Po tom, co se stalo, jsem na sebe byl naštvaný, řekl po návratu Olayinka

22.04.2023, 23:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
Pablos

Já myslel, že už mu táhne na 30 ...a tak jsem si říkal jo asi mu nabídli dobrý prachy tak si ještě kopne v Srbsku no.... ale tvl 27 let a Slavia za něj ani korunu, to je fakt trapárna.

Reagovat
Mass

A co s tim jako chceš dělat, když mu prostě nabídnou někde víc než je tvůj platovej strop? Nejdřív se podívej, za kolik Slavia prodávala hráče v minulých letech, než začneš dávat manažerský rady od lopaty.

Reagovat
Pablos

Máš krámy jo ? Píšu trapárna... a traparná to je. Co s tím chceš asi dělat ty ? A nevidím ani jednu radu jakou jsem dal... mamrde.

Reagovat
Mass

Reagovat
Pablos

Tak já píšu o Olayinkovi... že oká, že bejt mu 30 tak chápu, že šel ještě si zakopat někam do Srbska za love... ale né ve 27 a že to je pro mě trapný tenhle, navíc když Slavia z toho ještě má houby. A ty tu začneš něco za kolik kdy Slávia prodávala a manažerský rady od lopaty. Tak seš degeš s úplně zateměným mozkem, že ti někdo šáhl jednou zmínkou na Slavii. Tyhle útočný bojovníky za svůj klub mám fakt rád.

Reagovat
Mass

Koukám že sem tě dobře odhadl. Umíš ještě nějaký nadávky?

Reagovat
Pablos

Stačí reagovat normálně

Reagovat
Mass

Za prvé, napsal si to tak, jako by to měla být trapárna od Slavie. Za druhé, pokud je to teda podle tebe trapárna od Olayinky, kterej dostane podpisovej bonus třeba půl milionu euro (protože klub nemusí platit za přestup) a k tomu výrazně vyšší plat, než měl ve Slavii, tak je to fakt jak názor od lopaty, která si kupuje bráníček ve slevě a myslí si, že když někomu na internetu napíše, že je mamrd a degeš se zatemněným mozkem, jak mu to hrozně nandala.

Reagovat
Pablos

Tak to tě zklamu, to si mě moc neodhadl dobře. A já ti nepotřebuji něco nandávat, jsem rád, když se mnou někdo nesouhlasí a aspoň se diskutuje... ty sis vybral bohužel takovou formu, že jsem si zase já udělal takový úsudek na Tebe a tak jsem ti ho sdělil... nic víc bych v tom nehledal hele.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby nebyl zdravotně v ****, tak už je dávno pryč. Nejsme první ani poslední tým komu odešel hráč po konci smlouvy.

Reagovat
Pablos

Já to myslel ale na Olayinku... o něm píšu, né o Slávii (to je jen dovětek), že je trapný, že jde do Srbska kvůli prachům (který nemůžou bejt nějaká raketa vyloženě jako od Slavie).

Reagovat
John Obi Mikel

"o něm píšu, né o Slávii (to je jen dovětek)"

No napsal jsi to tak, že to z toho přímo není vidět.

Reagovat
Pablos

Vždy jsem z něho měl v pohárech pocit, že tím jeho kličkováním a předržováním balónu, se chce strašně moc ,,prodat" někam do lepšího. A to mi teda Srbsko (sic Červená Hvězda) nepříjde. Ale tak jasný důležité je momentální nabídka a prostě po ní skočil, když mu předtím (což mi taky nepřišlo zázračný) to zhatila vstupní prohlídka.

Reagovat
smazaný uživatel

27 není extra věk, ale Afričani to vnímají jinak (life expectancy v Nigérii je asi 53 let), chce se hlavně zajistit, CZ sponzoruje Gazprom, takže tam prachy přehazují vidlema, a tipuju, že bude mít větší plat než v průměrném klubu Bundesligy nebo Ligue 1 (a k tomu podpisový bonus). Navíc si zahraje LM, a když tam zazáří, tak ještě nabídka ze západu může přijít, ale pokud mu jde hlavně o prachy, tak zůstane v Srbsku.

A v neposlední řadě bych nepodceňoval ani lákadlo v podobě možnosti zahrát si v jednom týmu s legendárním Guélorem Kangou Kiaku Kiaku Kiangou.

Reagovat
Pablos

Ok, nevědl jsem, že jsou na tom až tak dobře... tak to třeba oproti Slavii raketa být může no.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Srbsko sice není do lepšího, ale je "do bohatšího". A pochybuju, že by ho zase v nějakých lepších ligách chtěli. Řešila se akorát Kodaň a Trabzonspor (kde sice kdysi hrával nejlepší africký defenzivní záložník, ale furt je to jenom turecká liga).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele