Keegan musí Newcastle zachránit, aby dostal peníze na přestupy

02.04.2008, 19:51
Aktuality
Nejdřív záchrana, potom peníze. Takový vzkaz dostal od vedení Newcastlu manažer Kevin Keegan. Magpies udělaly velmi podstatný krok k zajištění prvoligové příslušnosti i pro příští sezónu, když z posledních tří zápasů získaly sedm bodů. Vedení klubu však i nadále zůstává opatrné. Částku, kterou dostane Keegan k dispozici v letním období, zveřejní vedení až v okamžiku, kdy bude záchrana v Premier League stoprocentní.

Keegan si několikrát postěžoval, že týmu, který v létě poskládal Sam Allardyce, scházejí kreativní hráči. A přestože od vedení zatím nedostal garantovanou ani penci, kterou v následujícím přestupovém okně může využít, hovoří se už o několika hráčích, kteří by do St. James' Parku mohli v létě zamířit.

A nejde o žádné malé ryby. José Antonio Reyes z Atlétika Madrid, Bafetimi Gomis z Marseille nebo Luis Fabiano ze Sevilly, to budou prý v červenci a srpnu hlavní přestupové cíle Newcastlu.

Keeganovi se vstup do angažmá vůbec nepovedl, ale v posledních zápasech se jeho svěřenci chytili a poslední vysoké vítězství na Tottenhamu je příslibem pro další zápasy. "Samozřejmě všichni chceme vidět Newcastle v evropských pohárech, ale tahle sezóna se prostě kompletně nepovedla. Příští rok musíme dobře odstartovat a pak se můžeme o Evropu poprat," uvedl nigerijský útočník Obafemi Martins, který se na výhře na White Hart Lane podílel úžasným gólem.

"Letos nás čeká ještě šest utkání a my se je musíme pokusit vyhrát, abychom se v tabulce dostali na nějakou důstojnou pozici," dodal hbitý útočník.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zkraje myslet na poháry a ke konci bojovat o zýachranu to je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

pristi sezonu to bude naopak Magpies

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, či s Keeganom sa im podarí niečo svetoborné získať. Kev bol dosť dlho mimo futbalového diania, takže neviem či bude stačiť na vykrmované týmy z Big4 či ohroziť ambície Tottenhamu, Manchestru City. Je to tréner typu štváča a buriča (hodiaceho sa skôr do PL o desať rokov späť, kde sa mu darilo), nie taktika a teoretika. Bude to mať ťažké, amigo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslim si že Newcastle se uz zachrání a kdyby spadli tak si myslim ze koupěj kotel hracu aby zase postoupili spatky.......

Reagovat
smazaný uživatel

NEWCASTLE minulou sezonu byl dobrej, ale ted me zklamal.

Jinak si se mnou můžete jít zatipovat na http://chance.eborec.net najdete zde taky spoustu tipu na sportovní zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulú sezónu? Bol si rok v kómatu?

Reagovat
milan78

NU nemá obranu, nemá zálohu, jediný co má je golman pokud není zraněnej a útok pro tři hodně kvalitní týmy.., posily na příští rok ? fabiano : ))))))) navíc proč by tam fabiano chodil.., myslím, že ten má mnohem lepší nabídky, možná tak za 8 let by jim kývnul....., keegan si přivede njaký koně ze skandinávie na kterých si sám namastí kapsu..

Reagovat
smazaný uživatel

nemělo by to býš spíš takto: Keegan musí Newcastle zachránit, aby se na jejich lavičce udržel i pro další sezónu.

Reagovat
Kapřík

Tak super, už i Keegan si všimnul, že nemá kreativní hráče...hurá ! Teď se ještě zachránit, pak vybrat někoho schopnýho k Taylorovi do obrany a příští rok se už opravdu může mluvit o nějakých vyšších ambicích .

Reagovat
smazaný uživatel

já bych s ambicema v souvislosti s NewU mlčel. Oni mají ambicí vždycky tři prdele a skutek utek. Pokud by jedna sezona měla bejt naopak, tzn. málo keců, hodně fotbalu, dobrý umístění, tak bych se vůbec nezlobil. Fandové Strak by si po těch hodně zklamáních nějakej úspěch zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

zaloužili strašně moooc

Reagovat
Devil

Newcastle je z nejhorsich sracek venku a pristi sezonu se snad minimalne o Uefu hrat bude.

Reagovat
smazaný uživatel

pozor aby příští sezónu nebylo ještě hůře......já tomu Keeganovi totiž vůbec nevěřím......

Reagovat
Devil

Mam dojem,ze jestli to nebude od zacatku pristi sezony v Newcastle klapat,tak Keegan pujde.

Reagovat
smazaný uživatel

NU už se doufám zachrání..příští sezóna bude doufejme(všichni fans Magpies)mnohem lepší Hlavně trošku stabilizovat kádr,páč zběsilé nakupování a odchody spousty hráčů jsou neúčelné a myslím,že i jedna z příčin toho,že to v strakám nešlape..

Reagovat
Tomik111

tak neni to hrozny co přišel ale mysleli co maj za tym ale nic musi se sehrat a pude to

Reagovat
Tomik111

jestli ste někdo videl film gool1 tak by to chtelo Santiaga Muňeze

Reagovat
Devil

Jj,hral tam i Shearer.A ne jen on.

Reagovat
milan78

to by jim musela vyvařovat Munězova babička před každým zápasem, aby potom při startu na míč měli pocit, že musí doběhnout na WC...

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to náhodou santiago Nuňez?

Reagovat
smazaný uživatel

No ano, ten film urobil pre Newcastle United veľmi slušnú reklamu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele