Rafael van der Vaart Články

Van der Vaart je připraven bojovat

V Realu Madrid během letní přestávky možná pořádně prořídnou nizozemské řady. Holanďanů je v Bílém baletu hned šest, o všech se však mluví v souvislosti s odchodem. Mezi tyto hráče patří i Rafael van der Vaart, který je ovšem připraven bojovat...

Moje budoucnost? Uvidí se v létě, říká van der Vaart

Rafael van der Vaart dementoval citace anglických médií, podle kterých chce po sezóně přestoupit do Chelsea. Záložník Realu Madrid sice není spokojený s aktuální pozicí v týmu, svoji budoucnost ale hodlá řešit až po sezóně.

Van der Vaart touží opustit Real

Angažmá Rafaela van der Vaarta v Realu Madrid bude mít dost možná rychlý konec. Holandský záložník totiž není spokojený se svým současným postavením pod koučem Ramosem, a proto přemýšlí o změně dresu.

Van der Vaartovi pět let v Realu stačit nebude, plánuje zůstat déle

Hodně za očekáváním zůstává Rafael van der Vaart, který po svém přestupu do Realu Madrid jenom marně vzpomíná na formu z Hamburku a zvyká si na lavičku náhradníků. Nizozemský reprezentant však věří, že se mu podaří se přes toto nepříznivé období dostat...

Mijatovič: O Raúlovi ani o týmu jsem nikdy nepochyboval

Včerejší výhra 7:1 nad Gijónem letos poprvé uspokojila náročné fanoušky i vedení Realu Madrid, Bílý balet dosud zdaleka tak suverénní nebyl. Prvních branek v sezóně se dočkal kapitán Raúl.

Van der Vaart za sebou má povedený debut

Snový debut v dresu Realu Madrid za sebou má Rafael van der Vaart. Španělský velkoklub se v jednom z řady přípravných utkání střetl s kolumbijským celkem Independiente de Santa Fé a vyhrál 2:1. Nizozemský reprezentant se na výhře svého nového zaměstnavatele podílel gólem a prsty měl i v rozhodujícím momentu zápasu...

Real koupil van der Vaarta. Další hvězdy nepřijdou

Prezident Realu Madrid Ramon Calderon naznačil, že Rafael van der Vaart nejspíš bude jedinou letní posilou Bílého baletu. Přestupovou bombou měl být hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo z Manchesteru United, na jeho příchod ale musí v Realu zatím zapomenout.

Van der Vaart přestupuje do Realu Madrid

Krátce po špatné zprávě o zranění Wesleyho Sneijdera přichází pro fanoušky Realu Madrid i zpráva dobrá – svůj přestup z HSV do hlavního města Španělska totiž na vlastních webových stránkách potvrdil Rafael Van der Vaart.

Van der Vaart je blízko přestupu z Hamburku do Realu

Rafael van der Vaart bude s největší pravděpodobností začátkem příštího týdne představen jako nová posila Realu Madrid. Podle dnešního vydání deníku Marca se už Real s hráčovým zaměstnavatelem Hamburkem dohodl na zaplacení deseti milionů eur za pětadvacetiletého záložníka, jenž má v německém klubu smlouvu do roku 2010.

Marca: Van der Vaart příští týden v Realu

Podle deníku Marca získá Real Madrid příští týden Rafaela van der Vaarta. Jednání ohledně přestupové sumy by se měla uzavřena během přípravného utkání mezi španělským klubem a Hamburgem v Londýně.

Real se svojí nabídkou za Van der Vaarta neuspěl

Bundesligový Hamburk striktně odmítl nabídku Realu Madrid za záložníka Rafaela van der Vaarta. Real Hamburku za jeho klenot nabídl částku pohybující se kolem sedmi milionů eur, což podle vedení německého klubu nemělo šanci na úspěch.

Van der Vaart popřel spekulace o Realu Madrid

Hodně překvapený byl Rafael van der Vaart poté, co se doslechl o jedné zprávě deníku Marca. Španělský list informoval o tom, že se nizozemský reprezentant předběžně dohodl na smlouvě s Realem Madrid, sám kapitán Hamburku takovou zprávu ihned popřel...

Van der Vaart je překvapený zájmem Realu

Podle španělských médií zaměřil Real Madrid pozornost na záložníka Hamburku Rafaela van der Vaarta. Bílý balet za něho údajně nabízí 20 milionů eur, nizozemského hráče ale zprávy o chystaném přestupu do týmu španělského mistra překvapily.

Van der Vaart je otráven spekulacemi

Rafael van der Vaart před sebou má ještě krušnou část letošního léta a v tuto chvíli je hodně reálné, že nakonec zůstane v Hamburku. Sám nizozemský reprezentent budoucnost v tuto chvíli neřeší a byl by rád, pokud by se o něm přestalo spekulovat...

Jol: Van der Vaart by rád zůstal v Hamburku

K zajímavému zvratu možná dojde v případě budoucnosti Rafaela van der Vaarta. Nizozemský reprezentant ještě před několika měsíci trval na odchodu z Hamburku, podle posledních informací a vyjádření nového trenéra Martina Jola to ovšem vypadá, že by německý klub svou největší hvězdu mohl udržet...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele