Brankář Černý prodloužil smlouvu s Queens Park Rangers

05.08.2009, 18:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
ManUnited

Myslim si, že se QPR stejně příští sezonu nevybojuje postup do PL

Reagovat
cerwi

určitě ne, na to nemaj. Jsou tam jiné týmy jako Reading, Newcastle nebo WBA. Ty bych tipoval na postup

Reagovat
honziss

V Championshipu kvalitní kádr vůbec nemusí znamenat postup. Je to hodně nevyzpytatelná soutěž...

Reagovat
cerwi

samozřejmě, kdo taky říká že Newcastle má kvalitní kádr. Spíš tam bude hrát hodně vůle postoupit

Reagovat
honziss

Tu vůli má tak patnáct manšaftů.

Reagovat
cerwi

dobře tak Newcastle má vůli a oproti těm zbylím 14ti mašaftům i jakštakš kvalitní kádr...

Reagovat
honziss

Zrovna o Newcastlu bych to neřekl. Místo radikálního řezu kádrem a odchodů Collocciniho a spol., odcházejí hráči jako Owen, Martins, Viduka. Jestli to zůstane tak, jak je, tak Newcastle nepostoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, NUFC je stále sžírán zevnitř a pokud se neobjeví zázračný lék, nevidím to s "naší" existencí vůbec dobře. A když si představím, že už v sobotu se hraje na WBA, padám téměř do mdlob.

Reagovat
honziss

Bohužel, myslel jsem si, že bude Newcastle největší adept na postup. Ale za současné situace by pro mě bylo překvapením, kdyby postoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Sdílím naprosto stejné pocity... Po sestupu jsem si říkal, že se to alespoň pročistí...Ouuuu, jak moc jsem byl naivní. Budu rád, když se tým vrátí do Premiership za 3 roky, letos si myslím, šance padla. Vždyť i s tím prodejem, to je naprostá šaškárna, ToonArmy si tohle nezaslouží, stejně jako celý Newcastle.

Reagovat
honziss

Hlavně mi přijde hloupé, že pořád se ani neví, kdo bude manažerem, když prý dneska Kinnear odmítl nabídku od Ashleyho. Ne, v tom týmu je to prohnilé úplně všude. Potřebuje to kompletní očistu, která, jak ty říkáš, může (a já bych věřil že i bude) trvat 3 roky. Během té doby snad ty nánosy špíny, co berou velké platy odejde, jelikož nebudou chtít hrát druhou ligu a tým se kompletně zrekonstruuje.

Jen doufám, že neskončíte jako Leeds nebo Southampton s těmi velkými platy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se tam stane cokoliv, nikdo se už nebude moci divit, možné je opravdu vše... Jinak, z příkladů typu Leedsu a S´tonu mám velký strach, snad to až tak zle nedopadne.

Marně vzpomínám na nedávné doby, kdy se hrál pod Sirem Bobbym skvělý fotbal plný nasazení, vybojovala se LM, proháněly týmy MUFC, Arsenal, L´pool...

Pokud však mám najít nějaká pozitiva, letos budeme prohánět Wednesday, Forest, Leicester apod. a to přece taky stojí za to

Reagovat
honziss

To určitě.

Mimochodem, když už u něj jsme, já teď hodně začal sledovat Southampton, který se konečně zase dostal na pozici mého druhého nejoblíbenějšího anglického týmu. Po všech těch útrapách, které se tam během posledních let děly to konečně vypadá, že se odrazili ode dna. Přišel nový majitel, s ním snad i finanční stabilita. Přišel fantastický manažer, kterému věřím, že to tam dá do kupy a dotáhne ten tým zpátky do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, takového kupce bychom potřebovali i my. Začal fakt sympaticky, angažování Pardewa byl naprosto bravurní tah. Tam to opravdu vypadá na správnou cestičku, která může být brzy vydlážděna zlatem:) Spolu s Charltonem musí, ti si nezaslouží hrát League One.

V Championship bych to nejraději viděl (nepočítaje NUFC) na Nottingham, Cardiff a Preston, i když samozřejmě vím, jak je toto vzdálené realitě.

Reagovat
honziss

Tak reálně vidím na postup Sheffield Utd a Ipswich. Třetího postupujícího bych viděl z trojice WBA, Cardiff a Preston. Ikdyž těžko říct, Championship je hodně nevyzpytatelný, překvapit může kdokoliv.

Kdybych si měl vybrat tři týmy, kterým bych ten postup přál, pak Wednesday, Nottingham a Ipswich... První dva jsou asi utopie, Ipswich by to mohl zvládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

U Wednesday bych se taky nejspíš nezlobil. Jednou jsem na ně byl živě a našli si jakési to místečko v mém srdci Stejně jako Tví Hammers, i když ty jsem viděl spíše jen zpoza rohu.

Stačí trocha takové konverzace a už se těším na víkend jako malý Jarda...

Reagovat
honziss

Taky se těším, ikdyž teda PL startuje až o víkend později.

Ale těším se i na Ch a L1. Hlavně teda L1 budu pozorně sledovat kvůli S'otonu. Začínají doma a k tomu zápasem s Millwallem. Takže doufám, že jim napráskají tak aspoň 4:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se teda říká ostrý start

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bent vysvobozen z okovů... Nevím, nevím, Jones s Bentem spolu mi moc nepasuje.

Reagovat
Pipo123

No na Reading to nevyzerá strašne vela odchodov a už to neni ten starý dobrý tým a Newcastle asi tiež nebude úplne v poriadku. Ipswich ten investoval velké love do týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemský kouč Arie Haan dostal zákaz činnosti na tři zápasy v čínské Super League, v níž vede tým Čchung-čching. Podle středeční informace agentury Reuters je důvodem jeho trestu nevhodné chování během nedělního duelu s vedoucím celkem Kuo-an, který porazil Haanův výběr 3:2.

Bývalý trenér národního týmu Číny nebyl spokojen s nařízenou penaltou a svou zlost si vybil na čtvrtém rozhodčím. "Chceš peníze?" ptal se Haan, jehož zachytila místní média, jak mává na sudího bankovkami v hodnotě 100 jüanů, což je v přepočtu necelých 270 korun.

Za toto gesto udělila Čínská fotbalová asociace (CFA) šedesátiletému kouči kromě zákazu činnosti ještě pokutu 15 tisíc jüanů (39 558 korun). "Je to za urážku čtvrtého rozhodčího. Bylo to nemorální," uvedla CFA na svých internetových stránkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: je slavka dnes v TV ?

Reagovat
fabec1222

si pis ze ne

Reagovat
cerwi

ne, čt by proti nebyla ale slavia za to chce tak nehorázný prachy, že se jim na to každej vyse*e

Reagovat
smazaný uživatel

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=45106&part=sports tady něco je ale fakt nevim co tam bude

Reagovat
Sosi

Zdravím,

na dnešek mám domluvený zápas. 100% jistota.

Poprvé vám jej dám zdarma. Jedná se o zápas nějaké Ligy mistrů mezi týmy Slavia Praha a Sheriffu Tiraspol, dle mých domlu vyhrají hosté...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to tady replikovat

Reagovat
Sosi

jsem si říkal, že už se dlouho neozval, tak aby nám to nebylo líto

Reagovat
domingo

Ale ozval, jenže PJ to maže

Reagovat
Sosi

snad mi to nesmaže toto je fakt 100% jistota

Reagovat
smazaný uživatel

aby si to neprivolal

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu uz konecne nekdo poradne rozbil hubu

Reagovat
domingo

Reagovat
Lorcan

teda s tím, že vyhraje šeriff nesouhlasím, ale parodie je to výborná

Reagovat
Sosi

kdybych napsal Slavia, tak to nebude tak dobře znít

Reagovat
smazaný uživatel

Q.P.R Radku chybis nam v SKS

Reagovat
smazaný uživatel

The Championship vysilaji na sportu 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele