Tottenham získal Kranjčara

01.09.2009, 18:34
Aktuality
Tottenhamu se o víkendu zranil Luka Modrič, v záloze Spurs ale bude v nejbližších týdnech jeden chorvatský reprezentant přesto působit. Londýnský klub dotáhl přestup Nika Kranjčara, který přichází z Portsmouthu...

Z Portsmouthu do Tottenhamu poslední dobou zamířilo několik hodně známých tváří. Vše začal přesun manažera Harryho Redknappa, který si na White Hart Lane přivedl útočníky Jermaina Defoea a Petera Crouche. Nezůstalo ale jenom u těchto dvou, dalším v řadě se dnes stal Kranjčar. Jedním z jeho konkurentů o místo v základní sestavě bude i nadále David Bentley. O toho měl údajně zájem Manchester City, nakonec ale k žádnému transferu nedošlo.

"Jsem opravdu nadšen, získal jsem z Portsmouthu Nika. Je to fantastický hráč. V týmu už máme dva chorvatské fotbalisty - Modriče a Čorluku, kteří mu pomohou se usadit," neskrývá radost Redknapp, který měl zájem ještě o brankáře Davida Jamese.

Portsmouth přes léto prodal většinu svých klíčových hráčů a pro drtivou většinu fanoušků se stal jasným kandidátem na sestup z Premier League. V posledních dnech sice řada hráčů také přišla, nejedná se ale o žádné velké hvězdy a spousta z nich navíc nemá příliš zkušeností s Premier League.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (476)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele