Další články

Zahustel bral gól jako vzpruhu a odčinění předchozí chyby

Záložník Ondřej Zahustel se gólem podílel na první výhře fotbalistů Mladé Boleslavi v ligovém ročníku. Středočeši zdolali ve 4. kole první ligy Jablonec 2:0 a z poslední příčky se posunuli na nesestupové 14. místo. Zahustel bral trefu jako vzpruhu a zároveň odčinění předchozí chyby, po níž měli Severočeši velkou šanci, kterou ale neproměnili.

Zahustel si o víkendu zlomil ruku

Fotbalisté Slovácka přišli před blížícím se koncem základní části první ligy o pravého obránce či záložníka Ondřeje Zahustela. Osmadvacetiletý bek, který v týmu z Uherského Hradiště hostuje ze Sparty, utrpěl v závěru sobotního duelu v Liberci zlomeninu ruky. Délku hráčovy absence klub nespecifikoval.

Obránce Sparty Zahustel bude na jaře hostovat ve Slovácku

Ondřej Zahustel opouští pražskou Spartu a na jaře bude hostovat v 1. FC Slovácko. Podle klubového webu se už dnes připojí k týmu trenéra Martina Svědíka a v pondělí by měl odletět na herní soustředění do Turecka.

Zahustel je po další operaci stehenní kosti

Sparťanský obránce Ondřej Zahustel se podrobil další operaci stehenní kosti. Před pár dny mu lékaři odstranili cystu, ale během rekonvalescence kost sedmadvacetiletému fotbalistovi po nehodě ve sprše praskla a má ji nyní zpevněnou šrouby. Mimo hru bude několik měsíců.

Sparta na několik měsíců přišla o Zahustela

Sparťané odcestovali na soustředění v Rakousku bez Ondřeje Zahustela. Sedmadvacetiletý obránce si poranil stehenní sval a v pondělí se podrobí operaci. Podle klubového webu by měl být mimo hru několik měsíců.

Zahustela štvala remíza s Brnem, gól věnoval zesnulému dědovi

Po ligovém utkání s Brnem se Ondřeji Zahustelovi nemluvilo lehce. A nejen kvůli tomu, že Sparťané doma nečekaně jen remizovali 1:1 s o záchranu bojující a v deseti hrající Zbrojovkou, ale také proto, že mu před týdnem zemřel děda. Jemu tak alespoň šestadvacetiletý obránce věnoval svůj vyrovnávací gól.

Sparta si podle Zahustela nezasloužila s Plzní prohrát

Sparťan Ondřej Zahustel považuje domácí prohru 0:1 s Plzní ve šlágru 10. ligového kola za nezaslouženou. O to více ho další bodová ztráta Pražanů mrzí, litoval vlastní zahozené šance i neodpískaných penalt.

Biabiany pro nás bude přínosem, hodnotil novou posilu Zahustel

Klíčovou postavou výhry sparťanských hráčů v Mladé Boleslavi byla nová posila Jonathan Biabiany, který připravil jediný gól pro Davida Lafatu. Dobrý dojem udělal i na své spoluhráče a spolupráci s francouzským záložníkem si pochvaloval i Ondřej Zahustel, který s ním hrál na pravé straně a jistil mu záda.

Sparťanský obránce Zahustel musí s kotníkem na operaci

Spartě bude na delší dobu chybět pravý obránce či záložník Ondřej Zahustel. Pětadvacetiletý člen širšího kádru reprezentace má přetrvávající problémy s kotníkem a musí podstoupit operaci poraněného vazu.

Sparta by už na Karvinou mohla mít Čermáka, Zahustela či Kadlece

Velká marodka Sparty by se během reprezentační pauzy mohla výrazně zmenšit. Na příští ligový zápas s Karvinou by už mohli být k dispozici Aleš Čermák, Michal Sáček, Ondřej Zahustel a Václav Kadlec. Zdraví už jsou i brankáři David Bičík a Marek Štěch, kteří se vrátili do plného tréninku.

Jarolím dodatečně povolal na Arménii a Severní Irsko Zahustela

Nový trenér reprezentace Karel Jarolím dodatečně povolal na zápasy s Arménií a Severním Irskem sparťana Ondřeje Zahustela. Pětadvacetiletý pravý obránce či záložník doplnil nominaci i proto, že Theodor Gebre Selassie nemůže kvůli vyloučení z červnového duelu proti Korejské republice nastoupit ve středu v dalším přípravném utkání s Arménií.

Na Euro nepojedou Zahustel, Vydra a Kovařík

Z nominace české reprezentace na soustředění v Rakousku a následné mistrovství Evropy ve Francii vypadli obránce Ondřej Zahustel, záložník Jan Kovařík a nečekaně také útočník Matěj Vydra. Trenér Pavel Vrba dnes zúžil kádr před odjezdem do zahraničí v příštím týdnu na 25 hráčů, konečný výběr 23 jmen pro šampionát musí být na UEFA nahlášen do 31. května.

Sparta potvrdila příchod Zahustela, podepsal smlouvu na 3,5 roku

Reprezentační záložník Ondřej Zahustel se definitivně stal posilou fotbalistů Sparty, kam přestoupil z Mladé Boleslavi. Letenský klub to dnes potvrdil na tiskové konferenci s tím, že čtyřiadvacetiletý krajní hráč podepsal smlouvu do léta 2019. Opačným směrem Sparta poslala na přestup Tomáše Přikryla s obráncem Lukášem Pauschekem.

Sparta prý získala z Mladé Boleslavi záložníka Zahustela

Záložník Ondřej Zahustel odešel podle serveru iDnes.cz z Mladé Boleslavi do Sparty. Opačným směrem letenský klub poslal rovněž na přestup Tomáše Přikryla s obráncem Lukášem Pauschekem, kteří na podzim hostovali v Dukle, respektive Bohemians 1905.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele