Další články

Bohemians 1905 začali zimní přípravu bez obránce Šírla

V Bohemians 1905 zahájili zimní přípravu bez zkušeného obránce Radka Šírla, který po vypršení smlouvy ukončil hráčskou kariéru a u "Klokanů" pravděpodobně zůstane v jiné roli. Pražský klub testuje Václava Proška ze Slavie a Fina se slovenskými kořeny Tomáše Hrádeckého.

Šírl z Bohemians 1905 kvůli zranění kolena na podzim dohrál

Krajnímu obránci Bohemians Praha 1905 Radku Šírlovi s největší pravděpodobností skončila podzimní část sezony. Dvaatřicetiletý fotbalista, který v týmu prvoligového nováčka hostuje z Plzně, si obnovil zranění kolena v pondělní dohrávce 13. kola s Mladou Boleslaví.

Ndiaye se míče nedotkl, přesto by mu Šírl svůj gól přenechal

Senegalec Mustapha Ndiaye se sice v inkriminovaný okamžik míče nedotkl, přesto byl původně označen za střelce první branky při páteční prvoligové výhře Bohemians Praha 1905 nad Příbramí 2:0. Dodatečně bylo autorství gólu připsáno centrujícímu Radku Šírlovi. Tomu by však nevadilo, kdyby zůstal střelcem jeho spoluhráč.

Šírl po jedenácti letech zamířil zpět do Bohemians

Radek Šírl by se mohl po jedenácti letech vrátit do Bohemians Praha 1905. Bývalý reprezentant, který patří mistrovské Plzni, se zapojil do přípravy "klokanů" a dnes za ně už odehrál zápas s pražskou Duklou.

Šírl se vrací do Mladé Boleslavi, Plzeň ho uvolnila na hostování

Radek Šírl se vrací do Mladé Boleslavi, odkud před měsícem přestoupil do Viktorie Plzeň. V novém týmu se neprosadil do základní sestavy přes reprezentačního obránce Davida Limberského, a tak ho Západočeši uvolnili na roční hostování do jeho předchozího klubu.

Šírl: Slabinou Ruska jsou stopeři, brankář a prchlivá povaha

Pomalí stopeři, nejistý brankář a prchlivá povaha hráčů. To jsou hlavní slabiny ruské reprezentace podle plzeňské posily Radka Šírla, který strávil sedm let v Zenitu Petrohrad po boku sedmi současných hráčů ruského výběru. I proto se velmi těší na páteční utkání mistrovství Evropy mezi Českem a Ruskem.

Šírla lákal boj o titul

Šance hrát Evropské poháry a bojovat o český titul byly hlavními lákadly fotbalisty Radka Šírla, proč se rozhodl přestoupit z Mladé Boleslavi do Plzně. Je si vědom toho, že ho čeká náročný boj o místo v sestavě, ale je na něj připravený.

Radek Šírl přestupuje z Mladé Boleslavi do Plzně

Krajní obránce Mladé Boleslavi Radek Šírl přestupuje do třetího týmu uplynulé sezóny Gambrinus ligy Viktorie Plzeň. Zkušený fotbalista podepíše na západě Čech smlouvu na dva roky.

Komise zahájila řízení se Žižkovem

Disciplinární komise Fotbalové asociace České republiky zahájila na návrh arbitrážní komise řízení s Viktorií Žižkov kvůli dluhu vůči bývalému hráči pražského celku Zdeňku Koukalovi. Zároveň klubu zaslala upozornění, aby neprodleně své závazky uhradil, jinak mu hrozí postih podle disciplinárního řádu, který umožňuje i odebrání bodů.

Čeští hráči považují šampionát v Rusku za dobrou volbu

Za dobrou volbu označili čeští fotbalisté přidělení pořadatelství světového šampionátu v roce 2018 Rusku. To podle nich dokáže uspořádat velkolepé a povedené mistrovství. Za překvapivým zvolením Kataru o čtyři roky později vidí experti hlavně finanční hledisko a snahu FIFA zviditelnit fotbal v arabském světě.

Čechům se v Premier Lize dařilo

Letošní ročník Premier Ligy měl opět početné české zastoupení, do soutěžního utkání jich zasáhlo hned deset. Kdo měl více čí méně úspěšnou sezonu? Eurofotbal.cz Vám přináší souhrnné hodnocení našich krajánků v Rusku.

Šírl se po návratu z Petrohradu upsal Ml. Boleslavi do roku 2012

Radek Šírl se dohodl po návratu z Petrohradu na působení v Mladé Boleslavi. Osminásobný český reprezentant, který v roce 2008 vyhrál s ruským klubem Pohár UEFA a evropský Superpohár, se v novém působišti dohodl na smlouvě do června roku 2012.

Petrohrad se rozloučil se Šírlem a přidal další výhru

Fanoušci Zenitu Petrohrad se velkolepě rozloučili s dlouholetou oporou týmu Radkem Šírlem. Během celého zápasu proti Tomsku, nad kterým suverénní lídr ruské ligy zvítězil 2:0, provolávali jméno českého fotbalisty a zdravili ho transparenty.

Navrátilec z Ruska Šírl jedná o angažmá v Mladé Boleslavi

Bývalý reprezentant Radek Šírl jedná o angažmá v Mladé Boleslavi. Poté, co ukončil smlouvu v Zenitu Petrohrad, se rozhodl vrátit do vlasti a spekulovalo se, že by mohl posílit některý z pražských celků. Nejblíže k jeho získání ale mají podle všeho Středočeši.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele