vrátí k fotbalu v dresu celku Mogi Mirim

Bývalý nejlepší fotbalista světa Rivaldo se příští rok vrátí na trávníky. Osmatřicetiletý záložník bude hrát za celek Mogi Mirim ze Sao Paula, ve kterém je už dva roky prezidentem.

Rivaldo nevyloučil návrat do Evropy, s Mallorkou ale nejedná

Mistr světa z roku 2002 a bývalý nejlepší hráč světa Rivaldo předčasně ukončil angažmá v uzbeckém Bunjodkoru a nevyloučil, že by se v budoucnosti mohl vrátit do Evropy. Popřel ale, že jedná o příchodu do španělské Mallorky.

Aktivním kanonýrům vládne Williams, ze známých je pátý Larsson

Podle Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) je nejlepším kanonýrem mezi aktivními fotbalisty hráč velšského klubu CPD Porthmagog Marc Loyd Williams, který nastřílel 291 branek. Ze známých jmen je na tom nejlépe pátý Henrik Larsson ze švédského Helsingborgu s 261 úspěšnými trefami.

Rivaldo se upsal uzbeckému Bunjodkoru

Slavný brazilský fotbalista Rivaldo už je hráčem uzbeckého celku PFC Bunjodkor. Mistr světa z roku 2002 podepsal s vedoucím týmem soutěže roční kontrakt, jehož podmínky nebyly zveřejněny. Čtvrtfinalista asijské Ligy mistrů původně nabízel šestatřicetiletému Rivaldovi dvouletou smlouvu na 10 milionů eur (247,8 milionu korun).

Kuruvči Eto’a nezískalo. Má alespoň Rivalda

Uzbecký klub Kuruvči Taškent se v letním přestupovém období pokoušel získat z Barcelony Samuela Eto’a, ale neuspěl. Do Taškentu nyní míří jiná hvězda – na roční smlouvu kývl Brazilec Rivaldo, dosud hráč AEK Atény.

Rivaldo si rozmyslel konec kariéry, pokračuje v AEK

Brazilský fotbalista Rivaldo si rozmyslel konec kariéry, který oznámil, když AEK Atény přišly o titul v řecké lize. Šestatřicetiletý útočník se nejprve rozhodl skončit poté, co Olympiakos Pireus dostal tři body za prohraný duel s Kalmarisem, protože soupeř neoprávněně postavil jednoho hráče, nyní ale oznámil, že v AEK bude hrát ještě jednu sezonu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele