Lahm jedná o nové smlouvě

05.04.2008, 16:13
Aktuality
O Philippa Lahma je velký zájem za německými hranicemi, 24letý obránce by ale měl i nadále hájit barvy Bayernu Mnichov. Lahm již s generálním manažerem bavorského velkoklubu Ulim Hoenessem začal jednat o nové smlouvě...

"Začali jsme jednat tento týden a dokáži si velmi dobře představit, že příští týden dosáhneme dohody," prozradil Lahm německému deníku tz.

Lahm zažil skvělé roky na hostování ve Stuttgartu a vydařilo se mu mistrovství světa v roce 2006, v letošní sezoně ale nemá ideální formu a v základní sestavě Bayernu ho na postu levého obránce v posledních týdnech vytlačil Marcell Jansen.

Ze současné smlouvy v Bayernu zbývá Lahmovi jeden rok a situaci kolem 24letého fotbalisty již monitoruje řada evropských velkoklubů. Hodně hlasitě se mluví například o Manchesteru United a Barceloně.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uff...

Reagovat
smazaný uživatel

V manutd jedine na stridacku, Evra je lepsi!

Reagovat
smazaný uživatel

Lahm je dobrý aj na pravo(možno ešte lepší) a keďže Brown stále nepodpísal...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby sel do MU tak by hral misto Browna

Reagovat
fantomas

jj...ale co pak s nevillem?

Reagovat
smazaný uživatel

ten uz toho bohuzel moc neodehraje....v tyhle sezone uz malo jestli vubec, neni nejmladsi a kdyz se zrani tak je to nadlouho

Reagovat
Devil

Ale odehraje.

Reagovat
irik

Lahm je jeden z nej hracu na planete , tyhle keci od Man Who sem teda necekal, Phillip neodejde a za par let bude opoorou a kapitanem Bayernu i repre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele