Kranjčar je připraven opustit Tottenham, pokud nebude hrát

17.11.2010, 13:00
Aktuality
V kádru Tottenhamu je velká konkurence a na vlastní kůži se o tom přesvědčuje například Niko Kranjčar. Chorvatský záložník se hodně složitě dostává do základní sestavy Spurs a pokud se to v následujících týdnech nezlepší, je připraven odejít...

26letý Kranjčar letos zasáhl jenom do tří zápasů Premier League a v základní sestavě se objevil pouze nedávno v duelu s Boltonem, v němž Tottenham podlehl 2:4.

"Samozřejmě budu muset počkat na to, co řekne Tottenham, ale pokud vše zůstane u současné situace, tak přestup nebude tak daleko. Nejsem naštvaný nebo příliš zklamaný. Věřím, že věci u Spurs se zlepší, ale pokud ne, tak se porozhlédnu po klubu, kde budu hrát každý týden. Nechci trávit roky své kariéry vysedáváním na lavičce, tento sport miluji a proto jsem tak nešťastný, že nehraji pravidelně," prohlásil Kranjčar.

V anglickém tisku v uplynulých dnech už proběhly informace o tom, že Tottenham má v úmyslu se chorvatského záložníka zbavit a jeho zástupce Emil Zgur ví, že vše bude záležet na vedení Tottenhamu. Kranjčarův otec Zlatko má ohledně odchodu svého syna z White Hart Lane jasno: "Niko je na odchodu. Tak se rozhodl a já s ním souhlasím. Není ani jeden důvod k tomu sedět neustále na lavičce."

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (350)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele