Další články

Po tom, co se stalo, jsem na sebe byl naštvaný, řekl po návratu Olayinka

Slávista Peter Olayinka byl na sebe hodně naštvaný, že se v březnovém utkání v Liberci nechal po úderu hlavou do obličeje protihráče vyloučit a kvůli čtyřzápasovému disciplinárnímu trestu byl měsíc mimo hru. Nigerijského křídelníka těšilo, že se vrátil do sestavy gólem a ve šlágru 28. kola první ligy pomohl "červenobílým" k hladké domácí výhře 3:0 nad Bohemians 1905...

Slavia stáhla žádost o prominutí zbytku trestu pro Olayinku, hráč onemocněl

Slavia Praha stáhla žádost o podmínečné prominutí zbytku čtyřzápasového disciplinárního trestu pro Petera Olayinku. Sedmadvacetiletý nigerijský křídelník před sobotním ligovým derby na Spartě onemocněl a připojil se na již rozsáhlou marodku červenobílých. Na twitteru o tom informoval předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Komise zamítla odvolání, Olayinka bude Slavii chybět v derby na Spartě

Odvolací komise Fotbalové asociace ČR na dnešním zasedání zamítla odvolání slávisty Petera Olayinky proti trestu na čtyři soutěžní utkání za úder hlavou do obličeje protihráče a následné vyloučení v ligovém zápase v Liberci. Sedmadvacetiletý nigerijský křídelník a jedna z opor týmu tak s definitivní platností přijde o pražské derby, které se odehraje na Spartě 15. dubna...

Olayinka dostal za úder hlavou trest na čtyři zápasy, Fillo přijde o pět utkání

Slávista Peter Olayinka si čtyři soutěžní utkání nezahraje. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace nigerijského křídelníka potrestala za vyloučení po úderu hlavou do obličeje libereckého obránce Gigliho Ndefeho v sobotním zápase 24. kola první ligy. Disciplinární komise o tom informovala v komuniké.

Olayinka už překonal české sezonní maximum a chce se rozloučit ziskem double

Přestože v zimě rozladil klubové vedení tím, že už pózoval v dresu Crveny zvezdy Bělehrad, a v létě po vypršení smlouvy opustí Slavii, nepřišel Peter Olayinka o místo v základní sestavě. Sedmadvacetiletý nigerijský křídelník ve všech pěti dosavadních zápasech jarní části první ligy hrál od začátku a v dnešním šlágru 21. kola dvěma góly zařídil Pražanům vítězství 2:0 nad Slováckem. S působením v Edenu se chce rozloučit ziskem titulu a domácího poháru.

Olayinka je na odchodu ze Slavie, do CZ Bělehrad by mohl odejít už v zimě

Nigerijský fotbalista Peter Olayinka je na odchodu ze Slavie. Záložník Pražanů podepsal smlouvu s Crvenou zvezdou Bělehrad s platností od léta, ale kluby nyní jednají o jeho zimním přesunu do Srbska. Vršovický klub o tom informoval na svém webu.

iSport.cz: Olayinka ve Slavii neprodlouží smlouvu a v létě posílí Crvenou Zvezdu

Nigerijský fotbalista Peter Olayinka podle informací serveru iSport.cz neprodlouží smlouvu v pražské Slavii a v létě jako volný hráč odejde do Crvené Zvezdy Bělehrad.

Vedla k tomu dlouhá cesta, bez kluků bych to nedokázal, řekl rekordman Olayinka

Ofenzivní univerzál Peter Olayinka byl nadšený, že se díky gólu v druhém utkání skupiny Evropské konferenční ligy proti Ballkani stal historicky nejlepším střelcem slávistických fotbalistů v pohárech. Šestadvacetiletý Nigerijec si v 51. zápase na evropské scéně v dresu Pražanů připsal 13. branku a osamostatnil se v čele klubové tabulky.

Je to perfektní cesta, jak oslavit narození dítěte, řekl po dvou gólech Olayinka

Jeden ze svých nejlepších týdnů prožívá slávistický křídelník Peter Olayinka. Nigerijskému křídelníkovi se v úterý narodila dcera Gemma a šestadvacetiletý hráč to v odvetě 2. předkola Evropské konferenční ligy s gibraltarským outsiderem St Joseph's oslavil dvěma góly. Dvakrát v jednom soutěžním duelu skóroval během působení ve Slavii vůbec poprvé.

Jágr, Hložek, Vaclík či Souček. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Terezce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 8. rokem charitativní podtext celé akce.

Olayinka byl donominován do reprezentace Nigérie na APN

Peter Olayinka ze Slavie byl donominován do nigerijské reprezentace na nadcházející mistrovství Afriky. Přijde tak o zimní přípravu Pražanů v Portugalsku. Úřadující český mistr o tom informoval na svém webu.

Slavia prodloužila smlouvu s útočníkem Olayinkou

Nigerijský útočník Peter Olayinka podepsal novou smlouvu se Slavií. Pětadvacetiletý křídelník se pražskému celku, se kterým získal dva tituly, upsal do června 2023. Obhájce titulu o tom informoval na svých internetových stránkách.

Olayinka zažil těžké dny s covidem, situaci u gólu si nepamatoval

Slávista Peter Olayinka připustil, že prožíval těžké dny, když byl nakažený koronavirem. Nemoc covid-19 ale už vyléčil a ve čtvrtek při návratu na trávníky zařídil Pražanům coby střídající hráč vítězství 1:0 nad Leverkusenem v 2. kole skupiny Evropské ligy. Nigerijský záložník utrpěl při gólu po hlavičce po rohovém kopu zlomeninu nosu a sám si přesně nepamatoval, co se stalo. Navzdory nepříjemnému problému zápas dohrál, navíc na nezvyklém postu pravého beka.

Olayinka si při tréninku zlomil nohu a sezona pro něj skončila

Slávistický křídelník Peter Olayinka si při tréninku v době koronavirové přestávky zlomil lýtkovou kost. Čtyřiadvacetiletý nigerijský reprezentant v podvečer úspěšně podstoupil operační zákrok a mimo hru bude asi tři měsíce. Pražané o tom informovali na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele