Další články

Ve Slavii končí sedm hráčů, mezi nimi Lička či Ritchie

Ve Slavii končí sedm hráčů. Klub už nepočítá se záložníkem Mariem Ličkou, Jihoafričanem Keeganem Ritchiem či Slovákem Matúšem Čonkou. Smlouva vypršela také čtyřicetiletému brankáři Radku Černému, který by měl v klubu začít působit u mládeže.

Černý: Kdyby stejný tým hrál jinde, už by byl zachráněný

Brankář Slavie Radek Černý si myslí, že pokud by stejný kádr hrál jinde než za červenobílé, byl by už v lize zachráněný. Předpokládá, že po sezoně ukončí kariéru, proto by se s ní jen nerad loučil sestupem do druhé ligy. Věří, že Slavia rozhodující poslední kolo v Ostravě zvládne a nakonec se v lize udrží.

Brankář Černý prožíval po debaklu 0:7 nejhorší chvíle kariéry

Když se brankář Radek Černý vracel v létě z Anglie do Slavie, ani ve snu by ho nenapadlo, že v pátém ligovém kole inkasuje od Teplic sedm gólů a jeho celek utrpí debakl 0:7. Připustil, že po nejvyšší porážce v historii vršovického klubu prožívá zřejmě nejchmurnější chvíli v kariéře.

Černý se těší na duel v Liberci, kde za Slavii chytal naposledy

Brankář Radek Černý nečekal, že se po návratu do Slavie hned v druhém kole dostane mezi tyče místo zraněného Kamila Čontofalského. Obnovené soutěžní premiéry v červenobílém dresu se dočká symbolicky v Liberci, kde v prosinci 2004 naposledy za pražský klub chytal ligový zápas.

Černý ve Slavii začne jako dvojka a neví, jak dlouho zůstane

Zkušený brankář Radek Černý počítá s tím, že ve Slavii, kam se vrátil po osmi letech, začne jako dvojka za Kamilem Čontofalským. Zatím neví, zda v pražském celku dodrží jen roční smlouvu, nebo si bohatou kariéru ještě prodlouží.

Navrátilec Černý podepsal se Slavií roční smlouvu

Brankář Radek Černý stvrdil svůj návrat do pražské Slavie podpisem roční smlouvy. Devětatřicetiletý veterán, který naposledy působil v anglickém týmu Queens Park Rangers, byl se svým mateřským klubem už na herním soustředění v Rakousku. Do Slavie se vrátil po více než osmi letech.

Gólman Černý ještě nechtěl končit, soustředění Slavie si užívá

Brankář Radek Černý je rád, že se může připravovat na herním kempu v Rakousku s pražskou Slavií. Ostřílený gólman, jenž naposledy působil v anglickém Queens Park Rangers, má i v 39 letech do fotbalu velkou chuť a ještě nechce končit s kariérou. O jeho případném angažmá ve Slavii se ale rozhodne až po soustředění.

Se Slavií odjede na soustředění i brankář Černý

Slavia Praha možná angažuje svého odchovance brankáře Radka Černého. Devětatřicetiletý veterán, který naposledy působil v anglickém týmu Queens Park Rangers, odcestuje v neděli s týmem na herní soustředění do Rakouska. Dres Slavie oblékne po více než osmi letech.

Zkušený brankář Černý stráví v Queens Park Rangers další sezonu

Brankář Radek Černý prodloužil o další rok smlouvu s Queens Park Rangers, kde působí od roku 2008. Osmatřicetiletý gólman je připraven nadále plnit roli dvojky za irským reprezentantem Paddym Kennym.

S brankářem Černým počítají v QPR i v Premier League

Brankář Radek Černý se znovu může těšit na atmosféru Premier League. Nováček anglické ligy Queens Park Rangers plánuje se sedmatřicetiletý českým gólmanem prodloužit smlouvu o další rok. Nový kontrakt by měl Černý podepsat po návratu z dovolené začátkem července, kdy zahájí s mužstvem přípravu na novou sezonu.

Černý prožíval v QPR ne zrovna povedený rok plný změn

Pro brankáře Radka Černého byla úterní benefice Vladimíra Šmicra příjemným zakončením bouřlivé sezóny, v níž moc radosti neužil. V jeho klubu Queens Park Rangers se měnili trenéři i majitelé a mužstvo skončilo až na 13. místě druhé anglické ligy. O to víc si užíval přátelskou kulisu v Edenu.

Brankář Černý prodloužil smlouvu s Queens Park Rangers

Český brankář Radek Černý podepsal novou smlouvu s anglickým druholigovým klubem Queens Park Rangers. Londýnský celek to zveřejnil na své webové stránce.

Černý si angažmá v QPR užívá

Queen's Park Rangers vstoupili do sezóny celkem obstojně a v novém působišti je zatím spokojen i jejich gólman Radek Černý, který si velmi pochvaluje atmosféru v kabině, jenž je podle něj mnohem lepší, než zažil ve svém předchozím působišti...

Ramos chce vyřešit problémy s brankáři

Manažer Tottenhamu Juande Ramos by rád co nejdřív vyřešil "brankářskou otázku". Radek Černý potvrdil odchod do Queens Park Rangers a budoucnost Paula Robinsona v klubu je také nejistá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele