Podle Lingra bude zápas v Haifě pro slávisty klíčový v boji o postup

Slávista Ondřej Lingr označil čtvrteční zápas 3. kola skupiny Evropské konferenční ligy v Haifě proti Maccabi za klíčový v boji o postup. Pražané po dvou zápasech ztrácejí na druhém místě tabulky bod na vedoucí Feyenoord Rotterdam, zatímco izraelský mistr je s jediným bodem poslední. Lingr už překonal virózu a na utkání je stoprocentně připravený.

Jednadvacítku podle Lingra motivuje výkon "áčka" s Belgií

Ofenzivní univerzál Ondřej Lingr věří, že české reprezentaci do 21 let bude rozhodující úterní duel skupiny B na mistrovství Evropy proti obhájcům zlata Španělům vyhovovat víc než sobotní remízová bitva s domácími Slovinci. Inspirací pro "Lvíčata" je podle Lingra reprezentační A-tým, který v sobotním kvalifikačním duelu o postup na mistrovství světa remizoval s favorizovanou Belgií 1:1.

Lingr: Bodu s Itálií si moc ceníme, byl to perfektní týmový výkon

Český reprezentant do 21 let Ondřej Lingr si hodně cenil remízy 1:1 s Itálií v úvodním zápase mistrovství Evropy. "Lvíčata" podle ofenzivního hráče pražské Slavie podala v Celje proti favoritovi perfektní týmový výkon a bod si zasloužila.

Lingr poslechl maminčinu radu a proti Nice vstřelil životní gól

Za životní gól označil záložník Ondřej Lingr svou premiérovou soutěžní trefu za Slavii ve čtvrtečním duelu 4. kola základní skupiny Evropské ligy v Nice. Jeho výstavní rána z dálky do horního růžku branky pomohla k výhře Pražanů 3:1. Lingr poslechl maminku, která mu před utkáním poradila, aby více střílel.

Lingr se stal pátou letní posilou Slavie

Další letní posilou slávistických fotbalistů se stal záložník Ondřej Lingr, který do Edenu přestoupil z Karviné. Jednadvacetiletý ofenzivní hráč podepsal s ligovým mistrem smlouvu do 30. června 2024.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele