Nejlepší jedenáctku roku 2008 podle fanoušků ovládli Španělé

Anketu o nejlepší jedenáctku roku 2008 podle fanoušků na internetových stránkách Evropské fotbalové unie (UEFA) ovládli mistři Evropy ze Španělska, kteří obsadili více než polovinu všech míst. Vedením výběru hvězd by fanoušci pověřili Alexe Fergusona z Manchesteru United.

Z Bayernu před šlágrem kola sálá sebevědomí

Bayern Mnichov se po rozpačitém úvodu sezóny rozjel a už atakuje nejvyšší příčky. Dnes večer hodlá obhájce německého titulu zkrotit Hoffenheim, nováčka, který si senzačně přivlastnil bundesligové vedení.

Lahm se zranil, lékaři mu dali nohu do sádry

Bayernu Mnichov bude v následujících zápasech chybět německý reprezentační obránce Philipp Lahm. 24letý fotbalista kvůli zranění kotníku nedohrál včerejší utkání Ligy mistrů proti Fiorentině, dnes pak putoval na podrobné vyšetření, o němž mu lékaři dali postižené místo do sádry...

Sammer: Oslavy po Euru nebyly na místě

Sportovní ředitel Německého fotbalového svazu Matthias Sammer kritizoval oslavy, které následovaly po příjezdu německé reprezentace po prohraném finálovém utkání se Španělskem.

Lahmovi se moc nedařilo, ale nakonec rozhodl

Byť ve středečním semifinálovém zápasu s fotbalisty Turecka neodvedl optimální výkon, stal se německý obránce Philipp Lahm nakonec jeho hrdinou. Gólem v poslední minutě poslal svůj tým do finále mistrovství Evropy.

Lahm podepsal novou smlouvu a zůstává v Bayernu

Philipp Lahm udělal tlustou čáru za spekulacemi o svém odchodu z Bayernu Mnichov. Německý obránce se do Manchesteru United nebo Barcelony, o nichž se hodně hlasitě mluvilo, stěhovat nebude, bavorskému klubu se totiž upsal do léta 2012...

Lahm odmítl prodloužit v Bayernu, chce do zahraničí

Fotbalový velkoklub Bayern Mnichov zřejmě přijde o jeden ze svých nejcennějších hráčských pokladů. Čtyřiadvacetiletý krajní obránce Philipp Lahm odmítl s klubem prodloužit smlouvu, která mu končí v létě 2009, a dal najevo zájem odejít do zahraničí.

Lahm jedná o nové smlouvě

O Philippa Lahma je velký zájem za německými hranicemi, 24letý obránce by ale měl i nadále hájit barvy Bayernu Mnichov. Lahm již s generálním manažerem bavorského velkoklubu Ulim Hoenessem začal jednat o nové smlouvě...

Barcelona potvrdila zájem o Lahma

Již letos v létě možná vymění Philipp Lahm jeden velkoklub za druhý. O obránce Bayernu Mnichov má velký zájem Barcelona, což potvrdil sportovní ředitel katalánského klubu Txiki Begiristain...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele