Coutinho z Liverpoolu musí na operaci ramena

Liverpoolu bude zhruba do konce října chybět záložník Philippe Coutinho. Jednadvacetiletý brazilský fotbalista si v dohrávce 4. kola anglické ligy se Swansea (2:2) poranil rameno a musí se podrobit operaci.

Liverpoolský obránce Agger uhýbal před činkou a poranil si žebra

Kuriózním způsobem se zranil liverpoolský obránce Daniel Agger. Dánský reprezentant se v posilovně uhýbal, aby mu na nohu nespadla činka, a poranil si při tom žebra. Zdravotní problémy má také jeho spoluhráč Philippe Coutinho, který si poranil rameno.

Coutinho přestoupil z Interu do Liverpoolu

Philippe Coutinho s definitivní platností mění působiště. Brazilský ofenzivní záložník po dvou a půl letech opouští milánský Inter a stěhuje se do Premier League, kde bude oblékat barvy Liverpoolu. Reds za něj lombardskému klubu zaplatili 8,5 milionu liber...

Coutinho na přestup nemyslí, cítí důvěru v Interu Milán

V podobné situaci jako před rokem je Philippe Coutinho. Brazilský záložník si stále nenašel cestičku do základní sestavy milánského Interu a znovu je spojován s možným odchodem od Nerazzurri. Zájem má mít Liverpool, sám hráč ovšem tento zájem anglického klubu neopětoval...

Nyní jsem nový Coutinho, říká mladý brazilský záložník

Philippe Coutinho se po několika měsících vrátí do Interu Milán a má jednoznačný plán - prosadit se u Nerazzurri do základní sestavy. Mladý brazilský záložník věří, že mu hodně pomůže trenér Andrea Stramaccioni...

Nic není nemožné, zní z Espanyolu o možném setrvání Coutinha

Philippe Coutinho nedostával moc příležitostí v dresu Interu Milán a v zimě nakonec odešel na půlroční hostování. Z několika nabídek si vybral Espanyol a barcelonský klub už začíná spřádat plány na to, jak brazilského záložníka udržet déle, než jenom do konce sezony...

Coutinho potvrdil odchod do Espanyolu

Philippe Coutinho v nejbližších hodinách odejde z Interu Milán a zbytek sezony stráví na hostování v Espanyolu Barcelona. Tuto informaci už o víkendu přinesla italská média, nyní ji potvrdil sám brazilský záložník...

Coutinho na odchod nemyslí, rád by zůstal v Interu

Philippe Coutinho loni v létě odešel z Vasco Da Gama do Interu Milán a za Nerazzurri si zatím příliš nezahrál. Mladý brazilský záložník tak je spojován s odchodem z italského klubu, on sám by ale nejraději zůstal...

Deník Bild zařadil Václava Kadlece mezi nejlepší juniory světa

Útočník Sparty Václav Kadlec byl zařazen německým deníkem Bild mezi deset nejlepších hráčů světa do osmnácti let. Dostal se tak mimo jiné do elitní společnosti brazilského supertalentu Neymara.

Coutinho pomalu v Itálii vystrkuje růžky

Inter Milán přes léto příliš neposiloval. Do svých řad však získal mladého Coutinha, jenž pomalu začíná ukazovat, proč se o něm mluví jako o budoucí hvězdě světového fotbalu. Teprve 18letý Brazilec na sebe upoutal ve včerejším duelu se Sampdorií.

Coutinho poděkoval za šanci Benitezovi i Cordobovi

Osmnáctiletý mladík Philippe Coutinho se pozvolna prosazuje do nabitého kádru Interu Milán a ani on podle svých slov nečekal, že jeho šance přijde tak brzy. Za šanci zahrát si v týmu úřadujícího italského mistra poděkoval kromě šéfa Rafaela Beniteze také Ivanu Cordobovi.

Beníteze v Interu nejvíce zaujal Coutinho

Trenér Interu Milán Rafael Benítez je z angažmá v Itálii nadšený a plný elánu do nové sezony. Španělský kouč chce navzdory velkému tlaku v týmu rychle uspět a navázat na minulou sezonu.

Inter Milán má novou hvězdu, osmnáctiletého Brazilce Coutinha

Fanoušci Interu Milán mají nového oblíbence. Italský mistr dnes jako posilu představil teprve osmnáctiletého Brazilce Philippa Coutinha, který klubu patří již dva roky, teprve nyní se však zapojil do přípravy. A hned si získal oblibu u trenéra Rafaela Beníteze, jenž očekává, že talentovaný záložník má před sebou velkou budoucnost.

Itálie se připravuje na příchod nového Kaká

Sezona ve většině evropských soutěží spěje ke konci a týmy už se pomalu připravují na letní přestupové okno. Milánský gigant má však s jenou posilou již několik let jasno: v létě by měl do Itálie přijít "nový Kaká". Nikoli však do místního AC, jak by se mohlo zdát, ale do konkurenčního Interu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele