Skórovat na San Siru je neuvěřitelné, prohlásil Olayinka

Úchvatný pocit prožil útočník Peter Olayinka v úvodním duelu základní skupiny Ligy mistrů. Na milánském stadionu San Siro, který jako dítě sledoval v televizi, vstřelil v dresu Slavie gól, jenž nakonec stačil k nečekané remíze 1:1.

Slávisté odletěli k odvetě do Kyjeva bez zraněného Olayinky

Slavisté odcestovali k odvetě 3. předkola Ligy mistrů do Kyjeva bez Petera Olayinky. Nejdražší hráč v historii klubu utrpěl v pátečním ligovém utkání v Mladé Boleslavi svalové zranění a Pražanům může chybět až několik týdnů. Nejistý je start stopera Simona Deliho a záložníka Jana Sýkory, trenér Jindřich Trpišovský se nicméně naděje na jejich nasazení proti Dynamu nevzdává.

Slavia koupila útočníka Olayinku za více než 80 milionů korun

Pražská Slavia získala nigerijského útočníka Petera Olayinku z belgického Gentu jako nejdražší posilu v historii. Za dvaadvacetiletého kanonýra podle klubového webu zaplatila 3,2 milionu eur (asi 83 milionů korun).

Slavia podle Tvrdíka přece jen získá útočníka Olayinku z Gentu

Nigerijský útočník Peter Olayinka by nakonec přece jen měl přestoupit do Slavie. Příchod dvaadvacetiletého kanonýra z belgického Gentu na sociální síti twitter naznačil předseda představenstva celku z Edenu Jaroslav Tvrdík.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele