Další články

AC Milán dotáhl setrvání Leaa, Portugalec podepsal do roku 2028

Byla to dlouhá sága, která je u konce. AC Milán v pátek oficiálně oznámil setrvání Rafaela Leaa. Nový kontrakt potrvá až do roku 2028, ostatně jak už dříve většina médií spekulovala. Ve smlouvě by měla být uvedena výstupní klauzule přesahující 150 miliónů eur, výrazně by si měl hráč polepšit i po finanční stránce, konkrétně se hovoří o 7 milionech eur na sezónu.

Leão a nová smlouva? Lepším se musí stát u nás, míní trenér Pioli

Kabina AC Milán bude ve druhé polovině sezony bojovat o udržení se na italském trůnu a co dělat bude mít i vedení, jedním z klíčových úkolů je udržení Rafaela Leãa. Portugalský křídelník je důležitou postavou Rossoneri, kontrakt ale má jen do června 2024 a nový zatím nepodepsal...

Italskému galavečeru dominoval AC Milán, hráčem sezony je Leão

France Football včera předával Zlatý míč pro nejlepšího hráče světa za sezonu 2021/2022 a trochu v ústraní se konal galavečer italské Serie A. Na mistrovský trůn se po dlouhých letech vrátil AC Milán a Rossoneri měli navrch ve většině anket, cenu pro nejlepšího hráče ligového ročníku si odnesl Rafael Leão...

Co předvádí Ibra, je neuvěřitelné, řekl útočník AC Milán Leão

I když fotbalisté AC Milán před čtvrtečním zápasem Evropské ligy se Spartou poprvé v novém ročníku italské ligy ztratili body po remíze 3:3 s AS Řím, mohou se dál těšit z výborné formy Zlatana Ibrahimoviće. Devětatřicetiletý švédský útočník se totiž po návratu na hřiště po prodělání covidu trefil stejně jako v derby s Interem dvakrát a má v sezoně bilanci dvou gólů na zápas. V prvním kole totiž vstřelil dvě branky i Boloně.

Leão má zaplatit Sportingu 16,5 milionu eur

Portugalský fotbalista Rafael Leão z AC Milán musí zaplatit Sportingu Lisabon 16,5 milionu eur (457 milionů korun). Dvacetiletému útočníkovi AC Milán to nařídil Sportovní arbitrážní soud (CAS) za to, že před dvěma lety mateřský klub opustil.

Rafael Leao už oficiálně patří AC Milán. Upsal se na pět let

AC Milán získal portugalského juniorského reprezentanta Rafaela Leaa z francouzského Lille. Transfer může vyjít Rossoneri na 35 milionů eur. Dvacetiletý fotbalista podepsal podle milánského webu smlouvu na pět let.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele