Další články

Barcelonu nadále kosí zranění: De Jong a Pedri vypadnou ze sestavy

Barcelona včera pouze remizovala na půdě Athleticu, čímž zřejmě definitivně přišla o šanci, aby se zapojila do boje o titul, navíc ztratila Frenkieho de Jonga a Pedriho. Zmíněná dvojice kvůli zdravotním potížím střídala ještě před přestávkou a podle španělských médií budou shodně mimo hru několik týdnů.

Představení účastníků MS 2022 - Španělsko

Ve Španělsku je před mistrovstvím světa rozporuplná atmosféra. La Roja tradičně míří na mundial jako jeden z širší palety favoritů, u kterého by účast v bojích o medaile nebyla úplným šokem. Už po nedávné nominaci trenéra Luise Enriqueho se však začalo spekulovat, zda tým skutečně jede v ideálním složení a může se s nejlepšími vůbec měřit.

Mladým hráčům letos kraloval Pedri, získal ocenění Golden Boy

Pedri ve čtvrtek oslaví devatenácté narozeniny a dnes dostal jeden předčasný dárek. Talentovaný záložník Barcelony se stal nejlepším fotbalistou Evropy do jednadvaceti let, když vyhrál anketu Golden Boy, tu každoročně organizuje italský deník Tuttosport...

Barcelona se dohodla na nové smlouvě s talentem Pedrim

Osmnáctiletý záložník Pedri se s Barcelonou domluvil na nové smlouvě. Katalánský celek dnes informoval o tom, že v pátek se španělským fotbalistou podepíše kontrakt do roku 2026. Součástí dohody je i výstupní klauzule na jednu miliardu eur (asi 25 miliard korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele