Nový kontrakt a odložený návrat, Kimpembe musí na druhou operaci

21.12.2023, 19:53
Aktuality

Hodiny plné smíšených pocitů za sebou má Presnel Kimpembe. Francouzský obránce dostal od vedení PSG novou smlouvu, na druhou stranu si bude muset počkat na návrat do akce, v nejbližších dnech ho totiž čeká další operace.

28letý fotbalista si v únoru přetrhl achilovku, absolvoval chirurgický zákrok a s blížícím se koncem roku vyhlížel návrat. V prosinci se ale vyskytly komplikace, od začátku týdne se mluvilo o druhé operaci a tu francouzský klub nyní potvrdil. Kimpembe půjde pod nůž v Londýně, s velkou pravděpodobností přijde i o zbytek sezony.

Kimpembe v prvním týmu PSG debutoval v sezoně 2014/2015 a celkem stihl posbírat 236 startů, v nichž dal tři branky. Na svém kontě má sedm titulů šampiona Francie a v roce 2018 se s reprezentací stal mistrem světa. Nyní mu radost může udělat alespoň předvánoční dárek v podobě nové smlouvy, ta je platná do června 2026.

"Jsem velmi šťastný, že budu moci napsat další kapitoly příběhu ve svém milovaném klubu. Rád bych poděkoval Paris Saint-Germain, prezidentovi a všem fanouškům za obnovenou důvěru. Doufám, že co nejdříve budu moci znovu obléknout dres," sdělil Kimpembe.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (2)

Přidat komentář
SunFells

Škriniar má ale kliku.

Reagovat
Vrubozubec

Maestro Kimpembe, Kimpembe, Kimpembe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele