Tottenham na poslední chvíli získal Van der Vaarta

01.09.2010, 16:41
Aktuality
Přestupové okénko se sice ukončilo ke včerejšímu dni, ale Tottenham před chvílí oznámil zisk velké posily. Vedení Spurs se totiž na poslední chvíli dohodlo s Realem Madrid na přestupu Rafaela van der Vaarta. Jeho cena by se měla pohybovat kolem 8 milionů liber.

Tottenham celý transfer potvrdil na klubovém webu, ačkoliv žádné bližší informace neposkytl. Harry Redknapp se podle svých slov dozvěděl o možnosti angažování nizozemského reprezentanta pouhé dvě hodiny před koncem přestupního termínu, a tak se muselo jednat velice rychle.

Proto se také s oznámením přestupu čekalo až doteď, protože celou věc muselo prošetřit vedení Premier League, zda se vše stihlo včas. "Premier League může potvrdit, že přestup Rafaela van der Vaarta z Realu Madrid do Tottenhamu Hotspur je platný," hovoří jasně prohlášení vedení soutěže.

Původně se mluvilo o zájmu Bayernu Mnichov, který měl za Van der Vaarta vysázet dokonce o deset milionů liber více, ale to Real Madrid popřel. "To, že jsme obdrželi nabídku Bayernu Mnichov ve výši 21 milionů liber, není pravda," prohlásil sportovní ředitel Bílého Baletu Miguel Pardeza. "Ve skutečnosti německý klub neprojevil žádný zájem."

Autor: Ondřej Holzman / skysports.com

Komentáře (410)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele