Další články

Martins opustil Levante, bude hrát MLS za Seattle

Obafemi Martins již není hráčem Levante. Zkušený nigerijský útočník dnes na španělském svazu složil sumu tří milionů eur, které obsahovala jeho výkupní klauzule, a následně prostřednictvím svého účtu na Twitteru oznámil, že podepsal smlouvu se Seattlem Sounders...

Martinse lanaří Seattle, nigerijský útočník proti přestupu nic nenamítá

Jenom na měsíce se možná bude počítat doba angažmá Obafemiho Martinse v Levante. Nigerijský útočník ve španělském klubu ožil a znovu dává branky, zájem o jeho služby pak má Seattle Sounders a sám hráč se odchodu do Ameriky nebrání...

Martins nelituje, že kvůli Levante přišel o peníze

Obafemi Martins nelituje svého letního přestupu z Kazaně do Levante. V ruském klubu vydělával mnohem víc peněz, ty mu ale v novém působišti nahrazuje větší herní vytížení a hlavně vstřelené branky.

Nigerijec Martins se stěhuje z Kazaně do Levante

Obafemi Martins si po italské, anglické, německé a ruské lize zahraje i nejvyšší španělskou soutěž. Nigerijský útočník se dohodl na ukončení smlouvy s Rubinem Kazaň a jako volného hráče ho získalo Levante, které se s ním dohodlo na dvouleté smlouvě...

Martins bude z Kazaně hostovat v Birminghamu

Nigerijský útočník Obafemi Martins se vrací do Anglie. Bývalý hráč Newcastlu se dnes dohodl na angažmá v Birminghamu, kam putuje na půlroční hostování z ruské Kazaně.

Martins po jediné sezoně ve Wolfsburgu přestupuje do Kazaně

Obafemi Martins svoji druhou sezonu ve Wolfsburgu nezahájí. Reprezentant Nigérie totiž přestoupil do ruské Kazaně. Podle informací serveru BBC podepsal bývalý střelec Newcastlu v týmu ruského mistra tříletou smlouvu.

Martinse se drží smůla. Do konce roku si už nezahraje

Obafemi Martins se od svého příchodu do Wolfsburgu německým fanouškům zatím příliš nepředvedl. Letos však svou bilanci již nerozšíří. Kvůli problémům levé holeně bude do konce kalendářního roku mimo hru a příští týden ho čeká operace.

Martins se upsal Wolfsburgu na čtyři roky

Německý mistr z Wolfsburgu dnes úspěšně dokončil příchod Obafemiho Martinse do klubu. Poté, co nigerijský útočník úspěšně prošel zdravotními testy, se s klubem dohodl na čtyřleté smlouvě. Částka, za kterou do týmu přišel, zveřejněna nebyla.

Martins chce přestoupit do Wolfsburgu

Bundesligovému mistrovi Wolfsburgu se přes léto podařilo udržet po hromadě údernou dvojici Grafite, Džeko, vedení VfL ale stále hledá třetího top útočníka. Kandidátem číslo jedna je pro dolnosaský klub momentálně Obafemi Martins, jenž by přestup uvítal...

Martins chce Newcastlu pomoci k návratu

Přestože mnoho médií i příznivců Newcastlu United čekalo, že Obafemi Martins v případě sestupu z klubu odejde, nigerijský útočník se rozhodl přesně naopak. Týmu chce pomoci k návratu do Premier League.

Martins: Chci hrát za Newcastle

Obafemi Martins je hráčem Newcastlu a barvy tohoto anglického klubu bude hájit i v následující sezoně. Nigerijský útočník popřel zvěsti tamních médií, podle nichž by se mohl stěhovat do londýnského Arsenalu...

Martins dostane za propagaci kopaček Adidas 53 milionů

Útočník anglického Newcastlu United Obafemi Martins se může podle deníku The Sun těšit na nejlukrativnější sponzorskou smlouvu pro afrického fotbalistu v historii. Společnost Adidas mu nabízí za tři roky nošení jejích kopaček 1,7 milionu liber (asi 53 milionů korun).

Keegan musí Newcastle zachránit, aby dostal peníze na přestupy

Nejdřív záchrana, potom peníze. Takový vzkaz dostal od vedení Newcastlu manažer Kevin Keegan. Magpies udělaly velmi podstatný krok k zajištění prvoligové příslušnosti i pro příští sezónu, když z posledních tří zápasů získaly sedm bodů. Vedení klubu však i nadále zůstává opatrné. Částku, kterou dostane Keegan k dispozici v letním období, zveřejní vedení až v okamžiku, kdy bude záchrana v Premier League stoprocentní.

Co se to děje s Newcastlem?

Recept, jak znovuvzkřísit zašlou slávu Newcastle United, měl znát a dodat Kevin Keegan, jenž dosedl na lavičku Magpies v lednu namísto odstoupivšího Sama Allardyce. Od té doby však Straky nevyhrály ani jeden zápas a propadají se tabulkou nadále čím dál, tím hloub.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele