Kováč byl z výkonu rozpačitý, na Curych by to prý bylo málo

Kapitán Liberce Radoslav Kováč po výhře 1:0 nad Skontem Riga a postupu do 3. předkola Evropské ligy ani neměl moc chuť slavit. Věděl totiž, že výkon nebyl ideální a mrzelo ho, že se musel se spoluhráči strachovat o postup do posledních chvil. Navíc Slovan o výhru mohl přijít, kdyby rozhodčí v závěru pískl pokutový kop, který podle Kováče asi byl.

Kováč: Na jaře jsme si na sebe ušili bič, snad na to navážeme

Obránce Radoslav Kováč věří, že Liberec dokáže navázat na oslnivé jarní výkony, které jej vytáhly až na třetí místo ligy a do Evropské ligy. A právě v pohárové soutěži by Kováč se Slovanem rád prorazil. Zkušený zadák v sobě nosí sen, že se Severočeši přes kvalifikaci dostanou až do základní skupiny.

Kušnír a Kováč přejí titul Spartě, výhry nad ní si ale cenili

Liberečtí Ondřej Kušnír a Radoslav Kováč hrávali na Letné a netají se tím, že titul přejí Spartě. V sobotu ale připravili pražskému celku se Slovanem možná rozhodující porážku v boji o mistrovskou korunu. Výhry 2:0 si hodně cenili, zápas prý byl pro Severočechy velkou zkouškou, v níž obstáli.

Na Hráče měsíce za duben kandidují Štajner, Kováč a Procházka

Na ocenění Hráč měsíce první ligy za měsíc duben kandidují Radoslav Kováč a Jiří Štajner z Liberce společně s plzeňským Václavem Procházkou. Nominaci dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA). Trenérem měsíce bude jeden z trojice Pavel Vrba (Plzeň), Jaroslav Šilhavý (Liberec) a sparťan Vítězslav Lavička.

Kováčovi se líbí filozofie Liberce, chce předávat zkušenosti

Radoslav Kováč mohl ještě půl roku strávit v Basileji a pak po skončení smlouvy odejít jako volný hráč. Se švýcarským klubem se ale dohodl na předčasném zrušení kontraktu a kývl na nabídku Liberce, která ho prý velmi oslovila. Líbí se mu filozofie klubu a těší se, že bude pod Ještědem předávat zkušenosti mladším spoluhráčům.

Liberec získal do obrany bývalého reprezentanta Kováče

Liberec posílil bývalý český reprezentant Radoslav Kováč. Třiatřicetiletý obránce či defenzivní záložník přišel do Slovanu z Basileje, kde se dohodl na ukončení smlouvy. Jeho příchod potvrdil sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar i hráčův agent Roman Brulík ze společnost Sport Invest International.

Liberec věří v příchod bývalého reprezentanta Kováče

Vedení Liberce intenzivně jedná o možném příchodu bývalého reprezentanta Radoslava Kováče, který má opustit švýcarskou Basilej. Severočeši podle sportovního manažera Jana Nezmara už s Kováčem předběžně mluvili o podmínkách spolupráce.

Kováč přestupuje do Basileje, zahraje si Ligu mistrů

Bývalý reprezentant Radoslav Kováč přestoupil z West Hamu do Basileje. Se švýcarským klubem, který má jistý start v základní skupině Ligy mistrů, podepsal dvouletou smlouvu s roční opcí.

Kováč by mohl v Anglii změnit dres, chce ho Stoke

Český fotbalista Radoslav Kováč je údajně blízko k tomu, aby změnil dres v rámci anglické ligy. Defenzivního záložníka West Hamu chce podle informací britského serveru Sky Sports konkurenční Stoke. Zájem však prý projevila i italská Brescia.

Kováč v reprezentaci definitivně skončil

Radoslav Kováč se už v dresu české reprezentace neobjeví. Třicetiletý záložník londýnského West Hamu, který v národním mužstvu odehrál 30 zápasů a vstřelil dvě branky, to řekl v rozhovoru pro deník Sport.

Kováč si vysloužil od Zoly slova chvály

Za zlepšenými výkony fotbalistů West Hamu v anglické lize prý stojí český záložník Radoslav Kováč. Myslí si to alespoň manažer londýnského celku Gianfranco Zola, který Kováče pochválil po sobotním důležitém zápase s Portsmouthem, v němž se člen širšího reprezentačního kádru podílel gólem na výhře 2:0.

Místo zraněného Poláka povolal trenér Hašek Kováče

Trenér české reprezentace Ivan Hašek dnes povolal místo zraněného Jana Poláka z Anderlechtu na kvalifikační dvojzápas proti Slovensku a San Marinu dodatečně Radoslava Kováče z West Hamu United. ČTK to řekl mluvčí fotbalového svazu Petr Svěcený. Polák si v nedělním zápase belgické ligy proti Standardu Lutych poranil kolenní vazy.

Kováč přestoupil ze Spartaku Moskva do West Hamu

Aktualizováno. Radoslav Kováč přestoupil ze Spartaku Moskva do West Hamu. S anglickým klubem, kde devětadvacetiletý záložník na jaře hostoval, dnes podepsal tříletou smlouvu. Transfer potvrdil Viktor Kolář z agentury Sport Invest, která hráče zastupuje.

West Ham znovu jedná se Spartakem o přestupu Kováče

Český fotbalista Radoslav Kováč by přece jen mohl přestoupit do West Hamu United, kde na jaře hostoval ze Spartaku Moskva. Londýnský celek se podle britského deníku Daily Mail vrátil k jednání s ruskou stranou, neboť se mu zranili dva střední záložníci.

Hašek veze dobrou zprávu: Koller a spol. chtějí reprezentovat

Potěšitelnou zprávu veze z Moskvy trenér české reprezentace Ivan Hašek, který včera sledoval utkání ruské ligy mezi Spartakem Moskva a Samarou, v němž nastoupili tři čeští hráči Jan Koller, Jiří Jarošík a Martin Jiránek. Všichni podali velmi dobré výkony a po utkání navíc včetně Radoslava Kováče potvrdili svoji chuť znovu reprezentovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele