Rafael van der Vaart Články

V nominaci na nejlepšího hráče Premier League je i Adam

Evropské ligy se blíží ke svému konci a je tak pomalu čas začít s vyhlašováním nejlepších hráčů. Užší nominace už je známa v anglické Premier League, tamní FA dnes odtajnila jména sedmi nejlepších hráčů sezony 2010/2011...

Carragher si vykloubil rameno, Tottenham zase přišel o Van der Vaarta

Liverpool se bude muset minimálně měsíc obejít bez Jamieho Carraghera, který si v nedělním duelu s Tottenhamem (1:2) vykloubil rameno. Dvaatřicetiletému obránci navíc podle listu Daily Mail hrozí operace, po níž by byl mimo hru zhruba tři měsíce.

Chci se rychle usadit a podávat dobré výkony, prohlásil Vaart

Rafael van der Vaart doslova za minutu dvanáct zvolil nové působiště, když pár hodin před koncem přestupního termínu kývl Tottenhamu. Nizozemský záložník totiž nadále nefiguroval v plánech Realu Madrid, a tak raději zvolil odchod. Nyní se chce co nejrychleji usadit a podávat dobré výkony.

Tottenham na poslední chvíli získal Van der Vaarta

Přestupové okénko se sice ukončilo ke včerejšímu dni, ale Tottenham před chvílí oznámil zisk velké posily. Vedení Spurs se totiž na poslední chvíli dohodlo s Realem Madrid na přestupu Rafaela van der Vaarta. Jeho cena by se měla pohybovat kolem 8 milionů liber.

Van der Vaart je připraven bojovat o místo v sestavě i s Özilem

Pátá letní posila Realu Madrid Mesut Özil by v týmu měl především nahradit zraněného Kaká, jeho přítomnost by se ale mohla dotknout také Rafaela van der Vaarta. Ten se ale zvýšené konkurence nebojí a rozhodně nepomýšlí na odchod z klubu.

Van der Vaart o přestupu do Anglie neuvažuje

Rafael van der Vaart popřel, že by uvažoval o přestupu do Anglie. Informace, které jej o víkendu zmiňovaly v souvislosti s odchodem z Realu Madrid, záložník zpochybnil a označil je za mylné.

Real kvůli zraněním přišel o Raúla a Van der Vaarta

Útočník Realu Madrid Raúl si poranil vazy v kotníku a sezona pro něj předčasně skončila. "Bílému baletu" navíc hrozí, že se ve zbývajících čtyřech kolech bude muset obejít i bez záložníka Rafaela van der Vaarta, který má potíže se stehenním svalem.

Van der Vaart: Bylo to neuvěřitelné

Krásný zápas byl včera večer k vidění na Santiago Bernabeu. Real Madrid zde na začátku druhého poločasu prohrával se Sevillou 0:2, zápas ovšem nezabalil a odměnou mu byla výhra 3:2. Jedním z největších hrdinů se stal Rafael van der Vaart...

Van der Vaart se zatím na návrat do Ajaxu necítí

Trenér Martin Jol se návratu Rafaela Van der Vaarta do Ajaxu v nejbližší době nedočká. Nizozemský trenér sice včera prohlásil, že by v zimním přestupovém období příchod záložníka uvítal, ten však dnes tuto možnost pro nejbližší období vyvrátil.

Van der Vaart: Chci dokázat, že mám na Real Madrid

Rafael van der Vaart byl během léta jedním z častých terčů přestupových spekulací a spousta fanoušků očekávala jeho odchod z Realu Madrid. Nizozemský reprezentant se nakonec rozhodl zůstat na Santiago Bernabeu a bojovat. Boj to zatím příliš úspěšný není a znovu se mluví o možném odchodu, sám hráč ale nic nevzdává...

Van Marwijk pohrozil Van der Vaartovi, ten může přijít o MS

Rafael van der Vaart by mohl přijít o místo v nizozemské reprezentaci na světovém šampionátu v JAR. Prozradil to trenér Bert van Marwijk, jemuž se nelíbí, že Van der Vaart v Realu Madrid jenom vysedává mezi náhradníky.

Van der Vaart hodně zariskoval, myslí si van Marwijk

Hodně nejistou budoucnost má před sebou Rafael van der Vaart. Nizozemský záložník byl během léta hojně spojován s odchodem z Realu Madrid, nakonec se i přes obrovský nárůst konkurence rozhodl zůstat, což ale rozhodně nekvituje jeho trenér z reprezentace, Bert van Marwijk...

Van der Vaart chce do Anglie, zájem má Arsenal

Anglická média spekulují, že v Realu Madrid nechtěný Rafael van der Vaart zamíří na Ostrovy, kde by měl v Londýně podepsat smlouvu s Arsenalem. Sám hráč prohlásil, že by v Anglii hrál velice rád.

Pellegrini s Van der Vaartem už nepočítá

Budoucnost Rafaela Van der Vaarta v Realu Madrid byla předmětem diskuzí od doby, kdy do prezidentského křesla klubu usedl Florentino Pérez a trenérem se stal Manuel Pellegrini. Po měsících spekulací vydal nizozemský záložník prohlášení, že z klubu ještě v létě odejde.

Van der Vaart: Jednou se do Hamburku vrátím

Nizozemský záložník Realu Madrid Rafael Van der Vaart přiznal, že myslí na návrat do Hamburku. Přesto bude prozatím bojovat o místo v sestavě Bílého baletu. Van der Vaart strávil v bundesligovém týmu tři nezapomenutelné sezony, před rokem se však upsal právě madridskému celku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele