Martinse se drží smůla. Do konce roku si už nezahraje

27.11.2009, 20:58
Aktuality
Obafemi Martins se od svého příchodu do Wolfsburgu německým fanouškům zatím příliš nepředvedl. Letos však svou bilanci již nerozšíří. Kvůli problémům levé holeně bude do konce kalendářního roku mimo hru a příští týden ho čeká operace.

"Kvůli tomu zranění si už hodně protrpěl, ale bolest zesilovala," řekl trenér Wolfsburgu Armin Veh. "Nyní však neexistuje jiná možnost, než podstoupit operační zákrok," dodal kouč.

Martins měl původně naplánováno, že na operaci půjde až po skončení podzimní části bundesligové sezony, tedy 20. prosince. Situace se ale změnila poté, co nigerijský útočník kvůli bolesti nemohl ani trénovat.

O jeho zdravotní stav se zajímají také v Nigérii. Tamní fotbalová reprezentace doufá, že Martins se dá opět brzy do pořádku, aby stihl Africký pohár národů. Nigerijský národní celek zahájí turnaj zápasem proti Angole již 10. ledna.

Autor: Pavel Mašlaň / bbc.co.uk

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je smolař

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neni pravda!!!!!!!!!!

Reagovat
Mindas

Vždy, když se začne mluvit o fotbalistovi s největší rychlostí a startem na balon, tak se každému snad hned vybaví Mark Overmars. V dnešní době si hned vzpomenu na Craiga Bellamyho, Aarona Lennona a právě na Obafemiho. Bohužel, častá zranění mu nedovolují tu jeho rychlost často ukazovat, ale tím rozhodně nechci říct, že je jen sprintér. Hodně kvalitní hráč.

Reagovat
Kaze

I Agbonlahor se mi zdá docela rychlý

Reagovat
Mindas

Samozdřejmě, ale to bych jich mohl vyjmenovat určitě víc. Viz. třeba M. Petrov před zraněním kolene, David Suazo, Victor Obinna a další. Jejich spousta, jenže Overmars byl ve své době fenomen, takto jsem právě pak vnímal i Martinse. Co se týče ale rychlosti s míčem, tak to je pro mě jednička Bellamy. Možná trochu zahleděnej názor, protože ho mám moc rád.

Reagovat
fantomas

Ale jen docela!

Reagovat
smazaný uživatel

Odonkor

Reagovat
Mindas

Reagovat
irik

Odonkor není fotbalista ...

Reagovat
smazaný uživatel

a co je pianista? pokrývač? správce sítě?

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká má podle mě nejlepší dribling v plné rychlosti. A výborný sprinter (bez míče) je také David Odonkor nebo Theo Wallcott.

Reagovat
Mindas

Jak jsem psal, je jich spousta. Teď jsem si vzpoměl i kdysi na mladého Owena nebo Ronalda. Taky to byly rakety, jenže v té době právě se všude zmiňoval Overmars, proto to byl takový fenomén. V dnešní době si myslím, že už se jednoznačně neshodneme na jednom hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo byl ve svý době nejrychlejší hráč všech dob!!!

Reagovat
B3n

Pavel Bure hoši...ruská raketa

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud dáš Walcottovi míč a prostor, tak se to na jeho rychlosti neobjeví, jestli je s míčem nebo bez něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká je s loptou na nohe skutočne najlepší.

Reagovat
herbage

Nezapomínal bych na Messiho a taky Henryho, i když ten už jako laňka neběhá

Reagovat
smazaný uživatel

Vymenovať všetkých, to by bolo na dlho, ale Kaká je proste v tomto neskutočný.

Reagovat
hefy

Nejlepší sprinter sem, ale bez debat já.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tebe ani nezmiňujem, protože je to všem jasný

Reagovat
Murtago

taky Gabriel Agbonlahor

Reagovat
smazaný uživatel

Obľúbenec, len škoda toho prestupu mimo ostrovy, bude mi menej na očiach Inak neskutočne rýchly hráč s jednou z najprudších rán, čo je pr jeho parametroch o to obdivuhodnejšie. Nikdy nezabudnem na "spomalený záber" gólu z WHL...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele