Další články

Lingr k Feyenoordu: Pocity jsou neskutečné. Těším se na Ligu mistrů

Ondřej Lingr připustil, že ani nesnil o tom, že v závěru tohoto přestupového období zamíří ze Slavie do Feyenoordu Rotterdam. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní univerzál je nadšený ze zázemí ve slavném nizozemském klubu, při příchodu prý koukal s otevřenou pusou...

Lingr po třech letech opouští Slavii, na hostování s opcí posílil Feyenoord

Feyenoord Rotterdam potvrdil příchod Ondřeje Lingra z pražské Slavie. Oba kluby se dohodly na ročním hostování s opcí, čtyřiadvacetiletý ofenzivní univerzál zároveň o rok prodloužil smlouvu...

Lingr je v Rotterdamu na zdravotní prohlídce a Slavii už nepomůže

Ondřej Lingr v Rotterdamu podstupuje zdravotní prohlídku a má ze Slavie nakročeno do Feyenoordu. Pražanům už čtyřiadvacetiletý ofenzivní univerzál nepomůže ve čtvrtečním úvodním utkání závěrečného 4. předkola Evropské ligy s Luhanskem.

Lingr míří do Nizozemska, přestup dojednává Feyenoord

Ondřej Lingr má ve Slavii kontrakt na poslední sezonu a tuto smlouvu podle všeho nedodrží. Ofenzivně laděný fotbalista má namířeno do Nizozemska, v pokročilé fázi jsou jednání o přestupu do Feyenoordu.

Tvrdík: Lingr prodlouží, nebo odejde. Jurásek má nabídku z Bundesligy

Podle předsedy představenstva Jaroslava Tvrdíka musí Slavia do konce přestupního období vyřešit další budoucnost ofenzivního univerzála Ondřeje Lingra. Šéf klubu dnes novinářům řekl, že Pražané s členem širšího kádru reprezentace buď prodlouží smlouvu, nebo ho prodají. Nejvyšší nabídku aktuálně Vršovičtí registrují na talentovaného křídelníka Matěje Juráska...

Reprezentace se sešla v Praze, nemocného Lingra nahradil Zmrhal

Z nominace české reprezentace na červnové zápasy na Faerských ostrovech a v Černé Hoře vypadl kvůli nemoci ofenzivní univerzál Ondřej Lingr z pražské Slavie. Trenér národního celku Jaroslav Šilhavý místo něj povolal krajního záložníka Jaromíra Zmrhala. Mužstvo se sešlo dnes v poledne v Praze.

Jsou to zápasy pro mě, ukázali jsme pravou tvář Slavie, řekl Lingr po Plzni

Ofenzivní univerzál Slavie Ondřej Lingr při jubilejním 150. ligovém startu potvrdil, že se mu ve velkých zápasech daří. Šlágr 23. kola nejvyšší fotbalové soutěže proti Plzni rozhodl jakožto střídající hráč vítěznou trefou na 2:1. Cítí, že podobná utkání jsou přesně pro něj.

Naděje umírá poslední, nepřestává věřit v postup slávistický střelec Lingr

Přestože fotbalisté Slavie ani po výhře 1:0 na půdě Ballkani v předposledním pátém kole Evropské konferenční ligy nemají situaci ve skupině ve vlastních rukách, záložník Ondřej Lingr nepřestává věřit v postup. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní univerzál jediným gólem rozhodl utkání v Prištině.

Lingr po Boleslavi: Tyhle emoce mi strašně chyběly. Ukázali jsme týmovost

Slávista Ondřej Lingr po domácím triumfu 2:1 nad Mladou Boleslaví ocenil týmový výkon Pražanů, kteří i v dlouhém oslabení uspěli po třech soutěžních porážkách. Sám čtyřiadvacetiletý záložník rozhodl duel 12. kola nejvyšší soutěže vítěznou trefou, ačkoliv se v den utkání necítil i kvůli nedávnému zranění nejlépe.

Reprezentaci opustil i Brabec, doplnili ji Lingr, Provod a Stronati

Českou reprezentaci před úterním závěrečným zápasem skupiny A2 Ligy národů ve Švýcarsku opustil kvůli zranění také zadák Jakub Brabec. Už v sobotu krátce před domácím utkáním s Portugalskem vypadli z mužstva ze zdravotních důvodů křídelník Jakub Jankto a pravý bek či záložník Lukáš Masopust. Trenér Jaroslav Šilhavý dodatečně povolal středopolaře Lukáše Provoda s ofenzivním univerzálem Ondřejem Lingrem ze Slavie a obránce Patrizia Stronatiho z Puskáse.

Musíme se z vyřazení oklepat a udělat ligový titul, řekl slávista Lingr

Slávista Ondřej Lingr připustil, že porážka 1:3 v odvetě čtvrtfinále Evropské konferenční ligy s Feyenoordem Rotterdam a vyřazení ho bude dlouho mrzet, cestu soutěží ale považuje za veliký úspěch. Pražané se podle třiadvacetiletého ofenzivního univerzála potřebují rychle otřepat a přeladit na domácí ligu. Za jediný cíl pro zbytek sezony označil Lingr obhajobu titulu.

Hráčem měsíce v lize je Lingr, nejlepším trenérem byl Koubek

Ocenění pro nejlepšího hráče měsíce v lize vyhrál záložník pražské Slavie Ondřej Lingr. Mezi trenéry v březnu uspěl Miroslav Koubek z Hradce Králové. Informovala o tom v tiskové zprávě Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže.

Slavia bude chtít podle Lingra v Rakousku vyhrát i pro Tvrdíka

Podle ofenzivního univerzála Ondřeje Lingra budou chtít slávisté ve čtvrteční odvetě osmifinále Evropské konferenční ligy na půdě Lince zvítězit i pro klubového šéfa Jaroslava Tvrdíka, který se léčí s onkologickým onemocněním. Přestože Pražané mají po domácím úvodním duelu náskok 4:1, třiadvacetiletý čerstvý reprezentant přistupuje k zápasu, jako by byl stav 0:0.

Lingr: Za reprezentací jsem si šel, věřím, že potvrdím formu

Slávistovi Ondřeji Lingrovi se premiérovou pozvánkou do reprezentačního "áčka" na play off o mistrovství světa splnil obrovský sen. Třiadvacetiletý ofenzivní univerzál si za nominací do národního týmu šel a věří, že potvrdí dobrou formu z klubu. Doufá, že svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého v semifinále baráže zvítězí ve Švédsku a pak zvládnou i finále a boj o šampionát proti Polsku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele