Šéfům jsme neudělali radost, litoval slávistický žolík Mešanovič

30.04.2017, 22:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (172)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zoldaci. Jak jim nejde o fanousky, ale o sefy..

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci jim vyplácejí výplaty?

Reagovat
Mr.Jindros

Zprostředkovaně samozřejmě ano. Kolik by měla Slavia peněz, kdyby na fotbal nechodil a a v TV nekoukal žádný fanoušek? Hm?

Reagovat
Uwe háže buly

Stejně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvilku jo

Reagovat
KKralik77

Reagovat
zelda

Když se podívám do ochozů, co na mě z tý tribuny řve, tak bych je měl taky u prdele

Reagovat
TheMally11

Řekl fanoušek Dukly

Reagovat
Logan

Reagovat
Spalovač šancí

Však jsou to největší fanoušci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Deli příští zápas musí sedět. Hraje fakt příšerně.

Reagovat
Logan

Pavlenka

Frydrych, Bílek, Luftner, Flo

Hušbauer, Ščuk, Sýkora

Mingazov, Škoda, Mešanović

je škoda že to nezkusíme z jednoho prostýho důvodu a to je ten že jsme nikdy nehráli 4-3-3, i když si myslím že by to pro naše hráče mohlo být dobré rozestavení, klidně by to mohlo být spíš 4-3-1-2, to už je fuk .. každopádně bra afričani jsu zralí na lavičku a to samé Toník

Reagovat
El-Pistolero-68

Vzdyt z Africanu se jeste pred par tydny delaly pomalu nejvetsi hvezdy ligy. To sli tak dolu?

Reagovat
TheMally11

Z Kadleců se dělali top hráči ligy

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rezan

Reagovat
Logan

Taky šli během těch pár zápasů neskutečně dolů ... Ngadeu je dobrej čistič, na podzim se našel a překvapivě dobře posouval i balony, nicméně teď jakoby se vrátil do období kdy pro něj je sebelhčí přihrávka hroznej problém ... ono to je trochu daný i tou naší hrou, protože on má většinou jen jednu variantu komu přihrát a ještě tu přihrávku dá pomalou, takže jí kdejakej jouda vystihne a jdou do brejku ... když jsme hráli líp a mohl si vybrat, tak tolik nekazil ... ale i tak nemůže ty přihrávky takhle odevzdávat na takovým postu, kterej hraje ....

A Deli vždycky riskoval víc ne ostatní, vždycky si víc dovolil, ale poslední dobou to opravdu přehání a už nejednou jsme na to doplatili i golem, holt by bylo potřeba si s nima sednout a pořádně si to vyříkat ... jinak Deli samozřejmě pořád jednou z největších hvězd ligy je, a 3 nebo kolik nepovedených zápasů na tom nemůžou nic změnit, to by musel hrát špatně aspoň půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3 by se mi líbilo, ale nemáme na to hráče. Naše záloha je hrozně pomalá.

K Afričanům: Deli mi přijde, že nemá moc motivaci. Počítá s letním odchodem (asi do Francie), tak to tu chce jen nějak doplácet. Ngadeu si nemyslím, že by to flákal, on je prostě dřevák. Nemyslím to zle, je to bojovník, když má formu, tak je hodně platnej, ale když jí nemá, tak je na něm hodně vidět, jak moc mu fotbal nejde. Baráka už ani neřeším, ten už má v hlavě sbaleno od začátku jara a kašle na tom čím dál víc.

Reagovat
smazaný uživatel

*doplácat, ne doplácet

Reagovat
Logan

No v ideálním případě by ta záloha měla být Ščuk, Ngadeu, Barák a Sýkora na křídle, jenže když dva nemají formu tak nemá ani cenu je zkoušet ... proto jsem to napsal takhle

Je to škoda, že se v hlavě už přesměrovali na něco jiného, když tady pořád mají co dokazovat, a jestli pro ně titul není dostatečná motivace před ochodem, tak je asi u nich něco špatně

Reagovat
Kang & Kodos

Prej to střídání trošku nezvládnul

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to někde četl. Ale může se zlobit jenom sám na sebe, střídán byl naprosto zaslouženě.

Reagovat
cristiano.K.

odešel přímo do kabiny,bez plácnutí

Reagovat
cristiano.K.

Nevím co víc musí udělat,aby hrál základ. Zmrhala bych dal na beka a šanci klidně Mingazovovi.

Reagovat
Uwe háže buly

Kdyby tenhle hráč hrál v základu, tak vyhrajou titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

rozhodně

Reagovat
Spalovač šancí

OT: U19 volley

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to byla fakt příšernost, Jablonec měl vyhrát.

Nevím, co čeká vedení od příští sezóny, hlavně směrem k pohárům. Jestli chtějí projít přes předkola, musí hodně posílit, ten prakticky nulový koeficient je strašná brzda, musela by být velká klika dostat do posledního předkola soupeře, s kterým se můžeme měřit. Takže nutné posílení, ale nevím, jak si to představují majitelé + vedení.

Za mě ideální sestava pro novou sezónu:

Pavlenka

Frydrych, posila, posila, Flo

Sýkora, posila, posila, posila

Škoda, Mešanović/posila

Pavlenka no comment, zaslouženě v reprezentaci.

Obrana: Frydrych je jedno z nej pozitiv jara, Flo jde taky postupně nahoru. Deli určitě odejde (nemá cenu ho tu držet, udělal pro klub dost a když má šanci jít za lepším, ať jde). Lüftner ani Bílek na Evropu nemají.

Záloha: nejslabší řada ve Slavii. Kvalitu má jen Sýkora, ale potřeboval by profackovat, protože mu taky začíná pršet do rypáku. Asi 2. nejlepší záložník v týmu je Mingazov, neodepisoval bych ani Ščuka, ale radši bych i tam posílil. Zmrhalovi přeju, ať už konečně skončí ta přestupová anabáze a může si jít ven vydělat, bohužel to vidím max. na Turecko. Ještě je tu Kenia, možná nejlepší fotbalista v kádru, ale co s ním, když nevydrží týden zdravej...

Útok: Máme 2 dobré útočníky (+ van Buren, toho je mi líto, Šilhavý ho odepsal, aniž by mu dal šanci, takže asi nemá důvod zůstávat a odejde při první nabídce), ale ani tady bych se posílení nebránil.

Nejsem úplně přiznivcem velkého množství změn v kádru, ale pokud se chceme někam posunout (aspoň do základní skupiny EL), tak to bude nutnost. I kdyby měla být příští sezóna víceméně jen "na sehrání".

Reagovat
KingMaster13

Luftnera bych neodstřeloval, tak se mu to dnes nepovedlo tolik ale ikdyž si dal výstavní vlastňáček tak zahrál i tak celkem dobře a na jaře je opravdu stabilní. Obranu máme hodně stabilní, nicméně jak říkáš Deli asi odejde a za něho bude potřeba náhrada. Záloha tam je fakt velká slabina. Minimálně 2 střeďáky to chce, protože odejde Barák a Hušbauer je dobrej možná na ligu. Vrátí se Tomáš Souček, který na jaře odváděl dobré výkony tak to by mohla být skvělá náhrada za Ngadeua a ještě někoho na křídlo. Útok máme pořešenej a Pavlenka je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohárů mám tentokrát docela obavy. Když vezmu v úvahu poslední kola, tak mistr (ať už to bude Slavia nebo Plzeň) bude nejslabší za poslední roky. Na LM by byla potřeba ta nejlepší forma a v případě Slavie ještě pořádné štěstí, aby to bez koeficientu vyšlo při losu na hratelné soupeře. Když budou mít naopak smůlu, dostanou někoho pořádně těžkého i do posledního předkola EL a nebude nic. A jinak v EL bude Sparta, která se poslední dobou hledá a nemůže najít. Potom Boleslav s tragickou pohárovou bilancí posledních let. A nakonec vítěz poháru Zlín/Opava, který může mít paradoxně nejlepší šanci, protože pokud vítěz letošní EL bude mít už kvalifikaci do další EL jistou z domácích soutěží, půjde náš pohárový šampion rovnou do skupiny. Co by tam ale třeba ta Opava dělala, to si nejsem jistý

Suma sumárum, může to být klidně naše nejhorší sezóna za dlouhou dobu. A výhledově nás to může stát dvě místa v předkolech LM, potažmo pět zástupců v pohárech.

Reagovat
El Campeon

To jako myslíš,že nás z pohárů úplně vyškrtnou

Reagovat
smazaný uživatel

I to jedno místo nás ale bude mrzet dlouho, min. 5 let, než se výkon přemaže.

Reagovat
El Campeon

S těma pohárama sem na to zvědavej Zase na druhou stranu je to předčasný někoho odepisovat.Přijdou například posily nebo se podaří příprava a ty týmy můžou vypadat úplně jinak na startu sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdík nedávno psal na twitteru, že Deli v létě určitě neodejde. Tvrdík prostě nepřemýšlí vůbec ekononicky a hráče nepustí, dokud si nezačne odchod fakt tvrdě vynucovat, viz Škoda nebo i ten Deli, toho po letošním jaru nekoupí ani Boleslav..

Reagovat
Kang & Kodos

On Jarda nikdy nebyl extra ekonom, že jo...

Ale s Delim ho chápu, protože takovýho stopera už nesežene.

Reagovat
smazaný uživatel

to je právě dobře, že není ekonom.. ve fotbale se má hledět na sportovní úspěchy, ne peníze

Reagovat
langosh

Tak to ve finále bude jak Křéťa

Reagovat
Kang & Kodos

To je strašně lehký říct, když má Tvrdík za prdelí bezednej měšec peněz, který ani nejsou jeho.

Reagovat
TheMally11

Pavlenka má dělat v repre jedničku! Nevím co tam dělá ten Vaclík ....

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
langosh

Nechápu, proč slávistický fanoušci tak odepisujou Hušbyho. Asi, že hrál za Spartu... Potenciál na Evropu určitě má, což dokázal. A co jsem viděl zápasy Slávie, tak patřil k nejlepším na hřišti, nějak netuším kým by ho měli nahradit.

Reagovat
cristiano.K.

předpokládám,že si viděl jen zápas s Libercem a venku ve Zlíně, protože jinak hraje Hušby dost špatně / matně / nevyrázně.

Reagovat
Losinho

Já teda koukám pořád a většinou k nejlepším patří, a co se týče zálohy tak nemá vůbec konkurenci, když se podívám na patlala Ngadeua, labilního Zmrhala a asi už poloitala Baráka.

Reagovat
Logan

WTF?! Patří možná k nejlepším v tom, že je často u míče, ale neudělá s ním povětšinou vůbec nic ...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cristiano.K.

mě vadí, jak je pomalej, ke střele kterou má výbornou se dostává zřídka a u těch rozehrávání akci to není ono - je hodně často nepřesnej.

Reagovat
Losinho

tak měl by hrát vejš, o tom žádná.. ale i tak je to náš nejlepší záložník na jaře a celkově nejlepší s Barákem

Já doufám, že se chytne Alvir a Hušbauer se posune na podhrot v tom 4-2-3-1, který asi budeme hrát i dál (většinou).

Reagovat
cristiano.K.

a počítáš s Murisem do základu? Vím,že jsem jeden z mála,ale doufám,že Zmrhal neodejde, může být pro nás platnější než Barák,který dle mě v Itálii vyhoří.

Reagovat
Losinho

Nepočítám. Zmrhal je prostě moc velkej labil, při slušný nabídce bych ho pustil. S Barákem souhlas, nemá na to. I když ten spodek Itálie stojí za hovno.

Reagovat
cristiano.K.

Muris

Reagovat
meno

Barák nevyhoří.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Já teda nevím, co jste s Hušbauerem udělali, ale i když on hraje bídně, nebo celá záloha hraje bídně, tak je na něm ze všech ostatních vidět největší snaha s tím něco udělat... (i teď v poháru proti Zlínu)

Reagovat
cristiano.K.

on to hraje až moc "Horvátovski" na můj vkus + dost kazí.

Reagovat
cristiano.K.

U Bílka je otázka, jak bude hrát potom co půl rok pravidelně nehraje. Luftner je kvalitní stoper, rozhodně má na Evropu spíš než Flo. Čekali jsme víc od Gina a Šventa, vrátí se Souček, ale tam to na základ zatím nebude.

Reagovat
Logan

Otázka je kde ty hráče vzít ... pořád doufám že se ještě dočkám a uvidím nějaké minuty pro Alvira, i když zkoušet ho teď v boji o titul asi nebude uplně ideální ...

Sooučasnej Souček by pro nás byl lepší varianta ne Ngadeu, kterej prostě má neuvěřitelně čitelný přihrávky ... Deli se snad po tom střídání probere a sáhne si do svědomí

Nesouhlasím u Luftnera, stejně jako Flo se každým zápasem lepší a nevidím důvod proč by nemohl hrát v pohárech, pár zápasů jsem si s ním v sestavě nepřipadal uplně jistě, ale to u dávno pominulo a naopak je to teď jeden z nej hráčů

Souhlas s Hušbauerem, buď je to tím že mu pořád nemůžu zapomenout tu sparťanskou minulost a jsem zaslepenej, a nebo mám pravdu a myslím si že vyjma pár zápasů naší hře spíš škodí, on je strůjcem většiny těch nákopů a vrchol byl když to včera poslal rovnou na tribunu a stejně přihrával do prostoru kde ani nikdo nebyl, ten hráč byl před ním asi 15 metrů a on to dával vzduchem

Otázka je kde ty hráče brát, protože v lize zase tolik hráčů s potenciálem hrát poháry, který by nebyli ve Spartě nebo Plzni, není ... Pořád je tu Pospíšil, jeho technika a fotbalový myšlení je super, ten by na to asi měl, ale co dál?

Jako nejradši bych aby se vrátil Mára Suchý, ale ten bude ještě pár let v Basileji přitom teď je ve věku kdy by nám neuvěřitelně pomohl a zároveň by na to pořád měl a byl jeden z top hráčů ligy, ne jako když se vracel Kadlec, Ujfaluši a podobně ... bohužel se tak nestane, v tom případě se asi zaměřit na mladý ... Simić, Černý hostovačka, dát pořádnou šanci Alvirovi s Mihalíkem, no uvidíme, lét bude určitě zajímý, ale teď se hlavně musí soustředit na ten zbytek zápasů, nevěřím že Plzeň vyhraje vše, takže musíme my a doufat

Reagovat
db18

Jenže Souček nemůže hrát s Hušbauerem...

Reagovat
Logan

To já taky nechci

Reagovat
Losinho

Souček a Alvir od nový sezony OK, ohledně Hušbauera jsem už psal nahoře, Pospíšil na to absolutně nemá - i v Jablonci chvílema nemá ani na základ, Mihalík a Gino v Polsku nic moc.. obecně ale nemá teď moc cenu řešit příští sezonu, když přijde minimálně 5-6 posil, z toho třeba 3-4 rovnou do základu.

Reagovat
Logan

Jo, proto jsem psal že v lize prostě není moc kde brát, nebo aspoň mě moc hráčů nenapadá ... možná Fillo na křídlo, v noze to měl vždycky a teď to vypadá že se srovnal i v hlavě a Teplice táhne, Pospíšila jsem napsal protože je to jeden z mála hráčů který se v lize nebojí balnu a mají super techniku ...

Reagovat
Losinho

Fillo, Pospíšil, Zeman, Tecl, Wágner, Berger.. tyhle zkrachovalce, co zklamali ve větším klubu a pak našli uplatnění v průměru, sem podle mě nemá cenu tahat. Z ligy prostě posil moc nebude, to se nedá nic dělat. Leda Zlín trochu vykoupit (Jugas, Traoré).

Reagovat
Logan

Zrovna Filla bych klidně zkusil ...

Reagovat
cristiano.K.

dám ti palec, sice si napsal to samé co já,ale je to delší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo - když se to postavilo a hráli jsme v Edenu poprvé, hráli jsme plichtu s Jablonce. Měli jsme titul. Teď je stadion náš, hráli jsme tam poprvé a hráli jsme plichtu s Jabloncem. Doufám, že to dejavu bude kompletní

Reagovat
Posledni Kovboj

taky doufam, ze si hned dalsi sezonu do kadru natahate 60 prumeraku, poslete celou juniorku na zkusenou do sveta a pultucet sezon budete bojovat o udrzeni

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně bych se tomu ani nedivil

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Losinho

další sezonu po titulu jsme s předstihem obhájili, ale pokus dobrej

Reagovat
Kang & Kodos

Holt to ten rok ještě vydržíme, co už

Reagovat
Losinho

díky

Reagovat
Spalovač šancí

A taky bylo jen 60 bodů, což s aktuální formou není nereálné

Reagovat
smazaný uživatel

Je celkem prdel sledovat jak se někteří Slávisté mění po každém zápase jako chameleon. Jednou to už nepustí a jedou na titul a tým mají suverénně nejlepší jedná prohra v lize a už teda nemají šanci a někteří dokonce potřebují dalších 5 posil. Já obecně nemám proti Slavii nic, ale tohle je možná ten důvod, proč jsou někdy slavisti brání tak, jak jsou..

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

jojo, nedávno tu člověk čte, jak mají suverénně nejlepší kádr ligy, Deli, Sýkora, Ngadeu atd jak jsou pomale nejlepší hráči ve střední Evropě a měli by odejít tak minimálně za 10m éček a najednou by každýho z nich posadili a nejlíp prodali když na to serou cirkus no. ale čest těm rozumným tady

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš konkrétně jmenovat, o kterých ze zdejších slávistů píšeš? A na základě kterých příspěvků?

Reagovat
Miguel19

Koukni trochu výš. Tam už jeden exot plánuje 6 posil

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeho názor, proč ho hned označuješ za exota? Já bych sice tak radikální nebyl, ale kvůli tomu ho nebudu označovat za exota. Když to tak vidí. A tenhle uživatel patří mezi ty "chameleony" nebo to je zase někdo jinej?

Kdyby tady psal, že posily nejsou potřeba, tak by zase místní, zcela jistě vždy objektivní, Ostraváci pomluvili, že i přes prohru ty hráče vychvaluje. Když je kritizuje a píše, že Slavia potřebuje některý posty posílit, protože ty hráči na poháry nemaj, tak se zase smějou, že je chameleon. Místním, neustále moralizujícím chacharům, se prostě nikdo nezavděčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přesně takhle to je.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

No vy chachaři máte co říkat. Každýho tady otravujete příspěvkama o těch svých druholigových kašparech a kdybych ty vaše umělce neznal, tak bych si snad podle vašich příspěvků musel myslet, že hrajete o titul v první lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co Roberte?

Reagovat
cristiano.K.

ten příspěvek se týká příští sezony a zkrátka se počítá,že odejdou čtyři hráči ze základu (Deli,Hušbauer,Zmrhal,Barák), tak je nahrazuje šesti jinými,když máme hrát ještě poháry.

Reagovat
stas87

A kto by chcel Huskurvu?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo. Na zahraničí nemá, což už nám ukázal a jeho přestup v rámci ligy si v současnosti taky neumím představit.

Reagovat
cristiano.K.

jde na mateřskou, beze srandy.

Reagovat
stas87

Uz o tom citam, ked citi ze mu to prospeje, tak preco nie. Klub mu to schvalil bez problemov, znamena to teda ale ze bude poberat len zakladny plat, nie? Ci ako to maju nastavene?

Reagovat
cristiano.K.

Klub to schválil bez problémů půl roku dopředu, kdy se hraje o titul, podle mě to měli rovněž držet v utajení. Je to záhada a nevidím do toho, nevím co dělá manželka.

Reagovat
Filipow

článek na webu Slavie přidán 1.4. nebyl to Aprilový vtip spíš?

Reagovat
smazaný uživatel

byl

Reagovat
cristiano.K.

aha, tak sorry za mystifikaci

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Slávista musím souhlasit, on jednou někdo zahraje špatně a už je odepisován a je třeba přivést na jeho místo minimálně 70 posil, který se zase budou půlroku rozehrávat... Na začátku sezony se chtělo hlavně vyhrát pohár a ukopat třeba 3. místo. Teď už je jim málo i boj o titul.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
mistr129

To jsou zas kecy všude, přivést nějaký hráče bude potřeba, ale ne že zas překopem celou jedenáctku a tři měsíce se budem vymlouvat na nerozehranost.

Pavlenka a kraje obrany máme pořešený fajn, možná ještě jeden krajní bek do rotace, když se Frydrych vykartuje a Flo zraní.

Lüftner se mi líbí, občas udělal nějakej kiks, ale musí se vyhrát, určitě ho nechat. Náhrada za Deliho musí být. A nezapomínejte, že když Lüftner nebude hrát dobře, pořád může jít na stopera Frydrych nebo Ngadeu a místo nich Bořil či Ščuk.

Ta záloha opravdu není silná. Sýkora, Hušbauer, Ngadeu fajn, ale určitě bych přivedl levého záložníka a jsem zvědavý co Alvir, když nic, tak i na jeho post.

Útočníky máme dost možná dva nejlepší v lize, tam problém není, ale musí ty balóny taky dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Kraje obrany a zálohy jsou náš dlouhodobej problém. Souhlasím, že na kraj obrany to prostě ještě jednoho hráče chce.

Kraje zálohy je potřeba pořádně překopat, protože tam nemáme, kromě Sýkory, nikoho schopnýho.

Zmrhal - tragéd. Nemá stabilní výkonnost, 2 zápasy z deseti zahraje dobře, ve zbylých je zralej na střídání po pár minutách

Mingazov - otazník. Zlepšuje se, hůl nad ním nelámu

Švento - na toho nelze spolíhat, je skleněnej

Mihalík - pokud se vrátí, měl by dostat šanci. Záblesky tam byly, ale musí na sobě makat, bojím se, že má v nohách, ale v hlavě má piliny

Van Kessel - Ten se asi bohužel vrátí, ale počítat s ním nelze

Tecl - ten je k ničemu, beztak přišel jen proto, aby Jarda zapracoval na vztazích s Mirkem

Sýkora - ten je schopnej obejít hráče, nebojí se hrát, má dobrou kopací techniku. Ale jakmile se k němu nepřidaj spoluhráči, sveze se s nima do průměru.

Nechápu, proč od Šilhavýho nedostane větší šanci Van Buren, když na to místě nastoupil na pár minut, udělal víc práce než kolikrát udělá Tecl nebo Zmrhal za celej zápas. Asi tam musí bejt nějakej problém, do kterýho nevidíme.

Střed hřiště není špatnej, akorát to chce náhradu za Baráka (za toho podzimního, ne toho jarního)

Takže za mě nutný posily - jeden krajní bek, dva krajní záložníci, jeden kreativní (ale opravdu kreativní) střední záložník, kterej dokáže vymyslet něco jinýho než nákop na škodu nebo ránu na tribunu.

Reagovat
Logan

Mingazov je hlavně simulant a jestli s tím nepřestane tak mě začne v té sestavě neskutečně srát ...

"Tecl - ten je k ničemu, beztak přišel jen proto, aby Jarda zapracoval na vztazích s Mirkem"

To se mu asi moc nepovedlo, po včerejším výsledku evidentně to Jarda Starka umí líp

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě tím včerejším letem u vápna nasral. To samý ale Mešanovič, kterej to taky zkoušel.

Jinak s tím Teclem jsem to nemyslel tak, že nám Jablonec měl pustit výsledek. Ale podle mě Jarda přihrává Peltovi kšefty (v Jablonci reklama CEFC = prachy pro Jablonec + předraženej Tecl) a nevím, co tím sleduje.

Reagovat
Logan

Já bych za tohle dával pokuty vlastním hráčům ... je to prostě hnusný a uplně to kazí image klubu

Jo tak to asi spojený i s tím že CEFC sponzoruje repre ...

Reagovat
naheCZ

Já u toho Mingazova nevím, nemohl včera jednoduše prostě fakt spadnout? Žádné protesty, otáčení se na rozhodčího, nic co hráč při simulování dělá. Ihned vstal a hrál dál, alespoň u toho nebylo to klasické divadlo.

Reagovat
Banikovec7

Ty roztažené nohy...Spíš si myslím že si to pak uvědomil, že by byl zase za šaška, tak ani neprotestoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kreativního středního záložníka máme v podobě Kenii.

Reagovat
Logan

myslím že ten už si u nás nekopne ...

Reagovat
Losinho

Kenia a Boudjemaa.. v největších sračkách jsme tu měli snad 2 nejfotbalovější záložníky za poslední dekádu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejfotbalovější mi přišel asi Belaid, pak tyhle 2

Reagovat
Losinho

Však ta dekáda je tak nějak od působení Belaida

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Losinho

Na levou obranu když někoho, tak do základu, klidně zkusit Lecjakse z YBB, jinak tu moc možností nevidim.

Zmrhala prodat hned, to je snad jasný, nabídky ještě budou, Turecko/Rusko. Ostatní vzít do přípravy, ať se porvou.. Mingazov když dostane šanci, tak je dobrej, navíc oblíbenec Šilhavýho, měl by hrát víc. Naopak z Teclíka si akorát vždycky s kámošema děláme prdel, a to ho mám dost rád.

Útok snad zůstane stejnej, Škoda je pro nás s těma našima nákopama furt klíčovej, Muris má slušnou minutáž, tak jen ukecat Burena, aby nechtěl vypadnout. Ten ale určitě měl hrát víc.

Takže reálně jsou potřeba tak 3-4 posily, ale přijde samozřejmě cca dvojnásobek.

Reagovat
smazaný uživatel

Na levo bych rád viděl Havla z Bohemky nebo i toho Civiće ze Slovácka. Lecjaks už není nejmladší. Jinak kdyby byl zdravej Švento a Bořil hrál tak jako na podzim, tak bysme ani nikoho přivádět nemuseli.

Reagovat
Losinho

Jj, ale švento zdravej nikdy nebude. U nás má před sebou maximálně rok.

Reagovat
valloire

Mně jo.

Reagovat
Logan

Jo a jinak největší tragedie jsou naše auty ... to je největší utrpení co jsem viděl, naprosto statický, ten bek to vůbec nemá komu hodit a když se někdo rozběhne, je to jeden hráč a to je sakra málo ... nechápu tohle, absolutně žádná nabídka ...

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Vypadá slušně, Italové jsou dobří trenéři a hlavně nenechají si do toho od nikoho kecat, to by ten váš problém mohlo vyřešit ne? A co se taktických schopností týká tak jsou úplně někde jinde

Reagovat
db18

Když si do toho nebude chtít kecat, tak pravděpodobně zase odejde...

Reagovat
KingMaster13

Tak to už by byla blbost Sparty ale rozhodně se mi to zdá zajímavý a mohlo by to fungovat, jen pro jeho dobro doufám, že brzo prokoukne jaké neschopy má na stoperu

Reagovat
Losinho

vyřeší se to tak, že v září/říjnu skončí

Reagovat
KingMaster13

Tak bude potřebovat asi delší čas než český trenéři ale rozhodně by to pro ligu bylo zajímavý

Reagovat
Losinho

jenže ten čas ve Spartě nedostane, to je snad jasný

Reagovat
Kang & Kodos

V Interu ho vyhodili, když skončil na nejhorším místě za posledních 20 let. V Udine ho vyhodili, když skončil na nejhorším místě za posledních 20 let. Akorát v Panathinaikosu ho vyhodili jen tak.

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch 4 trenérů, o kterých se v souvislosti s váma spekulovalo, je to jednoznačně nejhorší volba.

Reagovat
smazaný uživatel

V kapr lize se vyhazuje i na 1. místě, to mu v CV chybí.

Reagovat
KingMaster13

Tak Inter to je klub kde nefunguje nic, bordel všude. Udine mělo před pár lety obrovskou krizi, protože dodělávali stadion a tak veškeré výdaje šly tam a neměli moc na kvalitní kádr. Panathinaikos to je taky poslední dobou šílenej bordel. Spíš mě zaráží, že chodí do samých bordelů Já být trenér tak si ty 3 kluby nevyberu ani náhodou, asi má trošku sebevražedné sklony

Reagovat
Kang & Kodos

Inter je něco jak vy předloni, taky už 6 let čtu, jak půjdou nahoru.

Reagovat
KingMaster13

Já to ale nechápu co oni vyváděj. Poslední 2 roky tam mají už fakt slušnej tým a už mají i dobrýho trenéra a stejně to nefunguje. Dluhy nemají, Číňani je vlastní. Mají perspektivu nahánět minimálně Juventus Místo toho dostávají od vás naprdel v EL Jako doufám, že se nějak proberou ale už nevím co tam je blbě

Reagovat
Kang & Kodos

Ten zápas v Praze mohli klidně dostat šest sedm kousků. To i Slovan Bratislava byl důstojnější soupeř

Reagovat
KingMaster13

A o tom právě mluvím Cožpak o to, že jste je porazili vy, máte alespoň v Evropě furt nějaký jméno ale za prohru s Beer Shevou tam měli padat hlavy

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, podle sestřihu to mohlo taky bejt tak 1:6 Nevim, v čem je u nich problém

Reagovat
KingMaster13

Já na to taky koukal, takže vím jak byl tragickej Možná se na to vysrali ale i tak by měli být schopni hrát alespoň na remízu nejhůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Sparta je další logickou zastávkou.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší možné jméno z těch, o kterých se psalo.

Reagovat
Losinho

dá se tomu plátku věřit? jinak - totální risk a ještě s tříletou smlouvou

Reagovat
Kang & Kodos

Je to na intertetu, takže to musí bejt pravda

Reagovat
Spalovač šancí

Přivede si Balotelliho

Reagovat
stas87
Reagovat
stas87

Ale toho si nevyberie Stramaccioni. On trenoval Inter, Udine a Panathinaikos, tak predpokladam ze odtial skusi niekoho oslovit.

Reagovat
Pablos

a už to vidím v létě ...Mega přestup z Turecka je tu !!! Sivok se vrací do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

efotbal je totální žumpa, těm bych nevěřil ani slovo.

Reagovat
stas87

Ok, len mi vybehol odkaz na efotbal ako prvy z ceskych stranok o tejto teme.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

Benes

Reagovat
db18

Skalák?

Reagovat
Pablos

vždyť má celkem tragický statistiky ...když by uhrál se Spartou 50bodů za sezonu, tak by to byl jeho životní max

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Druhá nejlepší volba po Guidolinovi .

Reagovat
Pyroman

Jako asi to skončí průserem, ale minimálně to bude prdel. Půlka kabiny v čele s Vencou Kadlecem se s ním nedomluví a nakonec ho vyštípe klika kolem Lafiho a M. Kadlece, protože se budou cítit přetrénovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:,Mingazov aby te znasilnil potulnej spinavej cokl za tyto simulace zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyhle zápasy, kdy se hraje o titul a tečou nervy, je třeba tam mít někoho zkušenýho. Už pár zápasů měl tu obranu dirigovat Bílek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele