Další články

Senderos se vrací domů, upsal se Grasshoppers

Domů do Švýcarska se minimálně na pět měsíců vrací Philippe Senderos. 30letý obránce se v průběhu tohoto týdne dohodl na ukončení smlouvy s Aston Villou, jako volný hráč pak zamířil k curyšským Grasshoppers...

Senderos se vrací do Anglie, bude hrát za Aston Villu

Švýcarský reprezentační obránce Philippe Senderos se vrací do anglické ligy a bude hrát za Aston Villu. S birminghamským klubem podepsal před cestou na mistrovství světa v Brazílii dvouletou smlouvu.

Heitinga zamířil do Fulhamu, který uvolnil Senderose do Valencie

Defenzivu Fulhamu vyztuží John Heitinga, třicetiletý nizozemský zadák přichází zdarma z Evertonu. Na Craven Cottage tak nahradí jiného obránce, konkrétně švýcarského reprezentanta Phillippa Senderose, kterého londýnský klub pustil do španělské Valencie.

Senderos si přetrhl achillovku a bude půl roku mimo hru

Philippe Senderos nezačal své angažmá ve Fulhamu vůbec šťastně. Švýcarský obránce si včera přetrhl achillovku bude muset oželet větší část sezony. Nucená pauza pravděpodobně potrvá půl roku. Informaci dnes potvrdila Švýcarská fotbalová federace.

Senderos se na tři roky upsal Fulhamu

Philippe Senderos jako volný hráč opouští Arsenal, tříletou smlouvu podepsal ve Fulhamu. Švýcarský reprezentační obránce tak pokračuje ve změnách dresu, za sebou má v poslední době hostování v AC Milán a Evertonu.

Senderos bude hostovat v Evertonu

Švýcarský reprezentant Philippe Senderos posílí fotbalisty Evertonu. Liverpoolský klub podle agentury AP získal čtyřiadvacetiletého obránce na hostování do konce sezony z Arsenalu.

Senderos: Cítím, že z Arsenalu musím odejít

O obránce Arsenalu Philippa Senderose má velký zájem skotský Celtic FC a švýcarský zadák pevně doufá, že se hostování podaří dotáhnout. Senderos v londýnském klubu fotbalově strádá a ví, že pro účast na mistrovství světa bude muset pravidelně nastupovat v klubu.

Rosický zmešká kvůli potížím s kolenem další zápas

Záložník Tomáš Rosický přijde kvůli potížím s kolenem o nedělní derby Arsenalu v anglické lize s West Hamem. Český fotbalový reprezentant zmeškal už úterní zápas Ligy mistrů v nizozemském Alkmaaru.

Senderos podepsal s AC Milán

Philippe Senderos s definitivní platností opouští Arsenal a v příští sezoně bude hostovat v AC Milán. Švýcarský obránce se na San Siru včera podrobil lékařské prohlídce, dnes pak podepsal smlouvu...

Senderos na hostování do AC Milán

Řady londýnského Arsenalu v krátké době opustili hned tři obránci. Do Middlesbrough přestoupil Justin Hoyte, Armand Traore odešel na hostování do Portsmouthu a třetím do party je Philippe Senderos. Švýcarský obránce zamířil na hostování s opcí na přestup do milánského AC...

Senderos přemýšlí, jak zastavit Kollera a lituje Rosického

Když na sebe v nedávných utkáních narážely česká a nizozemská reprezentace, jejich symbolem byly střety obránce Jaapa Stama s českým obrem Janem Kollerem. V sobotu se během úvodního duelu Eura dají čekat podobně vyhrocené souboje. Kollerovi se však v bitvě holohlavých hromotluků postaví Phillipe Senderos.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele