Plzeň prodloužila smlouvy s Vrbou a Horváthem

Vedení Plzně se rozhodlo prodloužit smlouvy s hlavními strůjci úspěšného podzimu. Lídr tabulky první ligy se dohodl na prodloužení spolupráce s trenérem Pavlem Vrbou až do konce června 2013. O rok kratší novou smlouvu má i kapitán Pavel Horváth. Oběma současné kontrakty končily po této sezoně.

Bílek o Horváthovi neuvažuje, na mezinárodní fotbal prý nestačí

Trenér českých fotbalistů Michal Bílek neuvažuje o tom, že by do reprezentace povolal plzeňského špílmachra a jednoho z nejlepších ligových záložníků Pavla Horvátha. Pětatřicetiletý středopolař Viktorie má podle kouče národního týmu skvělé fotbalové myšlení, ale na mezinárodní úroveň už by rychlostně nestačil.

Horváth: Podzim byl pro nás neskutečný a prohra to nezmění

Náskok Plzně v čele Gambrinus ligy se sice po prohře s Bohemians 1905 může smrsknout na čtyři body, kapitán Pavel Horváth z toho však nedělá tragédii. I tak prý byla první polovina sezony pro Západočechy výborná. Nyní si chce se spoluhráči psychicky odpočinout, užít si Vánoce a poté se vrhnout do jarních bojů.

Slzák znám ze školy, smál se po utkání v Ostravě plzeňský Horváth

Výhra s příchutí slzného plynu korunovala plzeňské fotbalisty prvoligovými půlmistry. Viktoria na Bazalech zvítězila 2:0 v utkání, které prakticky od prvních minut lemovaly střety ostravských chuligánů s policií mimo stadion.

Horváth po první prohře v sezoně: Jednou k tomu muselo dojít

Jako kapitán se Pavel Horváth snažil strhnout plzeňské fotbalisty k tomu, aby z Mladé Boleslavi neodjížděli s prázdnou. Rozdával přihrávky, burcoval, připravil dva góly, nakonec to však nestačilo. Plzeň padla 3:4 a poprvé v sezoně prohrála. Navíc přemožitele našla poprvé po 18 zápasech. Podle Horvátha to však není žádná tragédie.

Neměl jsem sílu se ani radovat, řekl o vítězné trefě Horváth

Nezvyklým způsobem připravil plzeňský kapitán Pavel Horváth pro svého spoluhráče Davida Střihavku vítězný gól v souboji s Příbramí. Zatímco většinou nachází své kolegy svou vytříbenou levačkou, dnes se pod branku na konečných 2:1 podepsal hlavou.

Horváth je ve všech sestavách

Kapitán Plzně Pavel Horváth se jako jediný dostal do sestav všech devíti médií, z nichž se tvoří jedenáctka All Stars Media. Zasloužil se o to svým výkonem ve šlágru 6. kola první ligy, v němž pomohl Plzni porazit mistrovskou Spartu 1:0.

Horváth je zpět v prokletém Istanbulu, aby rozesmutnil Besiktas

Do Istanbulu, kde před devíti lety zažíval duševní muka a trápení, se dnes poprvé vrátil Pavel Horváth. Ze svých vzpomínek už raději téměř vymazal nepovedené angažmá v místním Galatasarayi, kde za čtyři měsíce odehrál pouhé tři zápasy, neviděl ani "vindru" a pak se zlomený rád vrátil domů za rodinou a obnovil kariéru v Teplicích.

Účastníci Superpoháru se shodli: Konečně vzniká pěkná tradice

V zahraničí je Superpohár tradičním startem do nové sezóny, v Česku se nová tradice teprve vytváří. Trenéři i kapitáni Sparty Praha a Plzně, obou čtvrtečních soupeřů, však doufají, že nezůstane jen u prvního ročníku, protože podle nich jde o dobrou věc. Všichni totiž mají se Superpohárem zkušenost ze zahraničního angažmá.

Horváth slavil šestý pohárový triumf a děkoval fanouškům

Plzeňský fotbalista Pavel Horváth včerejším vítězstvím ve finále Ondrášovka Cupu proti Jablonci potvrdil, že národní pohár je pro něj zaslíbenou soutěží. Na Letné mohl oslavovat svůj šestý triumf v soutěži se čtvrtým různým týmem. Oslavy mu ale rozhodně nezevšední a ty nynější prý budou nejlepší.

Horváth: Závěr ligy jsme zbabrali, chceme slavit po finále poháru

Tři čtvrtě sezony bojovali v lize fotbalisté Plzně vedeni kapitánem Pavlem Horváthem o evropské poháry, nepovedený závěr nejvyšší soutěže jim však nakonec přisoudil v tabulce páté místo. V úterý si mohou Západočeši napravit reputaci ve finále Ondrášovka Cupu. Pokud porazí Jablonec, zajistí si účast v Evropské lize.

Horváth znovu shazuje nadváhu, ale už ho to tolik nebolí

Celou hráčskou kariérou Pavla Horvátha se táhnou potíže s udržením stálé hmotnosti. Největším strašákem pro záložníka Viktorie Plzeň jsou vánoční svátky a následné vážení před přípravou. Tradičně se z nich totiž vrací s nadváhou, což ho stálo během kariéry už dost peněz na pokutách. Letošní zima nebyla jiná. Horváth nezklamal a tentokrát měl o čtyři kilogramy víc.

Horvátha zklamal jarní start Plzně, v Teplicích už chce vyhrát

Hodně rozladěn byl po druhé jarní porážce kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth. Útok jeho týmu na postup do evropských pohárů dostal po prohrách na Slavii a doma s Libercem vážné trhliny.

Startuje rozšířená Tipsport liga

Rekordní počet 24 účastníků, zápasů a také skupin čeká příznivce v 12. ročníku zimního fotbalového turnaje Tipsport liga. Tradiční soutěž se letos uskuteční v šesti městech včetně dvou slovenských, semifinálové a finálové vyvrcholení bude 25. ledna v pražském Edenu.

Sparta dluží hráčům bonusy

Sparta Praha dluží svým hráčům peníze. Na soustředění Viktorie Plzeň v Rakousku to novinářům řekl záložník Pavel Horváth, který byl ještě na jaře hráčem Sparty.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele