Další články

Voříšek přestupuje ze Sparty do Austrie Vídeň

Petr Voříšek po půlročním hostování v rakouském Altachu míří do Austrie Vídeň, kam přestupuje z pražské Sparty. Třicetiletý defenzivní univerzál v rakouském velkoklubu, který v letošní sezoně v nejvyšší soutěži skončil na třetím místě, dnes podepíše dvouletou smlouvu s roční opcí.

Altach zlákal dalšího Čecha, hostovat přichází Voříšek

Defenzivní univerzál Petr Voříšek se stane v jarní sezoně druhou posilou rakouského klubu SCR Altach, který čeká boj o záchranu v nejvyšší soutěži. Jeden z nejzkušenějších hráčů Sparty Praha se rozhodl pro rakouské angažmá poté, co mu vedení letenského klubu oznámilo, že s ním dál nepočítá.

Sparta letí do Hongkongu bez Kisela, Voříška, Doška, Hada a Kroba

Trenér fotbalové Sparty Praha Jozef Chovanec nezařadil do dvacetičlenné nominace na turnaj do Hongkongu bývalé opory Karola Kisela, Petra Voříška či Libora Doška. Naopak se do výběru dostali všichni noví hráči, letí i mladíček Václav Kadlec. Překvapením je neúčast Jana Kroba.

Sparťan Voříšek má blízko k Junovi do Altachu

V rakouském Altachu se možná brzy objeví druhý český fotbalista. Po útočníkovi Tomáši Junovi má do klubu namířeno z pražské Sparty defenzivní univerzál Petr Voříšek. Podle svého agenta Pavla Zíky z agentury Sport Invest by měl do posledního týmu rakouské ligy přijít stejně jako Jun na půlroční hostování s opcí na přestup.

Chovanec oznámil Voříškovi odchod, rád by získal ještě tři posily

Rošády v kádru Sparty ještě zdaleka nejsou u konce. Trenér Jozef Chovanec dnes na soustředění ve Špindlerově Mlýně novinářům řekl, že by do konce přestupního termínu rád přivedl další tři hráče a nejméně stejný počet jich odejde. Na odchodu jsou Libor Došek, Petru Voříškovi už kouč oznámil, že si může najít nové angažmá.

Vedení Sparty chystá zimní zemětřesení

Sparta Praha zažívá příšerný podzim, který prozatím vyvrcholil ostudnou porážkou s Bohemians Praha. V zimě má proto na Letné proběhnout velká čistka kádru, podle deníku Sport může odejít až deset hráčů.

18.11.2008 Aktuality 332 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele