Lahm: Nemám důvod k odchodu

Philipp Lahm je jedním z nejlepších krajních obránců současnosti a jeho jméno bylo v posledních letech spojováno s několika evropskými velkokluby. Ty si musely nechat zajít chuť a podobně tomu je i nyní, německý reprezentent totiž rozhodně nemá v plánu opustit Bayern Mnichov...

Ballack zůstal německým kapitánem, ale pásku bude mít Lahm

Michael Ballack zůstává kapitánem německé reprezentace, i když se nevešel do nominace pro úvodní kvalifikační zápasy o postup na mistrovství Evropy. Německý trenér Joachim Löw dnes potvrdil, že se současným hráčem Leverkusenu do budoucna počítá, ovšem kapitánskou pásku si v jeho nepřítomnosti ponechá Philipp Lahm.

Lahm: Když přijdu o pásku, nic se neděje

Němečtí fanoušci s napětím očekávají, jak reprezentační trenér Joachim Löw vyřeší pozici kapitána národního týmu. Místo zraněného Michaela Ballacka vedl na mistrovství světa obhájce bronzu Philipp Lahm a oba mají zájem o další kapitánování.

Ballack zopakoval, že role reprezentačního kapitána se nevzdá

Michael Ballack dal opět najevo, že o kapitánskou pásku v reprezentaci by nerad přišel napořád. Zkušený záložník, který o místo v nominaci do JAR přišel kvůli zranění kotníku, chce o prestižní funkci bojovat.

Lahm chce být dál německým kapitánem. Co s Ballackem?

Úspěšné tažení Německa mistrovstvím světa v Jižní Africe vyvolalo v německém tisku diskuze, zda je v jeho týmu ještě místo pro zraněného kapitána Michaela Ballacka. Tyto debaty přiživil i jeho "záskok" pro šampionát, obránce Phillip Lahm, který prohlásil, že si chce kapitánskou pásku v národním mužstvu ponechat i po skončení turnaje.

Lahm: Tohle je nejlepší tým, za jaký jsem hrál

Současná německá reprezentace je prý nejsilnější za poslední roky. Myslí si to její kapitán Phillip Lahm, který byl u toho, když Němci byli třetí na minulém mistrovství světa i druzí před dvěma roky na mistrovství Evropy. Tentokráte však je prý německý výběr mnohem lepší.

Němci si po snadné výhře pochvalovali, že vše fungovalo, jak mělo

Možná ani sami Němci nečekali, že ve svém vstupním utkání na MS tak lehce přehrají nevyzpytatelné Australany. Po hladké výhře 4:0 si ale pochvalovali, jak jim klapala souhra a že dokázali svým výkonem i pobavit. Všechno prý fungovalo, jak mělo, přesto Němci nechtěli propadnout euforii.

Nikdy nepodceňujte Němce, varuje i Eriksson

Ukázali to ve finále mistrovství světa 1986, nebo třeba také na posledním světovém šampionátu u nich doma. Staré fotbalové pravidlo zní, že Němce není radno za jakékoliv situace podceňovat, přestože Joachim Löw do JAR přivezl velmi mladý a nepříliš zkušený tým...

Matthäus je přesvědčen, že Löw vybral správného kapitána

Lothar Matthäus je přesvědčený, že Philipp Lahm úlohu kapitána německé reprezentace na mistrovství světa zvládne. Trenér národního týmu Joachim Löw včera oficiálně pověřil touto funkcí právě obránce Bayernu Mnichov, jelikož Michael Ballack se kvůli zranění světového šampionátu účastnit nebude.

Kapitánem Němců bude na MS obránce Lahm

Kapitánem německých fotbalistů na mistrovství světa v Jihoafrické republice bude obránce Philipp Lahm z Bayernu Mnichov. Reprezentační trenér Joachim Löw dnes také vybral brankářskou jedničku, kterou bude Manuel Neuer ze Schalke.

Van Gaal uznal, že Inter byl ve finále lepším týmem

Po sobotním velkém finále Ligy mistrů převládly v táboře Bayernu Mnichov pocity zklamání. Mnozí z přímých aktérů zápasu na straně bavorského klubu ale uznali, že Inter slaví třetí trofej v sezoně zaslouženě.

Bayern potrestal Lahma s Tonim rekordními pokutami

Luca Toni a Philipp Lahm dostali od vedení Bayernu Mnichov vysoké pokuty. Výše částek nebyla zveřejněna, podle agentury DPA však musí Lahm zaplatit 50.000 eur (asi 1,3 milionu korun), což je nejvyšší pokuta v historii klubu.

Lahm chce vyhrát Ligu mistrů, proto volá po posilách

Obránce Bayernu Mnichov Philipp Lahm by si přál, aby vedení v nejbližší době přivedlo do mužstva další posily. Podle něj jedině tak může bavorský klub pomýšlet na vítězství v Lize mistrů.

Potřebujeme trpělivost, žádá Lahm

Mnichovský Bayern odstartoval do sezóny prachbídně a na hlavu trenéra Louise van Gaala a mnoha hráčů se snáží kritika od fanoušků či třeba od prezidenta klubu Beckenbauera. Vše se snaží mírnit Philipp Lahm, podle nějž Bavoři potřebují pouze čas k tomu, aby znovu okupovali vrchní pozice...

Lahm: Čtvrtfinále Ligy mistrů by byl úspěch

Levý bek Bayernu Mnichov Philipp Lahm potvrdil, že prioritou týmu v nadcházející sezoně bude zisk mistrovského titulu. Lahm uvedl, že klub pod vedením nového trenéra musí v tomto směru napravit zaváhání z minulé sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele