Heitinga zamířil do Fulhamu, který uvolnil Senderose do Valencie

01.02.2014, 00:57
Aktuality
Defenzivu Fulhamu vyztuží John Heitinga, třicetiletý nizozemský zadák přichází zdarma z Evertonu. Na Craven Cottage tak nahradí jiného obránce, konkrétně švýcarského reprezentanta Phillippa Senderose, kterého londýnský klub pustil do španělské Valencie.

Stoper Heitinga přišel k Toffees před čtyřmi a půl lety z Atlética Madrid a odehrál zde 140 zápasů, ve kterých vstřelil 5 gólů. Nicméně po červnovém příchodu manažera Roberta Martineze nehrál pravidelně. V tomto ročníku nastoupil jen do pěti střetnutí.

"Johhny sám vyjádřil touhu z klubu odejít. V poslední době nedostával mnoho příležitostí, a tak jsme mu s odchodem vyhověli," vysvětlil Martinez. "Chce se dostat do výběru pro mistrovství světa, a k tomu, aby se mu to podařilo, musí pravidelně hrát, což jsme mu nemohli zaručit," dodal španělský lodivod.

Heitinga udělal během svého působení v Goodison Parku ohromný pokrok a v roce 2012 byl vyhlášen klubovým hráčem roku.

S Heitingou se však ve Fulhamu nepotká Senderos. O dva roky mladší stoper byl nejprve v hledáčku italského Lazia, nicméně nakonec zamířil do Valencie. "Klub děkuje Phillipovi za jeho služby a přeje mu hodně úspěchů v budoucnosti," stojí v oficiálním prohlášení londýnského celku.

Od svého příchodu v červnu 2010 odehrál Senderos 68 utkání a připsal si 2 úspěšné zásahy.

Autor: Václav Trousil / fulhamfc.com, evertonfc.com

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Senderos do Valencie.. přestup roku.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

A to jste ještě propustili Banegu.. Co se tam kurva stalo?

Reagovat
-Kopy-

ne jen na hostovaní do konce sezony, potřebuje novej impuls, chtěl domů, prej i nějaký rodinný problémy...počítali jsme stím tak nějak...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Senderosem je to ale fakt "výhra". To nechápu co tím vaše vedení zamýšlí.

Reagovat
-Kopy-

Snad bude až čtvrtej stoper, je to hnus, z ničeho nic...měl přijít Otamendi, už byl blízko a najednou bum...Senderos, to je zlej sen

Reagovat
miguel bain

Tak Banega je přece jenom pryč? Kde?

Reagovat
-Kopy-

Newells Old Boys

Reagovat
miguel bain

Uff no na to o čem všem se spekulovalo.

Reagovat
niflheim

Tak pro Fulham.

Reagovat
-Kopy-

hm tak už to smazali

Reagovat
miguel bain

Přeju Senderosovi všechno nejlepší, ten styl by mu mohl sedět. A jsem zvědavý na Heitingu, vždycky to pro mě byl kvalitní obránce.

Reagovat
jester Radka Bejbla

Klaplo to hostování Chicharita ve Valencii?

Reagovat
smazaný uživatel

bol to iba fake bullshit od začiatku

Reagovat
CHONG

Ta Valencia je legrační klub.

Reagovat
Kily

pro mě je tedy sportovní ředitel Valencie už dlouhodobě nejslabší článek a je tím prvním na odstřel. V případě angažování Senderose je třeba ocenit to, že si někdo další všiml, jak snadné je pro soupeře překonat obranu Valencie, jelikož často stačí kopnout míč do vápna a ono to skončí gólem (nejjasnějším příkladem je zápas s Valladolidem), tady by Senderos měl díky svým parametrům pomoci. Problém je v tom, že to je kromě nošení míčů a rozdělování rozlišováků na trénincích asi jediná možnost, kde může pomoci. PD už dávno není vyloženě ofenzivní soutěží, kde skoro všichni útočí, akorát na tomhle měřítku pořád je až moc vysoko na to, aby nemotorný Senderos mohl nějak jinak přispět. Tohle angažování má tři možné významy:

1. Salvo je debil

2. platí důvod 1 a k tomu jednání o investorovi vzala za své a chystáme se na třetí ligu

3. platí důvod 1. a k tomu novým investorem bude pan Berousek

já to tedy po pár pivech beru z pozitivního pohledu, buď si vedle fanoušků konečně i někdo ve vedení všimne práce pana sportovního ředitele, nebo já mám postaráno o práci na Apríla, jelikož při zprávě o tom, že Senderos při zranění Costy, Jeremyho, Ruize a střevních potížích všech dalších defenzivně laděných hráčů v kádru po dlouhé době konečně debutoval v sestavě Valencie, budu mít navrch, protože si ostatní budou myslet, že Senderosův debut je aprílový žert založený na vymyšleném angažmá Senderose ve Valencii a až poté zjistí, že to není fake, ale pravda, haha

Reagovat
aurelio

Reagovat
Kily

...

Reagovat
smazaný uživatel

No nic.. už nám nevyšlo tolik hráčů, že se z toho přece neposerem i když frustrace je teď u každýho velká včetně mě. Musíme věřit, porazit v neděli WBA a budem zase o fous blíž k tomu abysme skončili 4. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Minule som si pri svoje nostalgickej ceste La ligou pozrel zapas http://www.eurofotbal.cz/souteze/spanelsko/supercopa/2008-2009/reportaz/real-madrid-valencia-cf-155042/ a to ma primelo pozriet aj staru supisku Valencie. Aimar, Albelda, Miguel, Baraja, Villa, Silva, Mata, Ayala, Joaquin(samozrejme nie vsetci v jednej sezone)...to boli kadre. Real s Barcelonou na Mestallu prichadzali ako timy, ktorych sa velmi bat netreba a naopak, Valencia vzdy ked hrala vonku, tak strata nebolo nic necakane. Neskutocne, ze co sa v tom klube vyskytuje teraz. Uz nech sa sustredia na kludny stred tabulky, lebo cesta do Europy vedie jedine cez EL...aj to budu mat co robit s Ukrajincami, pripadne Laziom.

Reagovat
iamek

Btw mame zraneneho jen jednoho hrace a to Naniho . Rio, Afro i Carrick jsou v plnem treninku . Snad to vydrzi

Reagovat
vladis271

Toto neni Ayreho chyba, ale smola na majiteľa. Každopádne, Konopí nebola nutnosť, a kvôli jeho absencii nám neúčasť v LM nehrozí. Máme 2. najlepší útok ligy. dvoch z troch naj strelcov ligy, tam fakt problém neni. Musíme nejako udržať zálohu, tam je kľúč k LM.

Reagovat
smazaný uživatel

mi to pripadá, že pri tých vyjednávanich nevíte kudy z konopí... ba dum tss

Reagovat
tomasinho

Ale jeden hráč tak či tak byla nutnost, ten kádr je úzký, lavička je absolutně k smíchu na tým, který chce hrát LM.

Reagovat
tomasinho

Srát pes, ukopeme LM a v létě přivedeme Bendera

Reagovat
niflheim

*Bendtnera.

Reagovat
tomasinho

Tss, od toho máme Grande Fabia na hostovačce. Na lavičce ho už čeká flek.

Reagovat
GEGE

Senderos ve Spanelske lize to je moc...

Reagovat
smazaný uživatel

jo?

Reagovat
Bakary3

Fulham si hezky polepšil

Reagovat
Kily

snad tohle byla jenom taková pojistka pro případ, že by Costa za minutu dvanáct podepsal Besiktasi

Reagovat
Phillipinho

Takze misto Otamendiho prijde tenhleten ....opravdu nechapu, co tim vedeni Vale sleduje

Reagovat
fantomas

Eh?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele