Další články

Mešanovič znovu opouští Boleslav a míří opět hostovat do Turecka

Kádr Mladé Boleslavi opět opouští útočník Muris Mešanovič. Třicetiletý bosenský hráč zamířil do Denizlisporu, kde bude hostovat do konce podzimu. Mešanovič už jarní část uplynulé sezony strávil na hostování v jiném tureckém týmu Kayserisporu. Mladoboleslavští o tom informovali v tiskové zprávě.

Útočník Mešanović bude z Boleslavi hostovat v Kayserisporu

Mladou Boleslav po necelém roce opouští útočník Muris Mešanović. Devětadvacetiletý Bosňan bude v jarní části sezony hostovat v Kayserisporu, který je poslední v turecké lize.

S Komličenkem jsme jiný tým a daří se nám víc, řekl Mešanović

Dvěma góly a asistencí pomohl útočník Muris Mešanovič Mladé Boleslavi v 9. ligovém kole k vysoké domácí výhře 6:0 nad Příbramí. Dvěma brankami se do statistik zapsal i jeho parťák z útoku Nikolaj Komličenko. Mešanoviče mrzí, že se nejlepší střelec minulého ročníku nedočkal vysněného přestupu, ale na druhou stranu je rád, že čtyřiadvacetiletý Rus u Středočechů zůstal.

V Edenu budou rádi, řekl Mešanović po hattricku do sítě Sparty

Premiérovým hattrickem v nejvyšší soutěži a asistencí u vítězného gólu zařídil útočník Muris Mešanović v přestřelce pátého kola výhru Mladé Boleslavi nad Spartou 4:3. Podle bývalého slávisty budou mít červenobílí z výsledku radost.

Mladá Boleslav získala Wiesnera, Mešanoviče a Jugase

Mladá Boleslav získala během posledního dne přestupů tři výrazné posily. Ze Sparty přichází pravý obránce Tomáš Wiesner na rok a půl dlouhé hostování. Pražané si ho ale mohou každý půlrok stáhnout zpět. Obranu pak vyztuží na půlročním hostování i stoper Jakub Jugas ze Slavie, odkud dorazil i útočník Muris Mešanovič. Ten ke Středočechům přestoupil a podepsal smlouvu do léta 2022.

Asi ideální návrat, pochvaloval si slávistický útočník Mešanović

Skoro na den přesně po roce se útočník Muris Mešanović vrátil do slávistické sestavy. Vloni v září si osmadvacetiletý bosenský kanonýr v utkání domácího poháru s Třincem vážně poranil koleno a dnes naskočil rovněž v MOL Cupu proti Ústí nad Labem. Dlouho očekávaný návrat do sestavy A-týmu navíc oslavil při výhře 2:0 vítězným gólem, když proměnil v první půli penaltu.

Slavia by si místo Mešanoviče mohla stáhnout z Jablonce Tecla

Slavie bude až do konce sezony chybět zraněný bosenský útočník Muris Mešanovič. Podle serveru iDNES.cz by si místo něj úřadující mistr a druhý tým ligové tabulky mohl stáhnout zpět Stanislava Tecla, který hostuje v Jablonci a s osmi góly je druhým nejlepším střelcem nejvyšší soutěže.

Šéfům jsme neudělali radost, litoval slávistický žolík Mešanovič

Útočník Muris Mešanovič znovu potvrdil, že je zřejmě nejplatnějším žolíkem v první lize. Bosenský kanonýr jako střídající hráč zachránil fotbalistům Slavie v poslední minutě bod za remízu 1:1 s Jabloncem, ale po zápase 26. kola u něj převládlo zklamání.

Hlavní je výhra a ne mé góly, řekl hrdina Mešanovič

Slávistům nemohl v duelu s Karvinou naplno pomoci kapitán a nejlepší střelec Milan Škoda, skvěle ho ale zastoupil bosenský útočník Muris Mešanovič. Dvěma góly zařídil výhru 2:1, která udržela Pražany v kontaktu s lídrem tabulky Plzní.

Mešanovič na podzim nedal v derby penaltu, ale šel by na ni znovu

Muris Mešanovič před vítěznou brankou v podzimním derby na Spartě neproměnil pokutový kop, v nedělním šlágru pražských rivalů v Edenu by ale na penaltu klidně šel znovu. Při absenci karetně potrestaného Jana Sýkory by slávistický střelec mohl nastoupit v základní sestavě, pokud by se trenér Jaroslav Šilhavý rozhodl postavit dva útočníky.

Mešanovič na Dukle znovu potvrdil pozici nejlepšího "žolíka" ligy

Útočník Muris Mešanovič v utkání 14. ligového kola na Dukle znovu potvrdil, že je nejproduktivnějším střídajícím hráčem v soutěži. Bosenský kanonýr naskočil na Julisce za nepříznivého stavu do druhé půle a gólem a efektní asistencí patičkou přispěl k obratu a k výhře slávistických fotbalistů 2:1. Na kontě má v této ligové sezoně už šest branek a z toho pět jako "žolík".

Autora hattricku Mešanoviče trochu trápí, že je v lize náhradník

Útočník Muris Mešanovič si v osmifinále domácího poháru proti Litoměřicku připsal mezi 11. a 20. minutou premiérový hattrick mezi dospělými a nasměroval Slavii k drtivé výhře 7:0. Bosenský kanonýr byl za góly rád, ale připustil, že ho trochu trápí role náhradníka a střídajícího hráče v ligových zápasech, v nichž dostává na hrotu přednost Milan Škoda.

Žolík není úplně to, co mám rád, připustil slávista Mešanović

Přestože útočník Muris Mešanović zatím pouze jednou v ligové sezoně nastoupil od začátku, má na svém kontě už pět vstřelených branek, z toho čtyři jako střídající hráč. Tou poslední rozhodl o dnešní výhře slávistických hráčů 1:0 nad Karvinou a navázal tak na vítězný gól z nedělního derby na Spartě. Bosenský kanonýr doufá, že by už příště mohl figurovat v základní sestavě.

Mešanović odčinil neproměněnou penaltu a stal se hrdinou derby

Útočník Muris Mešanović se během dnešního derby na Spartě stal ze smolaře hrdinou. Bosenský fotbalista nejprve v prvním poločase nahradil zraněného Milana Škodu, pak neproměnil velkou šanci a dokonce penaltu, v 62. minutě ale selhání napravil a vedoucím gólem rozhodl o výhře Slavie 2:0. Zároveň odčinil svůj zkrat ze závěru minulého utkání s Libercem, po němž nepodal ruku trenérovi Jaroslavu Šilhavému.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele