Další články

Kimpembe si přetrhl achilovku, sezona pro něho skončila

Ve znamení zdravotních problémů se nese letošní sezona z pohledu Presnela Kimpembeho. Obránce PSG na podzim laboroval se stehenním svalem a achilovkou a přišel o mistrovství světa, nyní vynechá i zbytek ligového ročníku...

Výprava Francie bude pompézní

Francouzský prezident Emmanuel Macron vypraví do Dauhá speciální let s několika známými osobnostmi, které tak budou moci přihlížet finále světového šampionátu přímo z tribuny. Již dříve bylo avizováno, že ne palubě bude Paul Pogba, který k cestě dostal svolení od svého zaměstnavatele z Juventusu, a přidají se k němu také Presnel Kimpembe a N’Golo Kanté. Naopak nabídku na společnou anabázi odmítl z osobních důvodů Karim Benzema. Všichni tito francouzští reprezentanti se na MS v Kataru nepředstavili vlivem zdravotních problémů.

Nominaci Francie na MS doplnil Thuram, naopak vypadl Kimpembe

Nominaci Francie pro mistrovství světa v Kataru doplnil Marcus Thuram. Trenér obhájců titulu Didier Deschamps útočníka Mönchengladbachu podle agentury AFP povolal jako posledního 26. hráče.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele