Další články

Baník, Liberec nebo Plzeň? Kováčův letní odchod z Pardubic je na spadnutí

V prosinci Radoslav Kováč oznámil svou rezignaci, kterou ovšem Pardubice nepřijaly. Nyní to však vypadá, že sezonu s aktuálně třináctým týmem FORTUNA:LIGY dokončí, ale poté zamíří jinam. Dle informací serveru inFotbal.cz se hovoří o třech klubech, s jejichž zástupci se Kováč v posledních dnech setkal.

Kováč podle médií chce skončit v Pardubicích, klub rezignaci odmítl

Trenér Pardubic Radoslav Kováč by po podzimní části sezony mohl u týmu překvapivě skončit. Jako první o tom informoval web inFotbal.cz. Podle deníku Sport nabídl sám čtyřiačtyřicetiletý kouč rezignaci kvůli sporům o budoucnosti asistenta Michala Hampela, vedení klubu ji ale nepřijalo. Tiskový mluvčí východočeského celku Radek Klier ČTK řekl, že klub nyní nebude situaci komentovat.

Jestli tady budu za kolo za dvě, mě vůbec nezajímá, vzkazoval Kováč

Trenér Pardubic Radoslav Kováč se vůbec nezabývá svou pozicí, uvědomuje si ale, že jeho týmu body chybí. Na tiskové konferenci po porážce se Spartou 1:2 v 17. ligovém kole nechtěl příliš komentovat slova sportovního ředitele klubu Víta Zavřela, který v týdnu v médiích prohlásil, že Kováč má zatím důvěru vedení.

Je to skvělý, geniální hráč, řekl Kováč o sparťanovi Krejčím

Trenér pardubického týmu Radoslav Kováč ocenil sparťanského kapitána Ladislava Krejčího, který v dnešním vzájemném zápase 17. kola první ligy po dvou nábězích před branku rozhodl dvěma góly o vítězství Pražanů 2:1. Kouč Východočechů řekl, že nezná na světě hráče, který by měl podobně fantastické načasování jako český reprezentant, jehož považuje za geniálního. Krejčího na tiskové konferenci pochválil také dánský trenér Letenských Brian Priske.

Sportovní ředitel Slovácka dostal distanc na 10 utkání a pokutu 80 tisíc korun

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) potrestala sportovního ředitele Slovácka Veliče Šumulikoskiho zákazem výkonu funkcí na 10 soutěžních utkání a pokutou 80 tisíc korun. Informovala o tom v komuniké. Bývalý hráč týmu z Uherského Hradiště se provinil nevhodným chováním v sobotním utkání 11. kola první ligy proti Teplicím.

Kováč: Poločasy se lišily jako noc a den, kdybych mohl, vystřídal bych 10 hráčů

Podle trenéra Pardubic Radoslava Kováče se oba poločasy v utkání 29. kola první ligy se Slováckem lišily jako noc a den. Úvodní dějství označil za katastrofální a kdyby mohl, vystřídal by o přestávce téměř kompletní jedenáctku. Po změně stran však jeho svěřenci otočili skóre z 0:1 na konečných 3:1 a poslednímu Zlínu, který má zápas k dobru, odskočili na šestibodový rozdíl.

Mám být na co hrdý, řekl končící Kováč

Obránce Radoslav Kováč proti Jihlavě nastoupil k poslednímu utkání v kariéře. Během ní si se Spartou zahrál Ligu mistrů, nastupoval z anglické lize za West Ham, nebo za Spartak Moskva a proto prý má šestatřicetiletý fotbalista na co vzpomínat a na co být hrdý.

Kováč se loučil s poháry a je rád, že zažil dvě historické chvíle

Radoslav Kováč se ve čtvrteční odvetě čtvrtfinále Evropské ligy s Villarrealem rozloučil s poháry. Šestatřicetiletý stoper, který po sezoně ukončí kariéru, bude na své poslední utkání na evropské scéně rád vzpomínat, byť Pražané prohráli 2:4 a v součtu s porážkou 1:2 z prvního duelu nepostoupili.

Kováč si po dlouhé době zahrál zápas a čekal, že to bude horší

Radoslav Kováč si poprvé od konce září zahrál zápas. Přestože to šestatřicetiletý stoper sám nečekal, kouč Sparty Zdeněk Ščasný ho nasadil do dnešního úvodního utkání čtvrtfinále domácího poháru MOL Cupu v Liberci, kde Letenští v kombinované sestavě prohráli 1:2.

Kováč po sezoně ukončí profesionální kariéru

Radoslav Kováč z pražské Sparty po sezoně ukončí profesionální kariéru. Šestatřicetiletý bývalý reprezentant to prohlásil v rozhovoru pro klubovou televizi s tím, že i poté zůstane na Letné. Neřekl ale, v jaké funkci to bude.

Kováč: Sparta musí vyhrávat všechny trofeje, vyřazení nás mrzí

Sparťané neskrývali po prohře 0:2 v Jablonci v odvetě čtvrtfinále Poháru FAČR zklamání z toho, že loňský triumf neobhájí. Podle letenského stopera Radoslava Kováče chyběla Pražanům agresivita a pokud by dnešní výkon zopakovali i v sobotu v lize na půdě Liberce, zřejmě by to na soupeře nestačilo.

Kováč: Musíme dát hlavy vzhůru a nachystat se na čtvrtek

Obránce Sparty Radoslav Kováč chce co nejrychleji zapomenout na dnešní porážku 0:1 s pražským rivalem Duklou a připravit se na čtvrteční odvetu play off Evropské ligy proti fotbalistům Zwolle. Utlumený obhájce titulu se podle čtyřiatřicetiletého stopera musí vrátit o měsíc zpět.

Kováče víc než vstřelený gól těší, že Sparta ukázala charakter

Sparťanský stoper Radoslav Kováč přispěl v utkání třetího předkola Ligy mistrů s Malmö nešťastnou tečí k první brance soupeře, po změně stran však dal rozdílový třetí gól a nasměroval Pražany za vítězstvím 4:2. Více než své premiérové trefy po návratu do Sparty si ovšem vážil zlepšeného výkonu celého týmu po přestávce.

Kováče čeká po devíti letech zápas za Spartu

Obránce Radoslava Kováče čeká v úterý v Tallinnu obnovená premiéra v dresu Sparty. Čtyřiatřicetiletý stoper by měl totiž v odvetě druhého předkola proti Levadii nastoupit v základní sestavě a odehrát tak první soutěžní utkání za letenský celek po devíti letech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele