Další články

Newcastle v laufu a Tottenham v krizi: 25. kolo Premier League v kostce

Nejbohatší klub na světě je, zdá se, z nejhoršího venku. Třetí ligové vítězství v řadě zajistil Magpies trefou z přímého kopu Kieran Trippier a rozjásal jak arabské majitele, tak vyprodaný St. James‘ Park. Další zklamání naopak kousali fanoušci Spurs, které rozesmutnili hráči Wolverhamptonu v čele s Raúlem Jiménezem. Svěřenci Antonia Conteho prohráli potřetí za sebou a k účasti v Lize mistrů mají opět o něco dál.

Svatoštěpánská kanonáda a létající De Gea: 19. kolo Premier League v kostce

V Anglii tradičně nejsledovanější kolo ovlivnil na Boxing Day koronavirus a z plánovaného programu zmizela trojice zápasů. Devítigólové galapředstavení v Manchesteru ale fotbalové příznivce ve sváteční den bezesporu potěšilo. Vedoucí Citizens přestříleli 6:3 Leicester a odskočili Liverpoolu, jehož duel s Leedsem byl odložen, na rozdíl šesti bodů.

Mladíci Arsenalu a Jiménezova škola hrou: 6. kolo Premier League v kostce

Po úvodních třech kolech se krčili na posledním místě a skóre 0:9 mluvilo samo za sebe. Na ostrou kritiku z řad médií, fanoušků i legendárních hráčů však fotbalisté Arsenalu zareagovali nejlepším možným způsobem. Skalp Tottenhamu s podpisem dvojice Emile Smith Rowe - Bukayo Saka znamenal třetí výhru v řadě a z úplného dna je rázem pětibodová ztráta na Liverpool.

V Singapuru zatkli za vyhrožování fanouška Arsenalu

V Singapuru zatkli devatenáctiletého fanouška Arsenalu, který na instagramu vyhrožoval smrtí útočníkovi Brightonu Nealu Maupayovi a jeho rodině. Mladíkovi hrozí podle BBC až dva roky vězení nebo pokuta 10 tisíc liber (300 tisíc korun).

Brighton z druholigového Brentfordu přivedl Maupaye

Neal Maupay se přece jen může těšit na nejvyšší anglickou soutěž. Dvaadvacetiletý útočník Brentfordu přestoupil do Brightonu, který za něho poslal 20 milionů eur...

Saint-Étienne přivedlo Bahebecka a Maupaye

Hned dvě posily během pár hodin získalo Saint-Étienne. "Štěpáni" si na roční hostování z Paris Saint-Germain vypůjčili Jean-Christophe Bahebecka a z Nice přivedli Neala Maupaye...

Francouzské léto roku jedna (5/6): Beckham, Thauvin a ti druzí

V předposledním díle Francouzského léta trochu uhneme z nastoleného kurzu a místo rozebírání situací v jednotlivých týmech se podíváme na konkrétní hráče - a to jak na ty, kteří se v roce 2013 s kariérou loučí, tak na jejich nově se rýsující následovníky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele