Hašek veze dobrou zprávu: Koller a spol. chtějí reprezentovat

Potěšitelnou zprávu veze z Moskvy trenér české reprezentace Ivan Hašek, který včera sledoval utkání ruské ligy mezi Spartakem Moskva a Samarou, v němž nastoupili tři čeští hráči Jan Koller, Jiří Jarošík a Martin Jiránek. Všichni podali velmi dobré výkony a po utkání navíc včetně Radoslava Kováče potvrdili svoji chuť znovu reprezentovat.

Kováč se vracet nechce, rád by zůstal v Anglii

Český fotbalista Radoslav Kováč se sice vrací z hostování ve West Hamu zpět do Spartaku Moskva, rád by však nadále hrál v Anglii. Ruská média tvrdí, že o defenzivního univerzála se zajímá například Sunderland, nebo také německý Hannover 96. Sám Kováč se ještě definitivně nevzdává ani možnosti, že by zůstal ve West Hamu.

O Kováče je zájem, sledují ho v Anglii a v Německu

O Radoslava Kováče již nestojí West Ham United a český reprezentant se tak měl vrátit do Spartaku Moskva, nakonec ovšem může být všechno jinak. Hráčův agent Viktor Kolář totiž prozradil, že o Kováče se zajímá hned několik anglických klubů...

Kováč ve West Hamu končí, vrací se do Spartaku Moskva

Český reprezentant Radoslav Kováč se z půlročního hostování v londýnském West Hamu vrací do Spartaku Moskva. Podle internetové stránky anglického klubu nebude vedení West Hamu usilovat o přestup devětadvacetiletého záložníka.

Výkonný výbor vyřadil z národního týmu šest hráčů

Fotbalisté Tomáš Ujfaluši, Milan Baroš, Radoslav Kováč, Martin Fenin, Marek Matějovský a Václav Svěrkoš byli vyřazeni z národního týmu. Rozhodl o tom dnes výkonný výbor svazu. Důvodem je účast těchto hráčů na večírku po prohře se Slovenskem v kvalifikaci o postup na mistrovství světa.

Kováč přijel dobře naladěný z angažmá ve West Hamu

Dobře naladěný z angažmá ve West Hamu přijel do Prahy na sraz české fotbalové reprezentace defenzivní záložník Radoslav Kováč. Poté, co začal v novém působišti nastupovat, jeho tým ještě neprohrál a útočí na účast v evropských pohárech. Devětadvacetiletý středopolař si anglickou ligu nemůže vynachválit.

Kováč od Anglie očekával větší rychlost

Podle Radoslava Kováče není anglická liga tak rychlá, jak původně předpokládal, když odcházel ze Spartaku Moskva na hostování do West Hamu United. V úvodu nového angažmá ho také překvapilo, jak mladí angličtí hráči na sobě tvrdě pracují. Sportovní stránku na dnešním srazu reprezentace zatím po týdnu tréninku nemohl hodnotit, ale po té lidské byl nadšený.

Kováč je z nového angažmá ve West Hamu nadšený

Radoslav Kováč sice strávil v Londýně jen dva dny a ještě se nesetkal s týmem, přesto nové angažmá ve West Hamu United předčilo jeho očekávání. Nyní český fotbalový reprezentant ještě vyřizuje formality okolo stěhování z Moskvy, od úterý však již bude bojovat o základní sestavu Kladivářů.

Kováč se upsal West Hamu

Radoslav Kováč mění dres a definitivně míří ze Spartaku Moskva do West Hamu United. V londýnském klubu dnes podepsal smlouvu, podle které v něm bude do konce sezony na hostování a v létě zde může uzavřít smlouvu na tři roky. ČTK o tom informoval Kováčův manažer Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest.

Kováč letí do Londýna dotáhnout hostování ve West Hamu

Český reprezentant Radoslav Kováč, který momentálně působí ve Spartaku Moskva, by měl zítra odletět do Londýna, kde by se měly doladit detaily jeho hostování ve West Hamu United. Kluby už jsou podle jednoho z Kováčových spolupracovníků Viktora Koláře dohodnuty.

Kováč je jednou nohou ve West Hamu

Do boje o českého reprezentanta Radoslava Kováče se vložil i West Ham United a podle všeho to bude nakonec tento anglický klub, do kterého fotbalista zamíří. Už dopoledne předseda Spartaku Moskva Valerij Karpin naznačil, že s anglickým protějškem jedná, a podle posledních informací z Ruska vpodvečer kluby dospěly k dohodě o půlročním hostování. Transfer ale ještě uzavřen není.

Kováče láká podle britského tisku Celtic

Český reprezentant Radoslav Kováč by mohl zamířit už na konci ledna ze Spartaku Moskva do některé z předních evropských soutěží. Nejaktivnějším zájemcem je údajně skotský Celtic. Dnes o tom informoval deník Daily Record, podle nějž svádí Celtic boj o Kováče například s německými kluby.

Sevidov: Kováč? Ať se vrátí do Čech

Bývalý hráč Spartaku Moskva Jurij Sevidov pro Sovětský sport okomentoval hráče současné sestavy Spartaku. Po letošní zpackané sezoně, kdy mužstvo skončilo v lize až na osmém místě, se nevybíravě opřel do několika fotbalistů Spartaku včetně českého reprezentanta Radoslava Kováče.

Kováč za výkon v moskevském derby sklidil chválu

Po dlouhých sedmi letech se dočkal Spartak vítězství nad CSKA. A velký zápas sehrál jeho kapitán Radoslav Kováč. Český reprezentant, který zaujal místo defenzivního záložníka, vymazal ze hřiště talentovanou hvězdu Armějců Alana Dzagojeva.

Kováč: Věřím, že zraněné záložníky nahradíme

S velkým oslabením záložní řady se musejí vyrovnat čeští reprezentanti před zápasy kvalifikace o postup na světový šampionát. Trenéru Radovi budou v Polsku a proti Slovinsku chybět zranění Rosický, Polák a Matějovský, ale defenzivní středopolař Radoslav Kováč věří, že i bez nich národní tým důležité dvojutkání zvládne.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele