Další články

Rio Ferdinand, nablýskaný Rolls-Royce bez pozlátka

Když se Steven Gerrard loučil s Liverpoolem, Velkou Británii jako by zachvátil povinný národní smutek. Když Rio Ferdinand oznámil konec aktivní kariéry, ta samá Velká Británie setrvala v podivném klidu, takřka nehnutá. Čím to, že se tento "Rolls-Royce mezi obránci" - jak ho kdysi nazval manažer Harry Redknapp - v cílové rovince postaral o tak malý vzruch?

Ferdinand po sestupu QPR skončil s fotbalem

Bývalý kapitán anglické reprezentace a Manchesteru United Rio Ferdinand ukončil kariéru. Šestatřicetiletý obránce hrál naposledy za Queens Park Rangers, s kterým sestoupil z Premier League.

Rio Ferdinand nejspíš po sezoně skončí s fotbalem

Bývalý kapitán anglické reprezentace Rio Ferdinand nejspíš po této sezoně ukončí kariéru. Pětatřicetiletý obránce, jenž se po propuštění z Manchesteru United marně snaží prosadit do základní sestavy nováčka Premier League Queens Park Rangers, to připustil v rozhovoru pro televizní stanici ITV.

Rio Ferdinand se dohodl na angažmá v QPR

Bez pěti dní přesně po dvanácti letech má Rio Ferdinand nového zaměstnavatele. Někdejší anglický reprezentační obránce v červenci roku 2002 přestupoval z Leedsu do Manchesteru United, kde s ním nyní přestali počítat. Zkušený stoper se jako volný hráč dohodl na angažmá v QPR...

Podle Ferdinanda by poslední zápas Anglie měli odehrát mladíci

Podle bývalého anglického reprezentačního obránce Ria Ferdinanda by měl trenér Roy Hodgson v posledním zápase Anglie na mistrovství světa proti Kostarice dát přednost mladším hráčům. Angličané v duelu s překvapivým lídrem tabulky skupiny D budou v úterý hrát pouze o čest, protože po dvou porážkách jsou bez šance na postup.

Bývalý kapitán Ferdinand po 12 letech končí v Manchesteru United

Kabinu Manchesteru United opouští po dvanácti letech obránce Rio Ferdinand. Bývalý kapitán mužstva z Old Trafford i anglické reprezentace nedostal od vedení klubu nabídku k prodloužení smlouvy, kariéru však v 35 letech ještě končit nechce.

Ferdinand vyloučil konec kariéry, rád by zůstal na Old Trafford

Rio Ferdinand už není tou nepostradatelnou součástí obrany Manchesteru United a anglická média v průběhu sezony spekulovala nejenom o jeho odchodu z Old Trafford, ale i o možném konci kariéry. Myšlenky na to pověsit kopačky na hřebík se ovšem zkušenému fotbalistovi hlavou rozhodně nehoní...

Je to hloupost, popírá Moyes Ferdinandův údajný konec kariéry

Manchester United po sezóně pravděpodobně přijde o Nemanju Vidiće a anglickými médii dnes navíc proletěla zpráva, podle které jeho dlouholetý parťák ze středu obrany Rio Ferdinand ukončí kariéru. Tyto spekulace ale rychle popřel manažer úřadujícího anglického mistra David Moyes...

Je to ostuda, říká Ferdinand o počtu Angličanů v Premier League

Anglická reprezentace již spoustu let čeká na úspěch z velkého turnaje a její nevýrazné výsledky jsou z velké části přisuzovány poměrům v Premier League. Ty nyní zkritizoval i Rio Ferdinand, podle nějž je nízký počet anglických fotbalistů v tamní nejvyšší soutěži ostudou...

Rio Ferdinand pokračuje v Manchesteru United

Rio Ferdinand nenapodobí manažera Sira Alexe Fergusona a záložníka Paula Scholese a na rozdíl od této dvojice bude i v příští sezoně pokračovat v Manchesteru United. 34letý anglický obránce se na Old Trafford dohodl na prodloužení smlouvy o dalších dvanáct měsíců...

Rio Ferdinand ukončil reprezentační kariéru

Obránce Rio Ferdinand z Manchesteru United ukončil reprezentační kariéru. Čtyřiatřicetiletý anglický fotbalista se rozhodl uvolnit v národním týmu místo mladším hráčům a dát přednost působení v klubu, se kterým o víkendu oslavil šestý ligový titul.

Ferguson se nevzdává naděje, stále chce udržet Ferdinanda

Po třinácti letech by se mohly rozejít cesty Ria Ferdinanda a Manchesteru United. Zkušenému anglickému obránci po letošní sezoně končí na Old Trafford smlouva, manažer Sir Alex Ferguson se ovšem stále nevzdává naděje na prodloužení kontraktu...

Ferdinanda šokovalo obvinění anglických fanoušků z rasismu

Anglického obránce Ria Ferdinanda šokovaly informace, že fanoušci národního týmu údajně během utkání kvalifikace MS se San Marinem (8:0) zpívali rasistické popěvky. Ty se prý týkaly nejen stopera Manchesteru United, ale také jeho bratra Antona, který hraje za Bursaspor.

Obránce Ferdinand se po téměř dvou letech vrátil do týmu Anglie

Obránce Rio Ferdinand z Manchesteru United se po téměř dvou letech vrátil do anglické reprezentace. Trenér Roy Hodgson čtyřiatřicetiletého fotbalistu a bývalého kapitána národního týmu povolal na kvalifikační zápasy mistrovství světa se San Marinem a Černou Horou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele