Zahustel si o víkendu zlomil ruku

01.06.2020, 11:47
Aktuality
Fotbalisté Slovácka přišli před blížícím se koncem základní části první ligy o pravého obránce či záložníka Ondřeje Zahustela. Osmadvacetiletý bek, který v týmu z Uherského Hradiště hostuje ze Sparty, utrpěl v závěru sobotního duelu v Liberci zlomeninu ruky. Délku hráčovy absence klub nespecifikoval.

Zahustel přišel do Slovácka v zimě a za nový klub si zatím připsal šest ligových startů a jeden pohárový. Nejvíce zazářil při březnové výhře 2:0 nad mistrovskou Slavií, ke které pomohl pojišťující brankou. Zahustel má v poslední době na zranění smůlu, zdravotní problémy ho vyřadily ze hry už předloni v létě i vloni na podzim.

Autor: Tomáš Pavlík / ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
meno

Husťa je strašnej pechfógl

Reagovat
bourbon

raději si zlomil ruku

Reagovat
delfin

neva doroste mu nova

Reagovat
kecipep

Škoda, dobře se u nás rozehrál

Reagovat
ondrasch77

Už si i já začínám myslet, že je s ním něco blbě

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele