Další články

Chorvatský záložník Kranjčar odejde z Tottenhamu do Kyjeva

Chorvatský reprezentant Niko Kranjčar odejde po mistrovství Evropy z Tottenhamu do Dynama Kyjev. Sedmadvacetiletý fotbalista to uvedl v rozhovoru pro záhřebský deník Sportske Novosti.

O Kranjčara je zájem v Itálii

Niko Kranjčar nedostává v Tottenhamu tolik prostoru, kolik by si představoval a v létě dost možná odejde. Chorvatský záložník by mohl zamířit do Itálie. Podle hráčova agenta se o Kranjčara zajímají Lazio, AS Řím či Juventus.

Kranjčar chce hrát pravidelně a plánuje odchod z Tottenhamu

Soupiska Tottenhamu je hodně nabitá a někteří fotbalisté se na trávníku objevují daleko méně, než by si představovali. Jedním z takových příkladů je chorvatský reprezentační záložník Niko Kranjčar, který je připraven londýnský klub opustit...

Kranjčar je připraven opustit Tottenham, pokud nebude hrát

V kádru Tottenhamu je velká konkurence a na vlastní kůži se o tom přesvědčuje například Niko Kranjčar. Chorvatský záložník se hodně složitě dostává do základní sestavy Spurs a pokud se to v následujících týdnech nezlepší, je připraven odejít...

Tottenham získal Kranjčara

Tottenhamu se o víkendu zranil Luka Modrič, v záloze Spurs ale bude v nejbližších týdnech jeden chorvatský reprezentant přesto působit. Londýnský klub dotáhl přestup Nika Kranjčara, který přichází z Portsmouthu...

Ben Haim posílil Portsmouth. Spurs usilují o Kranjčara s Jamesem

Po katastrofálním vstupu do ligy posílil Portsmouth své obranné řady o Izraelce Tala Ben Haima z Manchesteru City. Pompeys ale nejspíš ztratí dvě opory - Tottenham se snaží získat Nika Kranjčara s Davidem Jamesem.

Kranjčar novou smlouvu s Portsmouthem nepodepíše

Niko Kranjčar na dlouhodobou budoucnost v týmu Portsmouthu nepomýšlí. Chorvatský útočník má v úmyslu příští léto z klubu odejít, přestože se za tři roky strávené ve Fratton Parku stal oblíbencem tamních fanoušků.

Chorvatská reprezentace - záložníci

V dalším pokračování seriálu o chorvatské reprezentaci si můžete přečíst něco o její záloze. Zde hraje tolik individualit, že jsme se rozhodli dát jí samostatný prostor. Nekorunovaným králem je zde pochopitelně Luka Modrič, opora zálohy Tottenhamu.

30.12.2008 Životopisy 102 komentářů
Zaujalo nás

Kranjčar si od fotbalu odpočine minimálně dva měsíce

Chorvatský reprezentant Niko Kranjčar si nezahraje minimálně dva až tři měsíce. Záložník Portsmouthu si během přátelského utkání proti Slovinsku minulý týden poranil vazy v kotníku a podrobil se operaci.

Kranjčarův otec: Wenger sleduje mého syna

V anglické Premier League v létě možná dojde k velkému přestupu. Talentovaný Niko Kranjčar si totiž svými výkony řekl o pozornost samotného manažera Arsenalu Arseneho Wengera.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele