Bohemians 1905 začali zimní přípravu bez obránce Šírla

04.01.2016, 21:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kraje obrany se klokanůům rozpadnuly nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně bych těm židovskejm levičákům přál sestup, ale byla by škoda, kdyby liga přišla o takové hráče jakými jsou Zlámal, Škerle, Čížek, Jindřišek.

A dle mého názoru je veliká škoda, že to Šírl už vzdal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Židovští levičáci?! Ani nevím, kde by se u nás vzali, ale pokud už tu nějací jsou, tak určitě lepší než Sparta, klub, který byl docela dost podporovaný ze strany kariérních komunistů, jako byl Štrougal....

Ale jinak souhlasím, těch hráčů by byla škoda na druhou ligu. A Radek Šírl už na to neměl, celý podzim byl z obránců nejslabší...

Reagovat
Bex5

Taky bych je čekal jinde. Především, jak zmíněno Vopicí (toho bych se nenadál), bejt fanouškem proletářskýho klubu, nezmiňoval bych levou stranu politickýho a sociálního spektra ani vtipem. A jestli si z toho období nic nepamatuješ, jako že já taky moc ne, zeptej se chytřejších, nebudeš mít problém je najít.

Reagovat
Bex5

reakce měla být na toho blba nad tebou, Vopice.

Reagovat
smazaný uživatel

tak než sparta je lepší všechno ani Hitler nebyl tak špatný člověk jako kterýkoliv sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

jak jsi moudrý

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milí šašci, židovskýma levičákama nazývám antifašistický kretény, jinak řečeno antifáky, podělaný sluníčkáře, multikulturisty a kretény vyznávající ,,GNWP'', takovýchto blbů je mezi fanouškama bohemky spousta, jinak řečeno minimálně každý druhý.

Bohemka jako klub mi vážně vůbec nevadí, vadí mi ty jejich podělaný fanoušci, vyznávající neskutečné sračky :)

Já, jakožto nacionalista, bych si proto přál, aby tento odpad vypadl z nejvyšší soutěže ...

Co se týče bohemky jako takové, je to tým bez historie, bez úspěchů a co se týče kvality kádru a rozpočtu, tak dle mého názoru na nejvyšší soutěž prostě nestačí.

A ještě bych se vrátil k tomu, jak jste můj komentář pochopili vy. Díky bohu náš vůdce tenkrát většinu židovskýho plevelu poslal do míst, kam patří. Co se týče minulého období, to je mi úplně u zadele. Já žiji v dnešní době, v dnešních multikulti problémech, které je potřeba radikálně řešit.

A jak ty zmiňuješ ,,fanouškem proletářskýho klubu'' ... nejsem fanouškem žádnýho klubu, nechodím a zbytečně nevyhazuji peníze za lístky ani nijak žádný klub nepodporuji. Jen se mi líbí bohatá historie, úspěchy, kvalita kádru, strategie a to vše Sparta má na nejvyšší úrovni. Proto přeji titul a dobré výsledky jí. Ale že bych byl nějaký opravdu zarytý fanoušek nějakého klubu, to opravdu nejsem :)

Reagovat
smazaný uživatel

GNRS a tl;dr

Reagovat
Blasphemer

Hezky jsi nám vyložil svoje názory. Bohužel se na ně nikdo neptal a ani nikoho nezajímají, takže si je zase můžeš vzít a odtáhnout do prdele.

Reagovat
Posledni Kovboj

ja jakotzo antifastistickej kreten, jinak receno antifak, podelanej slunickar, multikurista (wtf) a kreten vyznavajici GNWP, bych si pral, abys to priste povedel doma babicce, protoze to tady nikoho moc nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Akorat nevim co je multikulturista. Jako ze zavodis ve vic vahovkach mozna.

Reagovat
Rišty

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Jakožto nacionalista nikoho nezajímáš, takže zase zalez do díry, ke svým holohlavým kámošům. Radikální řešení zkus, třeba lobotomii.

Reagovat
RickNash

hezky jsi se rozpovídal, antisemitskej kreténe, jinak řečeno pitomče, nacionalisto a naštavaná mámo v jednom. To schvalování holocaustu by tvýmu příspěvku fakt chybělo, jsem rád, že máš smysl pro úplnost.

Následuj vašeho vůdce a prostřel si palici.

Reagovat
Rišty

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlím, co si představit pod názvem multikulturista. Napadá mě asi toto: http://muscleboostingexpert.com/wp-content/uploads/2015/08/anabolic-steroid-side-effects-01-1.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Apropo, říkáš klub bez historie. Bohemka by svou historií strčila do kapsy polovinu naší ligy, takže minimálně z tohohle hlediska tam má co dělat.

Máš to navíc trochu popletené. Tvrdíš, že ti vadí levice a přitom máš ve vedlejších oblíbených klubech Dynamo Moskva, tedy klub, který byl založen de facto komunistickou policií. V hlavních klubech se ti pak vyjímá Tottenham v jehož čele stojí Daniel Levy, židovský businessman.

Reagovat
smazaný uživatel

docela by mně zajímalo, jak se stalo, že takové náckovské hovado si vybralo k fandění zrovna židovský Tottenham a rudou Spartu . Ano, na Bohemce je skupinka Barových povalečů, navzázaných na Antifu, a na všechny ty sračky kolem toho, ale kolik jich reálně je? sotva 50? a kolik z nich opravdu fandí Bohemce a není to pro ně jen přiblblá póza? Třetina? Takže tu máme reálných 20 bohemáckých antifáků. A podle téhle marginální skupinky demnetů soudit celou Bohemku může fakt jen dement......k těm tvým Židům - tenhle národ stojí v první bojové linii v boji proti islámským sračkám a všem evropským multikulti levičákům leží hodně hluboko v jejich nenávisti, proto také se všechna evropská sluníčka rozhodla podporovat "hodné" palestince, v levicové politice EU si ta verbež byla jako jediné na čem se kolektivně shodla prosadit protiizralské sankce, a to v kontextu migrační katastrofy, která teď válcuje EU, tudíž si myslím, že z logiky věci by mělo platit, že nepřítel tvého nepřítele je tvů přítel, tak se nad tím ty komunistický žiďáku zamysli

Reagovat
frankiefcb

Na to Ti jenom odpovím Good night white pride.

Reagovat
Han střelil první

Stačilo napsat, že jsi debil

https://www.youtube.com/watch?v=32GbBVdCpHQ

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by si chtěl místo nich v lize radši ? Znojmo ? Sokolov ?

Reagovat
ondrasch77

Kohokoliv, kdo si ligu vybojuje na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Ahá a Bohemka si body asi kupovala aby se zachránila. Lepší Bohemka s tradicí, než Znojmo s 30 divákama

Reagovat
ZB 07

Než něco plácneš, tak si to zkus alespoň rozmyslet, když už ne ověřit

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Ty čůráku jak můžeš napsat židovský levičák a fandit spurs?!?! GNWP není automaticky antifa

Reagovat
Azazelo RD

Všichni posilujou, jen mi si toho Švejdíka necháme!

Reagovat
RickNash

Ani jeden z kluků toho moc v posledním roce neodehrál, takže je to sázka na nejistotu a snad testy ukážou, jestli na to maj. Náhradu za Jindřiška (mimochodem jednoho z nejlepších DMek, co v Česku hraje) už je potřeba začít řešit a doufám, že bude stát za to.

Prošek hlavně ať přijde natrvalo, slávistům jsme už rozehráli Berkovce a Škoďáka a poslat jim dalšího hráče by už bylo fakt na pěst.

Po odchodu Šírla a Pauscheka je potřeba posílit oba kraje obrany, jinak je ten kádr každym coulem prvoligovej a nebejt neschopnosti dotáhnout zápasy bysme byli v klidnejch vodách, snad se na jaře povede urvat pár vítězství zkraje a nebudem se potit o záchranu do posledního kola (jako tak trochu vždycky).

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka? jasna zachrana v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka? jasna zachrana v lize

Reagovat
PISTOLERO

Momentálně druhej adept na sestup hned po Baníku

Reagovat
ZB 07

Letos nesestoupí..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud já vím nejdál kdo se kdy v Evropě dostal byla v sezoně 1982/83 Bohemka a to do semifinále i když to byl pouze Pohár UEFA , bohužel nemaji za prdelí bohatý majtele

Reagovat
smazaný uživatel

v semifinále byla i Slávia v roce 96, a kdysi dávno snad i Dukla Praha

Reagovat
Puskas

Baník v PVP 1979

Reagovat
smazaný uživatel

Takže do ligy určitě patří

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka nema top hrace , nema top stadion, nema luxusni kabiny s virivkami a deset kustodu ale ma tradici , ma hrace kteri maji srdce , maji tymovy duch, bojuji jeden za druheho a veri v zachranu i ja opakuji zachrani se

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele