Mešanovič: Bylo by fajn, kdybych dal Levadii pět gólů jako Lafata

Při absencích Milana Škody i čerstvé ofenzivní posily Gina van Kessela, kteří do Tallinnu neodcestovali, by měl v útoku slávistických hráčů při čtvrtečním úvodním zápase 2. předkola Evropské ligy proti Levadii nastoupit Muris Mešanović. Bosenský kanonýr by se vůbec nezlobil, kdyby se mu povedl podobný střelecký výkon jako před dvěma lety sparťanovi Davidu Lafatovi...

Nechtělo nám to spadnout do branky, litoval slávista Mešanovič

Muris Mešanovič se hned ve druhém jarním ligovém kole vrátil do Jihlavy, odkud v zimě přestoupil do Slavie, a po utkání měl rozporuplné pocity. Bosenský útočník neproměnil dvě gólové šance a Pražané i kvůli tomu na Vysočině jen remizovali 0:0.

Mešanovič dal rychle gól a prožil povedený start ve Slavii

Útočník Muris Mešanovič si nemohl přát o mnoho lepší vstup do nového angažmá v Edenu. Bosenský kanonýr se jako jedna z osmi zimních posil pražské Slavie trefil už po patnácti minutách prvního jarního ligového kola s Brnem a nasměroval červenobílé k domácí výhře 2:0.

Slavia dál posiluje, získala Pavlenku, Mešanoviče a Železníka

Pražská Slavia pokračuje v posilování kádru. Pražané dnes získali další tři nové tváře a dohromady jich za zimu mají už sedm. Z posledního týmu ligové tabulky Ostravy přestoupil do Edenu brankář Jiří Pavlenka a z Jihlavy míří do Vršovic bosenský útočník Muris Mešanovič. Oba podepsali s Pražany smlouvu do 30. června 2019. Během dne se pak Slavia dohodla i se Zlínem na přestupu útočníka Lukáše Železníka.

Na fotbalistu listopadu kandidují Hruška, Kopic a Mešanovič

O ocenění pro nejlepšího hráče první ligy za měsíc listopad se ucházejí mladoboleslavský brankář Aleš Hruška, záložník Jablonce Jan Kopic a bosenský útočník Muris Mešanovič z Jihlavy. Mezi trenéry byli nominováni plzeňský kouč Miroslav Koubek, Roman Kučera z Jihlavy a jablonecký Jaroslav Šilhavý, který obhajuje triumf ze října.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele