Kimpembe si přetrhl achilovku, sezona pro něho skončila

27.02.2023, 10:05
Aktuality

Ve znamení zdravotních problémů se nese letošní sezona z pohledu Presnela Kimpembeho. Obránce PSG na podzim laboroval se stehenním svalem a achilovkou a přišel o mistrovství světa, nyní vynechá i zbytek ligového ročníku...

27letý fotbalista nedohrál včerejší duel v Marseille, hned v úvodu bez cizího zavinění upadl na zem a trávník opouštěl na nosítkách. Trenér Christophe Galtier už po závěrečném hvizdu informoval, že se jedná o vážný problém, což potvrdilo dnešní ranní prohlášení klubu.

"Presnel Kimpembe má přetrženou achilovku, v nejbližších dnech se podrobí operaci," stojí ve zprávě francouzského mistra.

Kimpembe se letos zastaví na patnácti soutěžních startech za PSG, jemuž nepomůže na cestě za obhajobou titulu a k dispozici nebude ani v pohárových soutěžích. Mimo hru bude minimálně půl roku a vynechá tak i celou přípravu na příští ligový ročník.

Autor: Tomáš Pavlík / psg.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele